• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günüm ve Sevgilim..

Ben bir bayan olarak Face in bir nasıl desem günlük kadar özel olduğunu düşünüyorum ve şifremi kimseye vermem kimseden izin almadan kimsenin face ine bakmam yegenim bile bilgisayarda açık bıraksa gel önce kapat öyle git derim örneğin ona . o kadar özel ... sen anlamadıgını düşünüyorsun ama anlamış olabilir .şifresini bu yüzden degiştirmiş olabilir belki degiştirdi ve ona hesap sormanı bekliyor ...

Seni sevmediğini düşünmüyorum ama konularında devamlı huzursuzsun ona odaklı yaşama dogum gününü kutlamıyorsa sen de ona göre bir yol çiz ailenle arkadaşlarınla birlikte eğlen elbette bu anlamlı gününde senle birlikte olmak isteyen birileri muhakkak çevrende vardır :)
yok çok önceden değiştirmişti. Ailemle kutladım ama onunda o gün yanımda olmasını isterdim. Sevgililer gününde evime çiçek yollayan adam doğum günümde buluşmadı, canım buna sıkıldı.

normalde gün içinde konuşmuyor musunuz peki insanlar çok yoğun bile olsalar her gün konuşuyorlar biz nişanlıyken konuşuyorduk evliyiz nasıl olsa akşam görüşüyoruz diye hal hatır sormak için konuşmayız bir şey varsakonuşuruz aramaması ilginç geldi
Aynı ofiste çalışıyoruz, hergün görüyoruz birbirimizi. Bazen telefonla konuşmadığımız günler oluyor.

once onun kisisel hesabını kurcalamıssınız,
sonra da kırmızıyla isaretledigim bölüme ragmen okumaya devam etmissiniz.

"o benim sevgilim, her seyini bilirim de bakarım da" savunması yapacak olsanız dahi,
bir baskasının özelini okumaktan rahatsız olmadınız mı?
belki arkadası, sevgilinize erken bosalma sorunundan bahsedecekti...?

kusura bakmayın ama yaptıgınız sey cok saygısızca.

gecmis dogum gununuz kutlu olsun...
ve surpriz vs bundan öte yuzyuze gorusememenize canınız sıkılmıs sanırım, bunu onunla paylasmanızı tavsiye ederim.
Hayır olmadım, çünkü öncesinde de bu şekilde facesine baktığımda eski sevgilisinin mesajını görmüştüm. Sevgilim tarafından birşey yoktu ama kızın attığı mesajı bu sayede gördüm.
Ayrıca sizin gibi düşünen tüm arkadaşlarım şimdi sevgililerinin hesabını kurcalıyorlar. Ben dikkatimi çeken kişilerin mesajlarına bakıyorum. "Güven" meselesi diyeceksiniz eminimki fakat bunun ona duydugum güvenle hic bir alakası yok, arada kontrol etmek gerek diye düşünüyorum. Burada neler neler okuyoruz, kocamın,sevgilimin şifresini bilmem diyenler sonra nelerle karşılaşıyorlar. Ben en azından varsa da öyle birşey kendi gözümle görmek istiyorum.

Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Sevgilimin sevgililer gününde çiçek yollayıp dogum günümde birşey yapmaması canımı sıktı. Kendisine söyledim, yanımda olmasını istediğimi söyledim ama pek sonuçlanamadı bu konuşmamız.

Facebookta giriş yapılan cihazlar günü, saati, lokasyona kadar gözükmekte :KK66:
Benim hesabıma biri şifremi dahi bilse giriş yapamıyor çünkü anında sms ile onay kodu istiyor facebook. Bence erkek arkadaşınız anlamış, ne kadar sevgili olsanız da özel hayat ihlali yapılmaması gerek.
yok onun kendi bilgisayarından baktım. Direk açıktı ben giriş yapmadım yani.

Kızlar kafama takılan birşey var. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
Bayram haftası sevgilimle aram çok kötüydü, ayrılık raddesine gelmiştik ve sonrasında kendisi her türlü konuyu bahane ederek benimle konuşmaya çalıştı, araya arkadaşlarını soktu ve bir şekilde tekrar düzeldik. Düne kadar aramız çok iyiydi.
Geçen gün ofisteyken sevgilimin dışarda işi çıktı, ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Benimki : Bir süpriz hazırlayalım diyorum, farklı bişey olsun.
Arkadaşı : Tamam. Kime? Siyahkolik'e mi?
Benimki : Kime olacak başka, sana mı yapcam?
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar. Bunu bayramdan önceki haftasonu konuşmuşlar. Dün de benim doğum günümdü, ben de sanırım bana birşey yapacak diye düşündüm. Ama Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece bana "Aşkların, balların en büyüğü iyiki doğmuşsun. Seni seviyorum" yazdı. Ben de teşekkür ettim, ama ertesi günü yani dün ne bi aradı sesimi duymak için ne de beni görmeye geldi.
Bu ilk değil öncesinde de hep bana bir süpriz planını öğreniyorum (onun haberi olmadan) ama yapmıyor. Hep lafta, fikirde kalıyor. Canım çok sıkıldı, annem bile sordu kutlamadı mı diye. Mesaj attı dedim ona da sadece.
Abartıyormuyum kızlar. Amacım bana hediyeler alsın, süpriz yapsın değil. Beni arayıp "çık dışarı ben geldim seni görüp gideceğim" bile dese çok önemliydi. Moralim çok bozuk kızlar.
siyahkolik sen misin ? başkası olmasın ?

