Doğum gününü kutlayabilir miyim sizce?

mein_traume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
963
1.248
38
Merhaba Arkadaşlar,

1,5 yıl kadar önce instagramdan bir çocuk beni eklemişti. Normalde tanımadığım insanların eklemesine tepkiliyimdir, kabul etmem ama çocuğu çok beğendiğim için dayanamayıp kabul etmiştim. Biraz sohbet ettik, sonra bir kahve içelim mi dedi, biraz hiç tanımadığım birisi ile buluşmaktan korktuğum için, biraz da çocuğu çok yakışıklı bulduğum için geçiştirmiştim. Sonrasında bir kaç kere daha yazdı yok olmaz demedim direk olarak ama işlerim var vs. diye kabul etmedim. Aradan biraz zaman geçti, iletişimimiz koptu, bu iş zaten olmayacak gözümün önünde durmasın diye arkadaşlıktan çıkardım, nasıl fark etti bilmiyorum ama hemen o gün fark etti, beni niye çıkardın diye yazdı, çok şaşırdım farketmesine, iyi yalanda söyleyemediğimden, yok bilinçli olmadı kaza ile olmuştur dedim. Tekrar kahve içelim dedi ama uzunca bir süre yurtdışında bulunmam gerektiğinden mümkün olmadığını söyledim, iletişimimiz bu şekilde tamamen koptu.

Şimdi yakın bir tarihte doğum günü var, doğum günü kutlu olsun şeklinde sade bir mesaj atsam mı diye düşünmeden edemiyorum hatta içimden çok geliyor. Belki hayatında biri vardır artık, bundan emin değilim o yüzden sadece doğum günün kutlu olsun, iyi seneler yazmak niyetim, biri varsa da yanlış anlamaz, arkadaşca kutlamış olurum.

Çekincelerim şunlar; hayatında hala biri yoksa ve yine buluşma teklif ederse gitmem doğru olur mu sonuçta hiç tanımadığım birisi. Kendisi kamu kurumunda yönetici, aklı başında, efendi bir profili, eğitimli bir ailesi var, yaşı 33, bu yaşta eğlence peşinde değildir sanırım diye düşünüyorum ama yine de çekiniyorum. Bir diğer korkum, ben de güzelimdir kendimce ama çocuk bana göre bir tık daha iyi bu konuda, ya beni beğenmezse, o zaman baya üzülürüm sanırım.

Eğer bu çekincelerim sizce önemli şeyler değillerse, şöyle de garip bir durum var. Şimdiye kadar 2 sevgilim, 1 tanımaya çalıştığım insan oldu, 3'ünün de doğum günü aynı gündü. Bu duruma çok şaşırmama rağmen, önemsemedim, tesadüf diyip geçtim ama hiçbiri ile düzgün bir ilişkim olmadı, aldatıldım, yalan söylendi, maddiyat ön planda tutuldu, aileye aşırı bağımlılık vardı vs. Ama dışarıdan bakıldığında, 3'ünün de ortak özelliği çok iyi bir meslek sahibi olmaları, eğitimli aileleri olması, çok efendi, herkes tarafından sevilen, sayılan bir profil sergilemeleri idi. Hepsinde de herkes çok şanslı olduğumu söylerdi, yaptıkları yanlışlara kendi ailem bile inanamadı, yok ya onlar yapmamışlardır iftiradır dediler, hepsi ters köşe yaptılar yani.

Bu çocukta diğer 3'ü ile aynı gün doğmuş maalesef, öyle olmasa belki doğum gününü de hatırlamayacaktım zaten. Ve ilk bakışta bende aynı diğer 3'ünün bıraktığı iyi izlenimi bırakıyor, meslek, duruş vs. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa bu tarihte doğanlar bana yaramıyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Doğum günü için acele değil mi
Tanışsaydın belki

Doğum günü çok yakın bir zamanda. İletişimiz çok uzun süredir yok, hayatında hala biri yoksa, ben doğum günün kutlu olsun yazdığımda, bir kahve içelim diyebilir belki diye düşünüyorum, böylece tanışmış oluruz.

Bu iyi bir fikir mi ama emin değilim sadece kutlamak geliyor içimden.

Doğum günü çok yakın bir zamanda. İletişimiz çok uzun süredir yok, hayatında hala biri yoksa, ben doğum günün kutlu olsun yazdığımda, bir kahve içelim diyebilir belki diye düşünüyorum, böylece tanışmış oluruz.

Bu iyi bir fikir mi ama emin değilim sadece kutlamak geliyor içimden.

