Doğum günüm ve Sevgilim..

aman canım nasıl anlarsa anlasın yaa...aslında siz bile kendinize itiraf edememişsiniz ama bi sürpriz yapsın diye bekliyorsunuz yani demekki önemsiyorsunuz ki bundan doğal ne olabilir zaten...

ben sevgilime herşeyi unut ama doğum günümü asla dedim! ogün ben doğmuşum yaa bundan özel gün mü var???

mesela sevgililer gününü sevmem.kutlamayız oyüzden.ama doğum günüm özeldir.sizde bunu anlatın bence açık açık
Sevgililer gününü ben de önemsemem. Kutlamam da.
Sevgililer gününde çiçek yollamıştı evime ama doğum günümde birşey yapmadı. Beni üzen aslında bu.

sizin sevgilinizde kafama yatmayan şeyler var hep sorun
eski konulardan hatırlıyorum
sade bir msj doğum gününüzü mü kutladı
ne var yani arasa küçükte bir hediye alsa
sizi gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
hadi parası yok 5 dk gelip görse neyse biz ne desek boş siz yine bu adamı bırakmazsınız
size mutluluklar
Zaman zaman bende düşünüyorum bunu ama bazen öyle anlar oluyor ki tek bir bakışından sevgisini hissediyorum. Keşke hep öyle olsa..

bu kadar didik didik mesajları okumayın bence , sürpriz yapılacağını öğreniyorsunuz anlamı bile kalmıyor , sonra böyle beklenti içinde yaşayıp kendinizi üzersiniz ancak.

bu kadar didik didik mesajları okumayın bence , sürpriz yapılacağını öğreniyorsunuz anlamı bile kalmıyor , sonra böyle beklenti içinde yaşayıp kendinizi üzersiniz ancak.
Hayır canım benim. Onu görmeden önce de gördükten sonra da beklenti içine girmedim. Beklediğim inanınki sürprizde değildi. Ama ne olursa olsun o gün yanıma gelip beni görebilirdi. Ayrı yakalarda oturuyoruz ama mesafemiz inanın 15dk bile değil. 15dk da evime gelebilecek biri. Gece sıradan arkadaşlarım gibi kısa mesaj atıp olayı bitirmesi üzdü beni.
Ben ablamla da konuştuğumda "ee bişeyler bekliyomusun" demişti (konuşmayı görmemiştim henüz). Hayır beklemiyorum yapmaz çünkü ama buluşuruz herhalde diyordum.

Şimdi yemek siparişi verecektik, arkadaşının yanındaydım ne yiyeceğimi anlatıyordum (çocuk menüsü söyledim), sarıldı belimden "30 yaşına girdin ne çocuk menüsü" dedi gülerek, ben de "daha 30 uma çok var" dedim masama geldim.

Kızlar kafama takılan birşey var. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
Bayram haftası sevgilimle aram çok kötüydü, ayrılık raddesine gelmiştik ve sonrasında kendisi her türlü konuyu bahane ederek benimle konuşmaya çalıştı, araya arkadaşlarını soktu ve bir şekilde tekrar düzeldik. Düne kadar aramız çok iyiydi.
Geçen gün ofisteyken sevgilimin dışarda işi çıktı, ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Benimki : Bir süpriz hazırlayalım diyorum, farklı bişey olsun.
Arkadaşı : Tamam. Kime? Siyahkolik'e mi?
Benimki : Kime olacak başka, sana mı yapcam?
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar. Bunu bayramdan önceki haftasonu konuşmuşlar. Dün de benim doğum günümdü, ben de sanırım bana birşey yapacak diye düşündüm. Ama Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece bana "Aşkların, balların en büyüğü iyiki doğmuşsun. Seni seviyorum" yazdı. Ben de teşekkür ettim, ama ertesi günü yani dün ne bi aradı sesimi duymak için ne de beni görmeye geldi.
Bu ilk değil öncesinde de hep bana bir süpriz planını öğreniyorum (onun haberi olmadan) ama yapmıyor. Hep lafta, fikirde kalıyor. Canım çok sıkıldı, annem bile sordu kutlamadı mı diye. Mesaj attı dedim ona da sadece.
Abartıyormuyum kızlar. Amacım bana hediyeler alsın, süpriz yapsın değil. Beni arayıp "çık dışarı ben geldim seni görüp gideceğim" bile dese çok önemliydi. Moralim çok bozuk kızlar.

