Doğum günüm ve Sevgilim..

kocamda bende,doğum günlerimiz yaklaşırken,10 gün oncesı tutuşuruz,ne alsam,nasıl yapsam..neyle mutlu ederim gıbı..

ki 9 yıldır birbirimizi tanırız,asla es geçme olmadı..ayıp etmiş benceeeee..
Adam yanıma gelmedi, çok kırıldım..

Dün arkadaşının pc dükkanında işi vardı. Ek olarak orada da çalışıyor.
Bugün buluşsaydık bari dedim, işim vardı dedi ama akşam 9 da arkadaşlarıyla takıldı. Kendimi önemsiz hissettiğimi söyledim. Ama baktımki konu tartışmaya gidecek çok uzatmadım.

Yani açık açık üzülüyorum, değersiz hissediyorum dediğin halde önemsemiyorsa hiç hoş değil. :KK12:
Ayrılıp barışmadan önce nasıldı? Genelde ayrılık sonrası geri dönebildiklerini gördüklerinde ilgiyi minimuma indiriyorlar da, her türlü kabul ediyor nasılsa diye.

:)
hani derler ya AMELLER NİYETLERE GÖREDİR
anlaşılan erkek arkadşın bu sözü farklı yorumluyor
niyet ediyor ediyor
faaliyet yok

en iyi ihtimalle ben böyle olduğunu düşünüyorum
diğer alternatif olduça rahaytsız edici çünki

ama onu da belirtiyim
erkek arkadaşın tam bir politikacı
etrafında çizdiği bu romantik düşünceli ve süprizlerle dolu bir insan olma imajını
hayata geçirmeye pek te niyeti yok

ama aranızdaki en ufak bir sorun
baş zanlıyı sen olarak gösteriyor
eeee sonuçta sevgilisinin doğum günü için
bu denli heyecanlı ve program hazırlığı yapan
arkadaşlarından bu konuda görüşler alan bir erkek
kabahatli olamaz

kime yada kimlere hoş görünmek istiyor bilinmez
ama belli olan birşey varki
YANSITTIĞI İLİŞKİSİ İLE YAŞADIĞI İLİŞKİSİ BİRBİRİNDEN FARKLI
Çok güzel anlattın canım. Aslında olan ortada, birşeyleri düşünüyor ama yapmıyor. Ya da yapamıyor bilemiyorum. O sanıyorki ben hediyeler sürprizler bekliyorum. Bilmiyorki ben o arasada mutlu olabilecek bir insanım. Canım fecii sıkkın.

Tabiki sen haklısın sadece polyannacılık yapmaya calıştım biraz ki ben doğum gününü aşırı önemserim ama benim geçen ay doğum günümdü beklentimi sıfıra indirip bekledim
Benimde bir beklentim yoktu. Kiii o konuşması gördüğümde bile yapmaz dedim kendi kendime. Ama en azından o gün benimle buluşup 1 saat en azından vakit geçirseydi. Anlatamıyorum ona bunu.

Benimki de öküz hemde önde bayrak sallayanı. İnsan gün içinde bi arar en azından ya süprizde yapmasın istemiyorum. Ama sıradan arkadaşım gibi mesajla kutlama bari dimi?

Canım benim doğum günümde yakın tarihlerdey di Ağustosta aradı o gün ama kutlamadı hemde 3 defa ama doğum günümü kutlamadı en son akşam aradı. Dayanamadım hee doğum günüm kutlu olsun dimi dedim ben dicektim zaten diyor bide karar aldım 25 ekim doğum günü kutlamıcam :KK50:
Sen de öyle yap canım

Yani açık açık üzülüyorum, değersiz hissediyorum dediğin halde önemsemiyorsa hiç hoş değil. :KK12:
Ayrılıp barışmadan önce nasıldı? Genelde ayrılık sonrası geri dönebildiklerini gördüklerinde ilgiyi minimuma indiriyorlar da, her türlü kabul ediyor nasılsa diye.
Daha beterdi. Zaten sebep oydu. Benim kafama takıp kavga etmem, onunda vurdum duymazlığı. Dediğim gibi düne kadar çok iyiydik. Sorun yoktu aramızda. Ama işte dün oldu ne olduysa...

