Kizzlar,
merhabalar..ben yeniyim...benimde ilgimi ceken bu konuyu okuyunca sizinle paylasimda bulunmak istedim...
demek istediklerim:
hangi hap olursa olsun, hepsinin etkisi/korumasi hemen hemen aynidir...yani su hap mi iyi yoksa bu mu daha iyi diye birsey yok
her kadin baskadir..kiminde gögüs agrisi olur, kiminde hicbirsey olmaz..kimi kilo alir, kimi kilo verir..ki sunu da demeliyim ki..aldiginiz kilo degil su'dur..vücudunuzda ödemler olusur..
doktorunuza gidip hapinizi degistrebilirsiniz...
ben elhamdulillah ne kilo aldim, ne de verdim...ilk günler basim cok agridi, ama gecti :)
ilk aldigim zaman adetim 14 gün sürdü..korkmustum...ama hepsi gecti...simdi sadece 6 gün sürüyor..vücudun alisma döneminden dolayi olusmustu..
ben gecen hafta rahatsizlandim ve antibiyotik kullanmam gerekti..6 gün boyunca..6 gün dikkat ettik esimle..
pazartesi o malum sey oldu :kedi:
ve internette okuduguma göre antibiyotik vücuddan 7 gün sonra cikiyormus.. su an cok korkuyorum..
dün doktora gittim ve hap yazdirdim...almancasi unofem..yani cinsellige girdikten 72 saat icinde bu hapi alirsan/ ve hap ise yararsa gebeligi engelliyor..ohaoldumsmile
su an bekliyorum..umarim hamile kalmamisimdir...daha 6 haftalik evliyim..dualarinizi eksik etmeyin...
saglicakla kalin..opuyorumnanaktan