Anlıyorum seni
Ama üzerinden uzun süre geçmiş
Bilmiyorum karşılığı ne olur

Buluşup bir kahve içmenin zararı olmazmış gibi sanki.Böyle sürüncemede kalmasındansa netleşirdi bazı şeyler belki de.Çocuğun profili de kötü değil diyorsunuz madem , buluşulabilirmiş.

Doğumgünlerinin aynı olması ise evrenin size yaptığı soğuk bir şaka gibi.Ama sizin düşünceniz de çok saçma bununla ilgili.O günde doğanların size yaramaması yani.Olur mu öyle şey yahu??

vaybe.ayni gun dogmaları ne garip.kutla doğum gününü ne olacak.ve görüş dene şansını.olmazsada en azından denedin ve olmadi olacak.obur turlu aklında kalır hep

O kadar reddettikten sonra doğum gününü kutlamak zaten boştaysan hadi buluşalım demek olur.
Hem doğum gününü kutlamayı deneyip yol açmak istiyorsunuz hem de davet ederse buluşan mı diye düşünüyorsunuz.
Buluşmak gibi bir niyetiniz yoksa yazmayın. Buluşulmayacak birşey görmedim ben.

Ben biraz fazla çekingenim bu konularda, ne yapsam önyargılarımı atamadım maalesef. Tanımıyorsan tanımıyorsun ne olacak sanki oturup bir kahve içeceksin, dünya kadar insanla oturup kahve içiyorsun, bu durumun farkı ne, at şu gerikafalı düşünceleri kafandan diyorum ama pek de başarılı değilim bu konuda maalesef.

Yazarsam ve bu sefer teklif ederse evet kesinlikle buluşmam lazım haklısınız.

Yani bu 4.kisi olacak ayni dogumgunu olan?

Valla buna tesaduf denmez bence ama ne denir bilemedim simdi.

Neyse
Dogumgununu kutlarsan kahve icelim tanisalim..demis olacaksin kisaca

Ona gore ver kararini.

Bence yaz bakalim
Ne cevap gelecek

Ben olsam o zaman buluşur, o kahveyi de içerdim. Buluşmayı sürekli erteleyen birinin doğum günü mesajı atmasını çok ciddiye almazdım. Ama içinizde de kalmasın diye düşünüyorum. O mesajı atın, hatta konuyu siz ilerletin. Buluşmaya getirin muhabbeti. Korkularınızdan sıyrılmış olursunuz hem.

Buluşup bir kahve içmenin zararı olmazmış gibi sanki.Böyle sürüncemede kalmasındansa netleşirdi bazı şeyler belki de.Çocuğun profili de kötü değil diyorsunuz madem , buluşulabilirmiş.

Doğumgünlerinin aynı olması ise evrenin size yaptığı soğuk bir şaka gibi.Ama sizin düşünceniz de çok saçma bununla ilgili.O günde doğanların size yaramaması yani.Olur mu öyle şey yahu??

Aslında şöyle, çocuk hayallerimdeki çocuktu her bakımdan, onunla olsam mükemmel ötesi bir hayatım olacak gibi hissettim, büyüttüm de büyütttüm gözümde, buluştuğum zaman olmamasından çok korktuğum için hiç denemedim sanırım, hayallerimdeki gibi kalsın istedim, özgüven eksikliği de etkili bu noktada.

Doğumgünleri konusunda 3'e kadar bende sizin gibi düşünmüştüm ama 4. kez aynı tesadüf olması normal mi bilemiyorum artık.

Merhaba Arkadaşlar,

1,5 yıl kadar önce instagramdan bir çocuk beni eklemişti. Normalde tanımadığım insanların eklemesine tepkiliyimdir, kabul etmem ama çocuğu çok beğendiğim için dayanamayıp kabul etmiştim. Biraz sohbet ettik, sonra bir kahve içelim mi dedi, biraz hiç tanımadığım birisi ile buluşmkatan korktuğum için, biraz da çocuğu çok yakışıklı bulduğum için geçiştirmiştim. Sonrasında bir kaç kere daha yazdı yok olmaz demedim direk olarak ama işlerim var vs. diye kabul etmedim. Aradan biraz zaman geçti, iletişimimiz koptu, bu iş zaten olmayacak gözümün önünde durmasın diye arkadaşlıktan çıkardım, nasıl fark etti bilmiyorum ama hemen o gün fark etti, beni niye çıkardın diye yazdı, çok şaşırdım farketmesine, iyi yalanda söyleyemediğimden, yok bilinçli olmadı kaza ile olmuştur dedim. Tekrar kahve içelim dedi ama uzunca bir süre yurtdışında bulunmam gerektiğinden mümkün olmadığını söyledim, iletişimimiz bu şekilde tamamen koptu.

