• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kiloları

ben dogum yapali 2 ayi gecti 79 kilo ile dogum yapmistim dogumd a11 kilo gitmis hamilelik oncesi kiloma inmek icin 5 kilom kaldi ben de bu kiloyu vermek icin lahana diyeti yapicaktim burda okudum ve cok etkili oldugunu gordum yapicaktim ama bugun cocuk dr lahan gaz yapar yeme,ama bol bol emzir emzirdikce kilo verirsin dedi ben de kalakaldim..artik hergun yuruyuse gideriz kizimla acikcasi kendi kilolarim icin kizimi sutten kesemem...

bende dogum yapalı 8 ay oldu ve 25 kilo almıstım hamileyken
su an sadece 6 kilom kaldı eski halimi almak için
diyetle değil ekmekten uzak durarak bol su içererk spor yaparak ve emzirerek kilolarım gitti..

bende 25 kilo aldım hamileliğimde.15 kilom gitti 3 ay oldu ama durdu kilo vermem 10 kilom kaldı bakalım onlar ne zaman gidicek

canım ben sezeryan oldum ve benimde öyle ilk basta hızlı gitti sonra yavas yavas gitti ama neticede gidiyor sorun etmeyelim bence
emzirince gercekten gidiyor kilolar

Hamilelikten önce annenin bünyesi kilo almaya müsait değilse 30 kilo bile alsa gider, ama kolay kilo alan bir yapısı varsa 15 kilo alsa bile kalıyor birazı.

aşk kırıntısı canım asıl bundan sonra dikkat etmen gerekiyor.. çünkü son aylarda daha çok kilo alıyorsun ayrıca vücut su da topluyor şişiyorsun vs... ayrıca bebeğinin kilolu olmasını istiyorsan proteinden zengin besinleri tercih etmelisin... hergün mutlaka yumurta... baalık tavuk ve kırmızı et mümkünse azar azar haftada en az dört beş kez...

benim kızımda 2.5 kilo doğdu çok da sağlıklı şu an ,

şimdi 3 aylık oldu 5.5 kilo doktorlar ayda 1 kilo alması normal dedi. bakımı da çok kolaydı hiç zorlanmadım içiniz rahat olsun herşey istediğiniz gibi oluyor....

sevgiler...

52 ile hamile kaldım 68 doğuma girdim bebeğim 2.5 kilo doğdu ve 63 çakılı kaldım üstelik 8 ayda emzirdim:43:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar,
ben 63 ile hamile kaldım kızıma, 77 ile doğuma girdim, sezaryen oldum...doğumdan sonra 70 de çakılı kaldım, kızım çok az emdi sonra bıraktı...ekim ayına kadar fix 70 devam ettim sonra sıkı diyet ve sporla yaklaşık 3 ayda 10 kilo verdim şimdi 60 kiloyum çok şükür...özellikle spor yaptığım için vücudum da sarkmadı ve beni en çok şaşırtan şey, maşallah göbeğim de kalmadı...bi de zaten pko hastası olduğum için zayıflamaya mecburdum, bana kalsa belki bu kadar yırtmazdım kendimi

epudural sezeryanla dogum yaptım 30 kılo aldım hamılelım boyunca dusuk rıskım vardı sureklı yattım progestan kullandım dogum yapalı 3.5 ay oldu 15 kıloyu dogum esnasında verdım 15kılom var catlak kremı kullanmama ragmen catlaklar var napıcamı bılmıyorum sen verdınmı kıloları verdysen nasıl yardımcı olurmuusn

47 kilo ile hamile kaldım ve 65 kilo ile doguma girdim. Boyum 1.68. Zayıf hamile kalanlardanım. Normal doğum yaptım, kızım 2790 dogdu ve aynı gün sadece 3500 gr gitmişti...Forumlardan hep 7-10 kg okuyordu şok olmuştum tartılınca. Derken 7. gün 7 kilo gitti. 40a yakın bu 10 kilo oldu. Şuan 2 ay 9 günlük kızım ve ben 13 kilo verdim. 52 kiloyum.
Karnımda çok şükür hiç çatlak yok. Bebe yagı ve kaao yagını sabah akşam sürdüm.Özellikle LHB marka kakao yagı on numara. Ondan baskasını almayın derim.

Çok yemek yemeyle bebek kilo almıyor. Ultrasonda 3250 cıkan bebegim 2790 doğdu. Ve kesinlikle normal doğum diyorum....Herkese iyi ve saglıklı doğumlar

merhaba,bende epidural sezeryanla doğum yaptım 2,5 aylık kızım var,21 kilo aldım.şuanda 17 kilo fazlam var.
bir türlü veremedim.diyet yapmadım.emziriyorum.3 litre su içiyorum.spora başlayacağım.
bu kilolar gider mi?
tahminen ne kadar sürede gider?
ne yapmam lazım ?
bana yardım edin lütfen :(

merhaba,bende epidural sezeryanla doğum yaptım 2,5 aylık kızım var,21 kilo aldım.şuanda 17 kilo fazlam var.
bir türlü veremedim.diyet yapmadım.emziriyorum.3 litre su içiyorum.spora başlayacağım.
bu kilolar gider mi?
tahminen ne kadar sürede gider?
ne yapmam lazım ?
bana yardım edin lütfen :(

daha cok yenisin. emzirdikce gidecek kiloların zamanla göreceksin. acele etme. rabbim ona göre yaratmış insanı. kilo almaya sebep yavrumuz. vermeye sebep yine yavrumuz. ben 18 kilo verdim. 9 ay oldu doğum yapalı.sadece yemeyi abartma. mutlaka 2 fincan yeşil cay iç. bol bol su ve bitki çayı ama şekersiz.

Son düzenleme:
6. Ay bitti süttümde kesildi . Adette görmeye başladım 10 kilo kadar fazlam var fakat doğum kilosu vermek daha zor diyorlar bunun için deneyip sonuç aldığınız kilo verme yöntemi nedir. Allah aşkına spor demeyin geceleri hiç uyumayam bir bebeğim var yorgunluktan ölüyorum :))

Kızlar sizler tecrübelisiniz, ben 26 haftalık hamileyim 48 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum 9 kilo aldım. Aslında doktorlara göre bu kilo fazla ama bebeğimin kilolu doğmasını istiyorum, çevremdeki taze anneler bana bol bol ye diyorlar, bebeğin düşük kilolu olursa zor büyür birde bakması zor olur diyorlar.
Yeni nesil annelerine baktığımız zaman 2,5 kğ falan doğuyor bebekler. Ben bebeğimin 3,5 kğ doğmasını istiyorum bunun için yemelimiyim, dikkat etmeliyim kararsız kaldım, sırf estetik kaygısından dolayı bebeğimi riske atamam.Ama kilo vermeninde zor olduğunu biliyorum, çok kararsızım.

Ben hamileligimde 10 kilo aldım toplam bebegim 3700 dogdu.yararli şeyler yemelisin.senin aldigin kiloyla dogum kilosu aradinda iliskli yok.biraz genetik

Back