• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kutlanmayan Doğum Günüm

en takıntı etmediğim sey galıba sadece bir söz de yeterli hadı uzulsem dıyelım aglayacak boyutta değil :)

bende 3 sene sevmiyorum istemem zahmet etme dedim baktım gercekten zahmet etmiyo bu sene kutlamazsan bittin sen dedim kesin gelicek güzel bi hediye :KK53::KK53:

Banada biraz abarttiniz gibi geldi ama insan uzulup kafasina takilinca pireyi deve yapiyor,herkes ayri bir seye takiliyor :)
Bende kutlamak isterim.Dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu guzel yaslara..

Sağlıklı uzun ömürler dilerim size, üzülmeyin lütfen. Cazgır olacaksınız.net

Günler öncesinden tantanasını yapmalısınız. Muhtemelen kafasına vur lokmasını al tipte birisiniz o nedenle insanlar çaba göstermiyorlar. Sevdiksevdalandık nasılsa küsmüyor affediyor... İnsanlara çektirdiğiniz kadar değer görürsünüz malesef :KK43:

Sevgilinize gelince, genelde erkekler ilk evliliklerinde bazı şeylerin hevesini almış oluyorlar. Herkes için geçerli değildir eminim, ama sizinki almış ise sallapatiliği ondandır. Azıcık sesinizi çıkarın, ilgi değer görmek sizin hakkınız :anne:

Siz kendinizi onemsemiyosunuz ki baskalari onemsesin .

Adam annenizle falan yasit sanirim dogum gunu gecmistir artik onun icin .

Puf noktasida ortada kizi bile ofrenmus aglamayana meme yok ne istiyosa soylemis prenses pasta demiz sizde soyleseydiniz sunu sunu istiyorum yapsalardi .

Babanız yasındaki adama kendinizi kullandırıyorsunuz
yazık hayatınıza
adam yaşlı işte içi geçmiş ne gerek var doğum gününe
ayrıca kutlasa da kutlamasa da biliyor siz onun her zaman istediğini yaparsınız onun için yaşarsınız

Eşim benim doğumgünümü unutmuştu evliliğimizin ilk yılında, nasıl kızıp bir sürü laf döylemiştim, hem de hepsini bir seferde de değil, aklıma geldikçe geçirdim.
Ay bundan sonrası çok fena.
Ertesi yıl ben onunkini unuttum. Neyse ödeştik falan ayağına atlattım. Sonraki sene yine unuttum. Şimdi 6 yıl bitti, ben onun doğumgününü bir iki kez anca kutlamışımdır, adam bir kez triplenmedi.

geçmiş doğum gününüz kutlu olsun:)
eski konunuzu da çok iyi hatırlıyorum.
çok tepki almışsınız ve ben bu ilişkide en çok zararı sizin göreceginizi yazmıştım.
doğum günü meselesi bana göre cok büyütülecek bir durum değil.ama bana göre.
belliki size göre önemli.sevgilinizde gerek yaş itibariyle gerek yasanmislik itibariyle bu tür şeylere sizin kadar hassas yaklaşmasını beklemek sizin için üzücü olur.
o yüzden beklentileri düşürerek mutlu olmaniz lazım.bu küçücük bir örnek yaşanan daha bir çok konuda ters düşecek beklentileriniz hayal kırıklığına dönüşecek.
bir çok seyden fedakarlık yaparak yürüteceğiniz ilişkinizde mutlu olmak istiyorsaniz yapılmayan seyleri degil yapılanları görmeye çalışın.
yoksa sizi zor yıllar bekliyor..
nice yıllara :))

1 ay önce Doğum günümdü ve kimse kutlamadı.. Ben mi çok büyürüyorum anlayamadım ama çok taktım bu konuya ve 1 aydır zehir ediyorum hayati kendime :KK43:

Ailemden ayrı şehirdeyim Doğum günüm için annem para atıp kendine kıyafet al dedi, abim ev aldı masraf yaptım dedi,babam zaten kutlamaz.
Doğum günümden 1gün sonra annemlere gittim pasta falan bekledim ama kutlamadılar bende bir şey demedim.
Sevgilim özel günlere çok önem verir normalde ve benim önemsemediğim günleri bile kutlar aslında. önceki konularımdan hatırlayan vardır baya bi tepki de almıştım. sevgilimle beraber yaşıyoruz ve bir evlilik yapmış kızı var benden birkaç yaş küçük. Mesela onun Doğum günü için benden fikir almıştı hatta Doğum günü olmamasına rağmen kızı prenses pastası istiyorum dedi diye beraber gece vakti pastacı aramıştık internetten ertesi günde pastasını götürmüştü ama benim Doğum günümün olduğu gün ayağı şişti ağrıyor dedi bende dışarıda kutlamayalım dedim anlayışlı bir şekilde kabul etti. Ama ne pasta vardı ortada akşam ne hediye yani Doğum günümün olduğu güne kadar bi hazırlık falan yapmamış bile hatta akşam pasta bari olsaydı falan dediğim için pastaneye gidip dilim pasta alıp geldi o kadar.
Fazla arkadaşım Yok,olanlarda telefonla geçiştirdi.

Şimdi ne zaman birinin doğum günü olsa kıskanıyorum suratım düşüyor gidip sessizce ağlıyorum hatta.
Sevgilime biraz çıtlattığımda ne istiyorsun anlamıyorum vs diyor tartışma çıkarıyor.
Sİzce ben mi büyütüyorum? Çünkü hayatımdaki bu insanlar başkasının Doğum günü olduğunda 1 hafta önceden telaşa kapılan insanlar..
Bu arada sevgilimin ayağı kırılmış meğer alçıya aldırdık daha yeni çıktı alçısı bunun arkasına sığınıyor ama öncesinde hiç mi bir şey hazırlayamazsınız insan. Hediye de değilim fakat o günün benim için özel gün olduğunu hissetmek istemiştim sadece
Çünki ona göre, çantada kekliksin canım:KK51:

Ben de doğum günlerini kişinin kendi söylemesinden, kutlayın denmesinden falan hiç hoşlanmam, içten içe yapılsa hoşuma gider ama yapalım mı diye sorulunca gerek yok falan derim, olur diyemem, böyle soru da olmaz bana göre ama yaşamıştım. Bu yüzden birilerinin daha bir özenli kutlanırdı. Bir ailem işte, daha küçükken de akrabalarım biraz. Her sene aynı dozajda ya da daha fazla da olmasın ben de yapamam öyle sanırım ama bir kaç sene de bir böyle biraz daha özenli olsun isterim, başkasına yapan sana yapmıyorsa aynı önemde olmadığımı düşünürüm, arkadaş olsun aşk olsun sevince içinden gelir bence biraz özenmek, doğum günü olmasın ama başka anda da yaşatadabilir bu özeni aklına eser, hissettirilse bir şekilde bu kadar düşünmeyiz. Açık açık istediğini göstermek, söylemek gerekiyor resmen, bana göre çok yanlış ama öyle... Neyse öyle dostum falan yok artık, rahat kafam şuan :)
Ha sevgilim unutsa ciddi trip, laf yer :)

Ben de eskiden takardım artık önemsemiyorum beklentim yok kimseden. Beklenti olmayınca da üzülmüyorum

Adam istediği her şeye sahip olunca değerin düşmüş. Ayy söylemek istediğim çok şey var da ban yememe değmez!

Back