Kızlar kafama takılan birşey var. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
Bayram haftası sevgilimle aram çok kötüydü, ayrılık raddesine gelmiştik ve sonrasında kendisi her türlü konuyu bahane ederek benimle konuşmaya çalıştı, araya arkadaşlarını soktu ve bir şekilde tekrar düzeldik. Düne kadar aramız çok iyiydi.
Geçen gün ofisteyken sevgilimin dışarda işi çıktı, ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Benimki : Bir süpriz hazırlayalım diyorum, farklı bişey olsun.
Arkadaşı : Tamam. Kime? Siyahkolik'e mi?
Benimki : Kime olacak başka, sana mı yapcam?
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar. Bunu bayramdan önceki haftasonu konuşmuşlar. Dün de benim doğum günümdü, ben de sanırım bana birşey yapacak diye düşündüm. Ama Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece bana "Aşkların, balların en büyüğü iyiki doğmuşsun. Seni seviyorum" yazdı. Ben de teşekkür ettim, ama ertesi günü yani dün ne bi aradı sesimi duymak için ne de beni görmeye geldi.
Bu ilk değil öncesinde de hep bana bir süpriz planını öğreniyorum (onun haberi olmadan) ama yapmıyor. Hep lafta, fikirde kalıyor. Canım çok sıkıldı, annem bile sordu kutlamadı mı diye. Mesaj attı dedim ona da sadece.
Abartıyormuyum kızlar. Amacım bana hediyeler alsın, süpriz yapsın değil. Beni arayıp "çık dışarı ben geldim seni görüp gideceğim" bile dese çok önemliydi. Moralim çok bozuk kızlar.