Doğum gününü kutlayabilir miyim sizce?

Aynen :) Bir daha böyle süpriz yapacak birini bulsun da göreyim :)))

Ben emeğime yanıyorum ya :) Beraber gezdiğim arkadaşımın sevgilisi yoktu, o hep gelecekteki sevgilisine çekmişti, şimdi sohbet ederken sen en güzelini yapmışsın, o olmadı ötekine de kullanırsın, tekrar tekrar kullan diyorum :))

Zeki de değilim ki, bir tane de isimsiz çek, tarihi söyle doğum günün kutlu olsun de, nasıl olsa hep aynı tarihte kişiler geliyor sana :)))
İşte nereden bilicen yok diye mecbur o öyle yapmış sende var diye böyle yapmışsın zekilikte değilde şartlarınız öyleymiş

Kutlama.
Ne bu çocuk oyuncağı mı?
Adam istediğinde reddet, sonra tekrar aklına girmek için doğum gününü bahane et.

O kadar yakışıklı adamın sana buluşma teklifi etmesi egonu okşamış bence.
Şimdi gene aynısı olsun istiyorsun.
Kusura bakma hiç masum görmedim seni.

Keşke bir kaç yorumu okuduktan sonra yorum yapma zahmetine girseydiniz, niye buluşamadığımı defalarca yazdım mesajlarda ama direk yargılamak çok daha kolay tabi anlamaya çalışmaktan.

Tamam deniyorum ama bu da olmazsa bu tarih benim için bitmiştir, 5. de kralı gelse tanımam :) Yılda 364 gün daha var sonuçta :)))

Çok teşekkür ederim keyifli yorumlarınız için, çok rahatladım :)
Rica ederim bende unutmuştum sayenizde bu bilgiyi hatırladım :))) evet olmazsa bir daha kralı gelse tanımayin :))

İşte nereden bilicen yok diye mecbur o öyle yapmış sende var diye böyle yapmışsın zekilikte değilde şartlarınız öyleymiş

Şaka yapıyorum tabi ki, olmayan sevgiliye video çekmek hayatta aklıma gelmez. O da ben çektikçe görüp, bende gelecekteki sevgilime çekeyim o zaman diye akıl etmişti, nasip işte :)

Keşke bir kaç yorumu okuduktan sonra yorum yapma zahmetine girseydiniz, niye buluşamadığımı defalarca yazdım mesajlarda ama direk yargılamak çok daha kolay tabi anlamaya çalışmaktan.
Elbette ki konuya göre yorum yapıcam.
Madem geçerli sebeplerin vardı, yorumlara değil de konuya yazsaydın sen de.:deli:
Ve evet , konudaki yazılanları yargılamak çok kolay..

İnstagramdan takibi bırakıp, onu da çıkardığım için göremiyorum maalesef fotoğraflarını :KK43: Hayır niye yapıyorsam böyle bir şeyi bende anlamıyorum kendimi.

Sosyal medyada da bir bağımız kalmadığı için doğum gününü bir yerden göremem, görüşmeyeli de çok uzun zaman olmuş, hatırladığıma çok şaşıracağına eminim, bana aşık heralde bu diye bile düşünebilir :) Ötekilerle aynı olmasa hatırlamazdım sanırım bende.
Aman kutla gitsin o zaman.Ama karşılık beklemeden kutla , karşılık vermezse üzülme boşuna.Bengü de böyle instagramdan yürümüş müstakbel kocasına geçen magazin programında izledim. :KK49::KK49:

Elbette ki konuya göre yorum yapıcam.
Madem geçerli sebeplerin vardı, yorumlara değil de konuya yazsaydın sen de.:deli:
Ve evet , konudaki yazılanları yargılamak çok kolay..

Konuya "hiç tanımadığım birisi ile buluşmkatan korktuğum için, biraz da çocuğu çok yakışıklı bulduğum için geçiştirmiştim" yazmışım, buradan egolu bir insan olduğumu çıkarıyorsanız siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz demektir.

Sonrasında defalarca, hiç tanımadığım birisi ile bulışmaktan korkuyorum, ayrıca beni beğenmez diye de korkuyorum diye de belirtmişim, hadi onları okuma zahmetine girmediniz de, konunun başında yazan bu cümleden de çok net anlaşılıyor neden çekindiğim, bu cümleden egolu olduğumu çıkartmak için art niyetli düşünmek lazım.

Aman kutla gitsin o zaman.Ama karşılık beklemeden kutla , karşılık vermezse üzülme boşuna.Bengü de böyle instagramdan yürümüş müstakbel kocasına geçen magazin programında izledim. :KK49::KK49:

Gerçekten mi, duymamıştım, çok şaşırdım. Bengü'nün bile instagramdan evlendiği devirde ben niye böyle çekiniyorsam :olamaz:

Doğum günün kutlu olsun dicem, illa ki sağol der, bu da bir karşılık sonuçta:KK48:

Yok hazırlıklıyım olumsuz duruma, sonuçta hayatında biri olabilir üzülmem.

O zaman asıl mesela doğumgünü değil yalnızlık
Zaten doğumgününüz güzel geçmiş bence eşten kocaman bir çiçek kv ve görümceden pasta:)
Eşiniz çalışmadığı zamanlarda beraber vakit geçirmiyomusunuz

Madem iletişimde kalmak istiyordunuz neden sildiniz veya görüşmek istemediniz?? O kadar reddedip sonra doğum gününü kutlamak bana saçma geldi.

O zaman asıl mesela doğumgünü değil yalnızlık
Zaten doğumgününüz güzel geçmiş bence eşten kocaman bir çiçek kv ve görümceden pasta:)
Eşiniz çalışmadığı zamanlarda beraber vakit geçirmiyomusunuz

Bu mesaj baya yanlış oldu sanırım, bende ne eş var ne kv ne görümce. Hadi eş olsa ötekileri yanında kabul edeyim de eş yokken hiç alamayacağım kv ile görümceyi. :KK70::KK70:

Çalıştığını bildiğiniz kamu kurumuna gerekli bir iş uydurup gidin.. Eğer doğruysa ve oradaydı görünce merhaba deyip kendinizi tanırım.. Vesaire sebepten buraya geldim seni göreceğimi dusunmezdim mola verebileceksen bir kahveni icebilirim deyin ... Zaten sohbet akışı belirler.. Hiç tanımadığınız biriyle bir araya gelmek bana hiç güvenli gelmiyor..

X