Araya ayrılık girdi; bu yüzden kimlere bakmış, kimlerle konuşmuş merak ettim. Ayrıldık diye başkalarıyla konuşabilir diye düşündüm. Amacım oydu. Yoksa bakayım sürpriz yapacak mı değildi.

Zaman zaman haberi olmadan facebookunu kontrol ettiğini söylemiştiniz. Benim kastım bu münferit olay değil. Genel olarak ilişki içinde haberi bile olmadan şahsi hesabını kontrol edip yazışmalarını okumanızdan bahsediyorum. Yaptığınız gerçekten ayıp yani.

yuhh yaa o ne öyle önce ümit verip sonra şöyle oldu bilmemne demek..
çok itici...ağzında bakla ıslanmıyo hem, hem de altında kalıyo o baklanın..
sonuç: sen ondan süpriz bekleme..herşeyi önceden planlayın yapın yoksa çok üzülürsün..
benim eşim de hep çaktırır süprizi..ben de ya salağa yatarım, ya da ona imkan vermeden plan yaparız..
Evet o sürprizini hala merak ederim. 10 ay geçti üzerinden neredeyse. Ama lafını bile açmadım tamam dedim.
Bu seferki çok kırıcı oldu. Önemsiz, değersiz biriymişim gibi..

Canım benim doğum günümde yakın tarihlerdey di Ağustosta aradı o gün ama kutlamadı hemde 3 defa ama doğum günümü kutlamadı en son akşam aradı. Dayanamadım hee doğum günüm kutlu olsun dimi dedim ben dicektim zaten diyor bide karar aldım 25 ekim doğum günü kutlamıcam :KK50:
Sen de öyle yap canım
Onun doğum gününde beraberdik. ona hediye alıp akşam yanıma gelmesini söylemiştim ve o şekilde kutlamıştık.Haftasonuna denk geldiği içinde biryerlere gitmiştik, eski sevgilisinden mesaj gelince kavga etmiştim onunla bitirmek istemiştim ilişkimizi ve açıkcası o gün zehir olmuştu. İntikam mı alıyor anlayamadım.

Zaman zaman haberi olmadan facebookunu kontrol ettiğini söylemiştiniz. Benim kastım bu münferit olay değil. Genel olarak ilişki içinde haberi bile olmadan şahsi hesabını kontrol edip yazışmalarını okumanızdan bahsediyorum. Yaptığınız gerçekten ayıp yani.
Bazen eski sevgilisi mesaj atıyor, başlarda gösterirdi ama artık benim moralim bozuluyor diye söylemiyor bile. İçim rahat etmiyor bakma gereksiniminde bulunuyorum. Biliyorum yanlış ama engel olamıyorum.

Evet o sürprizini hala merak ederim. 10 ay geçti üzerinden neredeyse. Ama lafını bile açmadım tamam dedim.
Bu seferki çok kırıcı oldu. Önemsiz, değersiz biriymişim gibi..

açıkça konuş..
niye süpriz yapmadın değil de, ben özel günlere değer veririm şeklinde..
ki değer vermesen konu açmazsın..
o ne öyle sınıf arkadaşı gibi dandik bi mesj atmış sadece..odun..

açıkça konuş..
niye süpriz yapmadın değil de, ben özel günlere değer veririm şeklinde..
ki değer vermesen konu açmazsın..
o ne öyle sınıf arkadaşı gibi dandik bi mesj atmış sadece..odun..
Konuşunca yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Benim derdim gerçekten hediye,sürpriz değil. Varlığını hissetmek ama bu konuşmayı yapınca sanki beklentim varmış gibi görüneceğim.