Yaslariniz kac canim?

sizin sevgilinizde kafama yatmayan şeyler var hep sorun
eski konulardan hatırlıyorum
sade bir msj doğum gününüzü mü kutladı
ne var yani arasa küçükte bir hediye alsa
sizi gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
hadi parası yok 5 dk gelip görse neyse biz ne desek boş siz yine bu adamı bırakmazsınız
size mutluluklar

Ben de onceki konulardan bu cikarima gittim, ben de sizin gibi dusunuyorum. Adamin konu sahibesine samimi olarak asik oldugunu, sevdigini dusunmuyorum.

Kötü olmuş. Belki de düşünüyor ama icraate dökemiyor. Sonuçta sevmese sürpriz fikrini düşünmezdi de. Sanırım sevgi boyutları farklı. Herkes aynı sevecek değil ya?

Kötü olmuş. Belki de düşünüyor ama icraate dökemiyor. Sonuçta sevmese sürpriz fikrini düşünmezdi de. Sanırım sevgi boyutları farklı. Herkes aynı sevecek değil ya?
Aklından birşeyler geçiyor ama elle tutulur birşey yok.

Ben bir bayan olarak Face in bir nasıl desem günlük kadar özel olduğunu düşünüyorum ve şifremi kimseye vermem kimseden izin almadan kimsenin face ine bakmam yegenim bile bilgisayarda açık bıraksa gel önce kapat öyle git derim örneğin ona . o kadar özel ... sen anlamadıgını düşünüyorsun ama anlamış olabilir .şifresini bu yüzden degiştirmiş olabilir belki degiştirdi ve ona hesap sormanı bekliyor ...

Seni sevmediğini düşünmüyorum ama konularında devamlı huzursuzsun ona odaklı yaşama dogum gününü kutlamıyorsa sen de ona göre bir yol çiz ailenle arkadaşlarınla birlikte eğlen elbette bu anlamlı gününde senle birlikte olmak isteyen birileri muhakkak çevrende vardır :)

Bana da telefonunu bilg.nı vs kurcaladığınızı ve okuduğunuzu bildiği
için süpriz yapmadı gibi geldi.

Facebookta giriş yapılan cihazlar günü, saati, lokasyona kadar gözükmekte ;)
Benim hesabıma biri şifremi dahi bilse giriş yapamıyor çünkü anında sms ile onay kodu istiyor facebook. Bence erkek arkadaşınız anlamış, ne kadar sevgili olsanız da özel hayat ihlali yapılmaması gerek.

ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Benimki : Bir süpriz hazırlayalım diyorum, farklı bişey olsun.
Arkadaşı : Tamam. Kime? Siyahkolik'e mi?
Benimki : Kime olacak başka, sana mı yapcam?
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar.

once onun kisisel hesabını kurcalamıssınız,
sonra da kırmızıyla isaretledigim bölüme ragmen okumaya devam etmissiniz.

"o benim sevgilim, her seyini bilirim de bakarım da" savunması yapacak olsanız dahi,
bir baskasının özelini okumaktan rahatsız olmadınız mı?
belki arkadası, sevgilinize erken bosalma sorunundan bahsedecekti...?

kusura bakmayın ama yaptıgınız sey cok saygısızca.

gecmis dogum gununuz kutlu olsun...
ve surpriz vs bundan öte yuzyuze gorusememenize canınız sıkılmıs sanırım, bunu onunla paylasmanızı tavsiye ederim.

Seni sevmediğini düşünmüyorum ama konularında devamlı huzursuzsun ona odaklı yaşama dogum gününü kutlamıyorsa sen de ona göre bir yol çiz ailenle arkadaşlarınla birlikte eğlen elbette bu anlamlı gününde senle birlikte olmak isteyen birileri muhakkak çevrende vardır :)
Daha önce ki mesajımda yazım yanlışı yapmışım düzenleme seçenegi de yok sanırım sitede ona odaklı yaşama derken ona odaklı olma demek istemiştim yazım yanlışı için kusura bakmayın

Benimki de öküz hemde önde bayrak sallayanı. İnsan gün içinde bi arar en azından ya süprizde yapmasın istemiyorum. Ama sıradan arkadaşım gibi mesajla kutlama bari dimi?

normalde gün içinde konuşmuyor musunuz peki insanlar çok yoğun bile olsalar her gün konuşuyorlar biz nişanlıyken konuşuyorduk evliyiz nasıl olsa akşam görüşüyoruz diye hal hatır sormak için konuşmayız bir şey varsakonuşuruz aramaması ilginç geldi

Back
X