Şimdi yakın bir tarihte doğum günü var, doğum günü kutlu olsun şeklinde sade bir mesaj atsam mı diye düşünmeden edemiyorum hatta içimden çok geliyor. Belki hayatında biri vardır artık, bundan emin değilim o yüzden sadece doğum günün kutlu olsun, iyi seneler yazmak niyetim, biri varsa da yanlış anlamaz, arkadaşca kutlamış olurum.

Çekincelerim şunlar; hayatında hala biri yoksa ve yine buluşma teklif ederse gitmem doğru olur mu sonuçta hiç tanımadığım birisi. Kendisi kamu kurumunda yönetici, aklı başında, efendi bir profili, eğitimli bir ailesi var, yaşı 33, bu yaşta eğlence peşinde değildir sanırım diye düşünüyorum ama yine de çekiniyorum. Bir diğer korkum, ben de güzelimdir kendimce ama çocuk bana göre bir tık daha iyi bu konuda, ya beni beğenmezse, o zaman baya üzülürüm sanırım.

Eğer bu çekincelerim sizce önemli şeyler değillerse, şöyle de garip bir durum var. Şimdiye kadar 2 sevgilim, 1 tanımaya çalıştığım insan oldu, 3'ünün de doğum günü aynı gündü. Bu duruma çok şaşırmama rağmen, önemsemedim, tesadüf diyip geçtim ama hiçbiri ile düzgün bir ilişkim olmadı, aldatıldım, yalan söylendi, maddiyat ön planda tutuldu, aileye aşırı bağımlılık vardı vs. Ama dışarıdan bakıldığında, 3'ünün de ortak özelliği çok iyi bir meslek sahibi olmaları, eğitimli aileleri olması, çok efendi, herkes tarafından sevilen, sayılan bir profil sergilemeleri idi. Hepsinde de herkes çok şanslı olduğumu söylerdi, yaptıkları yanlışlara kendi ailem bile inanamadı, yok ya onlar yapmamışlardır iftiradır dediler, hepsi ters köşe yaptılar yani.

Bu çocukta diğer 3'ü ile aynı gün doğmuş maalesef, öyle olmasa belki doğum gününü de hatırlamayacaktım zaten. Ve ilk bakışta bende aynı diğer 3'ünün bıraktığı iyi izlenimi bırakıyor, meslek, duruş vs. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa bu tarihte doğanlar bana yaramıyor olabilir mi?
Fark etmemiştir. Takipten çıkanları görebildiğin uygulama var ordan bildirim gelmiştir.

Bence siz kaçtığınız için kovalanma durumu olmuş , ama böyle direk Doğum günü kutlamak saçma gibi

Sizin kutlasalar nasıl tepki verirdiniz? Siz olsanız kutlamaz mıydınız? Bende doğruluğundan hiç emin değilim zaten, o yüzden buradan gelen görüşlere göre hareket edeceğim.

Halka acik bir cafede bulusmanin ne zarari olur ki? Madem begendiniz cocugu neden surekli reddettiginizi anlayamadim ben?
Eger bulusmak istiyorsaniz dogum gununu kutlayin ama cocugu yine reddedecekseniz hic bulasmayin

Yani bu 4.kisi olacak ayni dogumgunu olan?

Valla buna tesaduf denmez bence ama ne denir bilemedim simdi.

Neyse
Dogumgununu kutlarsan kahve icelim tanisalim..demis olacaksin kisaca

Ona gore ver kararini.

Bence yaz bakalim
Ne cevap gelecek

Evet bu 4. kişi olacak aynı gün doğan. Sadece burçları aynı olsa olabilir o burçtan hoşlanıyorum diyeceğim çünkü hepsinin eğlenceli, konuşkan, saygılı olma gibi sevdiğim ortak özellikleri var ama tam aynı günde doğmaları ilginç geliyor artık.

Bence selam verip ülkeye döndüğünüzü söyleyin, müsaitse kahve içme teklifini hatırlatın. Ben olsam öyle yapardım yani. Doğumgününde de tekrar iletişim kurardım. Kahveyi de bildiğiniz bi mevkide içersiniz gittiğinizi birine haber verirsiniz başınıza iş gelme ihtimali çok düşük olur böylece. Altı üstü kahve yani, nolabilir ki
Sohbeti sarmazsa birine mesaj atarsınız bi bahaneyle ordan uzaklaşmanız için sizi aramasını söylersiniz kahve bitmeden kaçarsınız.

X