Daha beterdi. Zaten sebep oydu. Benim kafama takıp kavga etmem, onunda vurdum duymazlığı. Dediğim gibi düne kadar çok iyiydik. Sorun yoktu aramızda. Ama işte dün oldu ne olduysa...

Bir şey diyemeyeceğim o zaman, ilgisizlik yüzünden ayrılmışsınız zaten bir kere buna rağmen hala aynı.

Konuşunca yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Benim derdim gerçekten hediye,sürpriz değil. Varlığını hissetmek ama bu konuşmayı yapınca sanki beklentim varmış gibi görüneceğim.

işte en büyük hata " ya beni şöyle görürse"..
açık olun yahu, neyseniz osunuz..
yani " sadece mesaj değil de sesini duymak isterdim" demekte ne var..
çok kasıyonuz kız milleti, bu erkekler odun anlayın artık..
konu sahibi derdini anlatmazsan bu çocuk ebedi mesajla kutlar senin doğumgününü haberin olsun...

Onun doğum gününde beraberdik. ona hediye alıp akşam yanıma gelmesini söylemiştim ve o şekilde kutlamıştık.Haftasonuna denk geldiği içinde biryerlere gitmiştik, eski sevgilisinden mesaj gelince kavga etmiştim onunla bitirmek istemiştim ilişkimizi ve açıkcası o gün zehir olmuştu. İntikam mı alıyor anlayamadım.

İntikam alıyorsa bu hiç hoş değil.
Mesaj doğum gününü kutlayan bir mesajmıydı?
Yenilere neden saygısı yok bu eskilerin...

İntikam alıyorsa bu hiç hoş değil.
Mesaj doğum gününü kutlayan bir mesajmıydı?
Yenilere neden saygısı yok bu eskilerin...
Şöyle ki kız ciddi bir ilişki değildi. Takılmak derlerya öyleydi.
Doğum günü mesajı değildi.Birkaç kez daha mesaj attığını biliyorum. Sevgilim cevap vermeyince "neden cevap vermiyosun, özledim" vs.gibi şeylerdi. Bende sinirlenip bitti demiştim, ama barışmıştık.
Kız yüzsüzün tekiydi zaten, hala ulaşmaya çalışıyormuş.

Şöyle ki kız ciddi bir ilişki değildi. Takılmak derlerya öyleydi.
Doğum günü mesajı değildi.Birkaç kez daha mesaj attığını biliyorum. Sevgilim cevap vermeyince "neden cevap vermiyosun, özledim" vs.gibi şeylerdi. Bende sinirlenip bitti demiştim, ama barışmıştık.
Kız yüzsüzün tekiydi zaten, hala ulaşmaya çalışıyormuş.

Üf sinir bozucu.
Takılmakta neyse artık bu erkekler çok fena ya..
Biz yapsak aynısını ohooo

sizin sevgilinizde kafama yatmayan şeyler var hep sorun
eski konulardan hatırlıyorum
sade bir msj doğum gününüzü mü kutladı
ne var yani arasa küçükte bir hediye alsa
sizi gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
hadi parası yok 5 dk gelip görse neyse biz ne desek boş siz yine bu adamı bırakmazsınız
size mutluluklar

Hiç takmadığım konudur özel günler.... :KK14: Bence siz de takmayın seviyorsa,yanınızdaysa yeterli.

aman canım nasıl anlarsa anlasın yaa...aslında siz bile kendinize itiraf edememişsiniz ama bi sürpriz yapsın diye bekliyorsunuz yani demekki önemsiyorsunuz ki bundan doğal ne olabilir zaten...

ben sevgilime herşeyi unut ama doğum günümü asla dedim! ogün ben doğmuşum yaa bundan özel gün mü var???

mesela sevgililer gününü sevmem.kutlamayız oyüzden.ama doğum günüm özeldir.sizde bunu anlatın bence açık açık

Back
X