DOĞUM İZNİNE HANGİ HAFTADA ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
Selam kizlar nasipse dogum iznine hangi haftada cikmayi düsünüyorsunuz size göre hangi hafta cikmak daha iyi?ben 37, haftaya kadar direnmek istiyorum ama kilolu oldugum icin pek aktif olacagimi zannetmiuorum,birde izne cikinca erken dogum olursa o kalan haftalarim yaniyor mu varmi bilen?

şu an için ben de 37. haftada çıkmayı düşünüyorum ama şartlar neyi gösterir o an bilemiyorum tabi 37 'ye kadar zorlamak lazım sınırları bebeğimizle daha uzun vakit geçirmek için bence ama bakalım

Kesinlikle aradaki 5 hafta ciddi bir zaman dilimi olucak bizim icin gerci ben kendimi 32 haftaya endeksledim ama belki dayanma gücüm olur:)

-nasip olurda herşey yolunda giderse 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum sırf doğumdan sonraya daha çok iznim kalsın diye çünkü ücretsiz izne ayrılmayacağım...malum şu doğum iznine yeni düzenleme getirecek yasa çıkmadı gitti nedense her söylenen lafta kalıyor icraata dönüşen yok

Yeni yasafalan yok değil mi bayanlar?Hala memura doğum öncesi 8, doğum sonrası 8 hafta? Aranızda öğretmen var mı benim gibi sormak istediğimi bişey var...Benim tahmini doğum tarihi 13 temmuz.Sonraki 1,5 ayım yaz tatilinde kaynıyor.Anca 10 eylüle kadar kullanabilicem.Peki ben 15 mayısta değil de haziran ortasına kadar çalışsam o 1 ayı doğum sonrasına aktarabilir miyim yaz tatili sonrasına yoksa yaz tatilinde kaynıyor mu arada boşa çalışmasam mı?

Aynen bende krdi yuzunden ucretsiz izin alamicam cikacak yasalari beklemekten iyice stres oldum hepsi secim yatirimi iste torba yasa dediler yine bizler icin bisey cikmadi bakalim bu defa ne olacak

Su anda gorunurde yeni bir yasa yok canim

Aynen bende krdi yuzunden ucretsiz izin alamicam cikacak yasalari beklemekten iyice stres oldum hepsi secim yatirimi iste torba yasa dediler yine bizler icin bisey cikmadi bakalim bu defa ne olacak
-bende ev kredimiz yüzünden ayrılamıyorum ücretsiz izne...bekliyoruz bakalım seçim öncesi yasa çıkartılırsa süper olacak valla...

Ben de agustosta dogum yapicam.ogretmenim.temmuza kadar calisicam insallah.o da 36. Haftaya denk geliyor.dogum sonrasi da 8 haftanin 4u yaniyor.geriye kaldi toplam 8 hafta...

ben yerinizde olsam haziran ortasina kadar calisirim sonrasinda zaten ayrilmak zorundasiniz son uc hafta calisilmiyor.o 5 haftayida sonraya ekletirim.yani 10 eylulun ustune 5 hafta daha ekleyin.ekimin ortalarina geliyor.hayirli dogumlar. Sikintili bir mesafe ya da sizi yoracak bir okulda calismiyorsaniz erken ayrilmayin derim izne

iste kesin ekleniyosa sorun yok da yaza gelince eklenmiyo diyor arkadaşlar.en iyisi milli egitime sormak lazim vakit gelince.teşekkürler

ben de öğretmenim canım benim doğum da eylüle denk geliyor öncesi yaz tatiline denk geldiği için öncekileri sonraya atamıyorum galiba senin de öyle olacak.

21 Mayısta gidiyorum tam 3 ayım var beklemek bi dert zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor :) 8 önce 8 sonra kullanacam

ben de öğretmenim canım benim doğum da eylüle denk geliyor öncesi yaz tatiline denk geldiği için öncekileri sonraya atamıyorum galiba senin de öyle olacak.
oncekileri sonraya aktarmak icin oncesini fiili okarak çalışmis olman gerekiyor
Maşallah sen daha çok yenisin canım.Evet sen öncesini sonraya aktaramıyorsun çünkü önceki iznleri aktarmak için öncesini fiili olarak çalışman gerekiyor ama sen çalışmıyorsun.Benimki öyle değil ben 15 mayıstan haziran ortasına kadar fiili olarak çalışırsam o 1 ayı sonraya aktarmak istiyorum.ama işte bu aktarma olayını devlet izne çıkar çıkmaz sayma gibi bi saçmalık yaparsa kaynayabilir benim ama benim doğum sonrası 2 ay iznim zaten eylül 10una falan geliyo.Bundan sonraya aktarmak istiyorum ben önceden çalıştığım 1 ayı.anlatabilmişimdir umarım..biraz karışık oldu

ben memurum ikisinde de 37. haftaya kadar çalıştım. erken doğum olunca doğum öncesinden kalan iznini ekletebiliyorsun. eğer erken doğum olursa rapor yazılmadan doktoruna durumu hatırlat. benim on gün erken olmuştu on günü eklediler

bence sonraya ekletebilirsin canım çünkü fiilen çalışmış oluyorsun. benim de söyle bir sorunum var doğum 23 eylüle denk gelirse kasım 23e kadar ancak doğum iznini kullanıcam. ama birinci dönemi kapatmak istiyorum raporla falan 2 ayı doldurmam mümkün olabilir mi acaba bi bilgin var mı bu konuda. bir de 2 ay raporu nasıl ve nerden alabilirim çünkü uzun bir süre.

20şer günlük heyet raporu alabilirsin.Bittikçe tekrar 3 sefer ayrı ayrı.Ya tanıdık doktor lazım ya da özel hastaneler para karşılığı da veriyo sanırım bazı dr.lar.hiç olmadı ücretsiz izine çıkarsın 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…