Yani illa da almalı diye birşey yok biraz da maddiyatla alakalı ama alması onun ne kadar ince bir erkek olduğunu gösterir bence.
Hiçbirşey alamazsa bir buket çiçek de alabilir kanımca.
Eşim bana altın bir bileklik almıştı..
ben dogum yaptigimda esim kocaman buket cicek getirmisti ama canli cicek degil,özel aranjman yaptirmisti ve gerekce olarak da canli cicek 1 hafta sonra solacak atmak zorunda kalicaz,bu kalici olur diye düsündüm demisti:asigim:
sonra drum sezeryan oldugum icin 3ay boyunca yürüyüs disinda spor yapamayacagimi söylemisti..ee burada soguklar coktan basladi,kaloriferler 1 aydir yaniyor bende bahara kadar zaten öyle cok disari cikamicam diye kendi kendime icimden üzülüyordum hastaneden eve gittigimde bir baktim yatak odamda kosu bandi var:asigim:esimde benim gibi düsünmüsŞeniz
buna bile farkli anlamlar yükleyen arkadaslar oldu,bak esin seni eve mahkum ediyor,evden cok cikmayasin diye yapmistir bunu vs diye:enbuyukkk:
biz bayanlar herseyi kötüye yormaya ya da herseyden memnuniyetsizlik huzursuzluk cikarmaya bayiliyor muyuz ne:mymeka:
benim daha bebişim yok. ama eşim hem hamilelik hadıyesi alacak, hemde dogum hediyesi, tabiki altın turu olcak. bence sen de istemelisin. onu baba yaptığın ıçın sana teşekur borçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?