Doğum kilolarından kurtulamamak

pofudukbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
333
195
Selam canım anneler
Doğumdan sonra hiç kilom gitmedi hala aynıyım 3 ay 25 gün oldu. Diyet yapıyorum ama 3 buçuk kilo ancak verebildim
Bebekle spora vaktim olmuyor hiç
Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte?
Lipones ve lenf drenaj yaptırmayı düşünüyorum deneyiminiz var mı bu konuda?

daha çok olmamış, 6 ay geçmeden de spor çok önerilmiyor. bir diyetisyene başvurup hem değerlerinize baktırıp, hem de eğer emziriyorsaniz emziren annelere göre bir diyet planı ile kilo verebilirsiniz.

Ben diyet yapmaya başladım. Sütüm kesildi 🙁 Kızım 5 aylık. Aslında çok bir kilom kalmadı ama Sezeryan göbeğim kaldı 🙁 Belki lipoliz filan gibi bir şey denerim. Ama bebeği şu an eşimden başkasına bırakamıyorum 🙁 Düzenli gidemem.

daha çok olmamış, 6 ay geçmeden de spor çok önerilmiyor. bir diyetisyene başvurup hem değerlerinize baktırıp, hem de eğer emziriyorsaniz emziren annelere göre bir diyet planı ile kilo verebilirsiniz.
Şu an diyetisyen ile ilerliyorum emziren anne diyeti yapıyorum ama çok yavaş kilo veriyorum maalesef 🙈

Ben diyet yapmaya başladım. Sütüm kesildi 🙁 Kızım 5 aylık. Aslında çok bir kilom kalmadı ama Sezeryan göbeğim kaldı 🙁 Belki lipoliz filan gibi bir şey denerim. Ama bebeği şu an eşimden başkasına bırakamıyorum 🙁 Düzenli gidemem.
Ben hiç veremedim keşke kilom gitse sadece göbeğim kalsa o kolayca halloluyor gerçekten

Daha önce hiç bu kadar kilolu olmamıştım psikolojim bozuldu resmen. Bacaklarım taşımıyor vücudumu

Selam canım anneler
Doğumdan sonra hiç kilom gitmedi hala aynıyım 3 ay 25 gün oldu. Diyet yapıyorum ama 3 buçuk kilo ancak verebildim
Bebekle spora vaktim olmuyor hiç
Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte?
Lipones ve lenf drenaj yaptırmayı düşünüyorum deneyiminiz var mı bu konuda?
Ben 1 sene sonra basladim12 kilo verdim diyet yaparak,emziriyorsaniz erteleyin diyeti bence

Ben hiç veremedim keşke kilom gitse sadece göbeğim kalsa o kolayca halloluyor gerçekten

Daha önce hiç bu kadar kilolu olmamıştım psikolojim bozuldu resmen. Bacaklarım taşımıyor vücudumu
Toplamda kaç kilo aldınız?
Hamileyken çok mu dengesiz beslendiniz?

Neden acele ediyorsunuz? Daha çok yeni, elbet gider kilolar. Eziyet etmeyin kendinize, emziriyorsanız gider zaten zamanla.

Ben bebek arabasıyla çok güzel yürüyorum kızımla. Kanguruyu kullanamadım. Kızım açık havayı çok seviyor. Sakinleşiyor.
Hem diyet yapar, hem de günde 7-8 bin adım atarsanız bende kilo verirsiniz.
Kan tahlili de yaptırın. Demir eksikliği, tiroidlerin az çalışması da kilo yapar.

Ben bebek arabasıyla çok güzel yürüyorum kızımla. Kanguruyu kullanamadım. Kızım açık havayı çok seviyor. Sakinleşiyor.
Hem diyet yapar, hem de günde 7-8 bin adım atarsanız bende kilo verirsiniz.
Kan tahlili de yaptırın. Demir eksikliği, tiroidlerin az çalışması da kilo yapar.
Hepsini yaptırdım ama bir sorun çıkmadı. Yapısal sanırım biraz da
Akşamları bebek arabasıyla yürüyorum ben de bazen avm markete falan kanguruyla gidiyorum
Evlenmeden önce 1 ayda çok rahat 8-10 kg veriyordum evlendikten sonra çok kilo almaya başladım ve gitmiyor kilolar

Evlendiğimde 65 kiloydum. Hızla kilo almaya başladım 1 buçuk yıl içinde klomen falan kullandım 72 ile hamile kaldım Doğuma 86 ile girdim. Doğumdan çıktığımda 1 gr bile gitmemişti eve gelip tartıldığımda
Ben 60la hamile kaldım. Doğumdan sonra eve geldiğimde 80 kiloydum. 😅 1 yaşına girdi kızım geçenlerde. Doğum kilolarımın hepsi gitti. Ama hiç kafaya takmadım. Diyet yapmadım. Kan değerleriniz ne durumda? Tiroid, şeker, demir özellikle. Bunlarda bir sıkıntı varsa kilo vermeyi zorlaştırır. Yoksa her türlü verirsiniz korkmayın. ☺️

X