Hayır olmadım, çünkü öncesinde de bu şekilde facesine baktığımda eski sevgilisinin mesajını görmüştüm. Sevgilim tarafından birşey yoktu ama kızın attığı mesajı bu sayede gördüm.
Ayrıca sizin gibi düşünen tüm arkadaşlarım şimdi sevgililerinin hesabını kurcalıyorlar. Ben dikkatimi çeken kişilerin mesajlarına bakıyorum. "Güven" meselesi diyeceksiniz eminimki fakat bunun ona duydugum güvenle hic bir alakası yok, arada kontrol etmek gerek diye düşünüyorum. Burada neler neler okuyoruz, kocamın,sevgilimin şifresini bilmem diyenler sonra nelerle karşılaşıyorlar. Ben en azından varsa da öyle birşey kendi gözümle görmek istiyorum.

Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Sevgilimin sevgililer gününde çiçek yollayıp dogum günümde birşey yapmaması canımı sıktı. Kendisine söyledim, yanımda olmasını istediğimi söyledim ama pek sonuçlanamadı bu konuşmamız.
Yazdiklarinizi dikkatle okursaniz kendinizle celistignizi goreceksiniz,

Ve evet, konu tamamen guven sorunu.

arkadaslariniz kendisini kopruden asagi atsa yapacak degilsiniz herhalde.

Arkadasi kendisiyle ilgili birseyi size anlatmak istese, sizin kisisel hesabiniza yazardi,
Ozel sorunlarini paylasabilirlerdi dememe ragmen okumaktan rahatsiz olmadignizi soyluyorsunuz ya... pes dogrusu.

biri digerini yalniz birakir, konustugu halde ozur ve telafiye gitmez; oburu kisisel alan diye birsey tanimaz, kimle gorusuyor diye her an tetikte...

Iliskinizde cok ciddi sorunlar var bence, gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

Yazdiklarinizi dikkatle okursaniz kendinizle celistignizi goreceksiniz,

Ve evet, konu tamamen guven sorunu.

arkadaslariniz kendisini kopruden asagi atsa yapacak degilsiniz herhalde.

Arkadasi kendisiyle ilgili birseyi size anlatmak istese, sizin kisisel hesabiniza yazardi,
Ozel sorunlarini paylasabilirlerdi dememe ragmen okumaktan rahatsiz olmadignizi soyluyorsunuz ya... pes dogrusu.

biri digerini yalniz birakir, konustugu halde ozur ve telafiye gitmez; oburu kisisel alan diye birsey tanimaz, kimle gorusuyor diye her an tetikte...

Iliskinizde cok ciddi sorunlar var bence, gozden gecirmenizi tavsiye ederim.
Ben geçmiş ilişkilerimde rahat olduğum için,kafamı takmadığım için ve karşımdaki insanında "özel" diye tanımladığınız bir sosyal ağına bakmadığım için salak yerine kondum. Ve bu içimden gelen bir şey. Evet çok seviyorum, güveniyorum vs. vs. ama geçmişimde yaşadığım olaylardan ötürü bakma gereksiniminde bulunuyorum. Bu benim elimde değil. Ve inanınki ilişkimin başlarında daha beterdim, şu anda kendimi durdurmaya, duygularımı törpülemeye çaba gösteriyorum. Aklımın bir köşesinde de önceki kişiliksiz insanın bana yaşatmış olduğu şey....

Pes doğrusu diyorsunuz ama bu ruh hali inanın bambaşka bir şey. Çok güveniyorsunuz ama engel olamıyorsunuz. Zor gerçekten çok zor.. Bir bakıma da okuduğumda kendimle ilgili bir şeyler görmek hoşuma da gidiyor ve bu sayede belkide bu huyumdan kurtulacağım. Eskiden bende sizin gibi düşünürdüm ama insanın yaşadıkları düşüncelerini değiştirebiliyor.

Back
X