selam arkadaslar...bu doğum kiloları ne kadar zamanda gider acaba...eski kilomuza ne zaman ineriz...ben toplam 28 kilo aldım...normal dogum yaptım...14 kilo gitti..14 kilom halem var..ama 1 aydır aynıyım ne iniyom ne cıkıyom..demekki 14-15 kilo alsaydım 2 haftada birsey kalmayacaktı...ama ben ne yaptım sürekli yediklerine dikkat eden biri olarak dedimki hamileliktede dikkat etme ne istiyosan ye bu zamanda..yedim yedim normal dısı bi kilo aldım sonucunda...şimdide cemremesini cekiyorum....yaaa yoksa gitmiycekmi bu aldıklarım..hani diyorlardı emzirirken gider diye kilolar..eski kıyafetlerime ne zaman girerim..ya birşey olmuyor dolap dolu ama ne fayda 2 eşortmanla idare ediyorum :)))
sizlere sorum şu arkadaslar...
1-kac kilo aldınız
2-ne kadar oldu dogum yapalı
3-kac kilonuz gitti
4-ne kadar zaman sonra eski halimize döneriz
5-birde rejimmi yapsak nasıl beslensek yoksa kendiliğinden mi gider
6-birde catlagınız oldumu ne kullanıyorsunuz catlakların gitmesi için
çatlak olusmusta haberim yok :))) ben bugün farkettim kalcamın alt tarafında yani arka baldırda olmus biraz moralim sıfır..bide tam göbiş deliğimin alt kısmında biraz olmus..şimdi demet senerin kullandıgı bi krem varmıs onu alıcam 350 tl mi neymiş pahalı biraz ama iyi gelir insallah...ben böyle seylere cok takarımda ...ne yapayım alacagım...
sizin kullandıgınız birşey varmı tavsiye edeceğiniz..
tecrübeli arkadaslar bilgilerinizi bekliyorum..
sizlere sorum şu arkadaslar...
1-kac kilo aldınız
2-ne kadar oldu dogum yapalı
3-kac kilonuz gitti
4-ne kadar zaman sonra eski halimize döneriz
5-birde rejimmi yapsak nasıl beslensek yoksa kendiliğinden mi gider
6-birde catlagınız oldumu ne kullanıyorsunuz catlakların gitmesi için
çatlak olusmusta haberim yok :))) ben bugün farkettim kalcamın alt tarafında yani arka baldırda olmus biraz moralim sıfır..bide tam göbiş deliğimin alt kısmında biraz olmus..şimdi demet senerin kullandıgı bi krem varmıs onu alıcam 350 tl mi neymiş pahalı biraz ama iyi gelir insallah...ben böyle seylere cok takarımda ...ne yapayım alacagım...
sizin kullandıgınız birşey varmı tavsiye edeceğiniz..
tecrübeli arkadaslar bilgilerinizi bekliyorum..
Son düzenleme: