Doğum günüm ve Sevgilim..

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar kafama takılan birşey var. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
Bayram haftası sevgilimle aram çok kötüydü, ayrılık raddesine gelmiştik ve sonrasında kendisi her türlü konuyu bahane ederek benimle konuşmaya çalıştı, araya arkadaşlarını soktu ve bir şekilde tekrar düzeldik. Düne kadar aramız çok iyiydi.
Geçen gün ofisteyken sevgilimin dışarda işi çıktı, ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Benimki : Bir süpriz hazırlayalım diyorum, farklı bişey olsun.
Arkadaşı : Tamam. Kime? Siyahkolik'e mi?
Benimki : Kime olacak başka, sana mı yapcam?
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar. Bunu bayramdan önceki haftasonu konuşmuşlar. Dün de benim doğum günümdü, ben de sanırım bana birşey yapacak diye düşündüm. Ama Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece bana "Aşkların, balların en büyüğü iyiki doğmuşsun. Seni seviyorum" yazdı. Ben de teşekkür ettim, ama ertesi günü yani dün ne bi aradı sesimi duymak için ne de beni görmeye geldi.
Bu ilk değil öncesinde de hep bana bir süpriz planını öğreniyorum (onun haberi olmadan) ama yapmıyor. Hep lafta, fikirde kalıyor. Canım çok sıkıldı, annem bile sordu kutlamadı mı diye. Mesaj attı dedim ona da sadece.
Abartıyormuyum kızlar. Amacım bana hediyeler alsın, süpriz yapsın değil. Beni arayıp "çık dışarı ben geldim seni görüp gideceğim" bile dese çok önemliydi. Moralim çok bozuk kızlar.

Süpriz yapacağını ogreniyorsunuz bunu da sevgiliniz öğreniyor o yüzden yapmıyor olabilir mi

Hıı aynı benim öküz ağzımla isterim gene yapmaz.
Onun da doğum gününü ben kutlamıcam hıhh :KK4:

Bayram haftası sevgilimle aram çok kötüydü, ayrılık raddesine gelmiştik ve sonrasında kendisi her türlü konuyu bahane ederek benimle konuşmaya çalıştı, araya arkadaşlarını soktu ve bir şekilde tekrar düzeldik. Düne kadar aramız çok iyiydi.
Geçen gün ofisteyken sevgilimin dışarda işi çıktı, ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar. Bunu bayramdan önceki haftasonu konuşmuşlar. Dün de benim doğum günümdü, ben de sanırım bana birşey yapacak diye düşündüm. Ama Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece bana "Aşkların, balların en büyüğü iyiki doğmuşsun. Seni seviyorum" yazdı. Ben de teşekkür ettim, ama ertesi günü yani dün ne bi aradı sesimi duymak için ne de beni görmeye geldi.
Bu ilk değil öncesinde de hep bana bir süpriz planını öğreniyorum (onun haberi olmadan) ama yapmıyor. Hep lafta, fikirde kalıyor. Canım çok sıkıldı, annem bile sordu kutlamadı mı diye. Mesaj attı dedim ona da sadece.
Abartıyormuyum kızlar. Amacım bana hediyeler alsın, süpriz yapsın değil. Beni arayıp "çık dışarı ben geldim seni görüp gideceğim" bile dese çok önemliydi. Moralim çok bozuk kızlar.

onun süprizlerini illegal yollardan öğrendiğin için seni süprizsiz bırakarak cezalandırıyo olabilir...

Süpriz yapacağını ogreniyorsunuz bunu da sevgiliniz öğreniyor o yüzden yapmıyor olabilir mi
Yok canım öğrenmiyor. O hep öyle plan yapıyor uygulamaya geçmiyor. Ayın 25inde konuşmuş ve bildiğimi de bilmiyor.

Hıı aynı benim öküz ağzımla isterim gene yapmaz.
Onun da doğum gününü ben kutlamıcam hıhh :KK4:
Benimki de öküz hemde önde bayrak sallayanı. İnsan gün içinde bi arar en azından ya süprizde yapmasın istemiyorum. Ama sıradan arkadaşım gibi mesajla kutlama bari dimi?

Belki uygulamaya geçiricek hevesi isteği yoktur. Hani bazı şeyler bizim içinde lafta kalır ya istersin ama üşenirsin o an içinden gelmez..

kocamda bende,doğum günlerimiz yaklaşırken,10 gün oncesı tutuşuruz,ne alsam,nasıl yapsam..neyle mutlu ederim gıbı..

ki 9 yıldır birbirimizi tanırız,asla es geçme olmadı..ayıp etmiş benceeeee..

onun süprizlerini illegal yollardan öğrendiğin için seni süprizsiz bırakarak cezalandırıyo olabilir...
Haha yok tatlım ya ruhu duymuyor. İlişkimizin başında mesela kendi demişti, evden izin al sana süprizim var diye. Bekledim bekledim yapmadı birşey. Parayı denkleştiremedim dedi anlayışla karşıladım. Bu seferkinde ondan habersiz baktım, farketmesi mümkün değil, ama adam yıne yapmadı. Süprizi geçtim buluşmadık bile doğum günümü evimde kös kös oturarak gecirdim.

adı üstünde sürpriz
ben asla öğrenmek istemezdim bana yapacağı şeyi..
sen zaten şuan sürpriz yapsa sevinemezsin ki..
bence o beklemediğin anda yapacak düşündüklerini...

Kusura bakmayın ama sevgilinizin doğumgününüzü kutlamamasından çok daha ayıp olan şey, sizin onun haberi olmadan arkadaşlarıyla yazışmalarını bile okuyor olmanız.

adı üstünde sürpriz
ben asla öğrenmek istemezdim bana yapacağı şeyi..
sen zaten şuan sürpriz yapsa sevinemezsin ki..
bence o beklemediğin anda yapacak düşündüklerini...
Şöyle söyleyim, açıkcası sürpriz yapması benim için çok önemli değil. Ama o özel günümde yanımda olmasını çok isterdim. Yani amacım bakalım bişey düşünüyomu değildi, şifresini değiştirdiği için kimlerle konuşmuş bakmak istedim. Ve bunu gördüm. Ama dediğim gibi; oturduğum mahalleye gelip "ben geldim hadi çık" dese inan bütün sürprizlere bedeldi.

Belki uygulamaya geçiricek hevesi isteği yoktur. Hani bazı şeyler bizim içinde lafta kalır ya istersin ama üşenirsin o an içinden gelmez..
Belki de ama yanımda olması gerekirdi diye düşünüyorum. Canımı çok sıktı..

:)
hani derler ya AMELLER NİYETLERE GÖREDİR
anlaşılan erkek arkadşın bu sözü farklı yorumluyor
niyet ediyor ediyor
faaliyet yok

en iyi ihtimalle ben böyle olduğunu düşünüyorum
diğer alternatif olduça rahaytsız edici çünki

ama onu da belirtiyim
erkek arkadaşın tam bir politikacı
etrafında çizdiği bu romantik düşünceli ve süprizlerle dolu bir insan olma imajını
hayata geçirmeye pek te niyeti yok

ama aranızdaki en ufak bir sorun
baş zanlıyı sen olarak gösteriyor
eeee sonuçta sevgilisinin doğum günü için
bu denli heyecanlı ve program hazırlığı yapan
arkadaşlarından bu konuda görüşler alan bir erkek
kabahatli olamaz

kime yada kimlere hoş görünmek istiyor bilinmez
ama belli olan birşey varki
YANSITTIĞI İLİŞKİSİ İLE YAŞADIĞI İLİŞKİSİ BİRBİRİNDEN FARKLI

Kusura bakmayın ama sevgilinizin doğumgününüzü kutlamamasından çok daha ayıp olan şey, sizin onun haberi olmadan arkadaşlarıyla yazışmalarını bile okuyor olmanız.
Araya ayrılık girdi; bu yüzden kimlere bakmış, kimlerle konuşmuş merak ettim. Ayrıldık diye başkalarıyla konuşabilir diye düşündüm. Amacım oydu. Yoksa bakayım sürpriz yapacak mı değildi.

Belki de ama yanımda olması gerekirdi diye düşünüyorum. Canımı çok sıktı..
Tabiki sen haklısın sadece polyannacılık yapmaya calıştım biraz ki ben doğum gününü aşırı önemserim ama benim geçen ay doğum günümdü beklentimi sıfıra indirip bekledim

Haha yok tatlım ya ruhu duymuyor. İlişkimizin başında mesela kendi demişti, evden izin al sana süprizim var diye. Bekledim bekledim yapmadı birşey. Parayı denkleştiremedim dedi anlayışla karşıladım. Bu seferkinde ondan habersiz baktım, farketmesi mümkün değil, ama adam yıne yapmadı. Süprizi geçtim buluşmadık bile doğum günümü evimde kös kös oturarak gecirdim.

yuhh yaa o ne öyle önce ümit verip sonra şöyle oldu bilmemne demek..
çok itici...ağzında bakla ıslanmıyo hem, hem de altında kalıyo o baklanın..
sonuç: sen ondan süpriz bekleme..herşeyi önceden planlayın yapın yoksa çok üzülürsün..
benim eşim de hep çaktırır süprizi..ben de ya salağa yatarım, ya da ona imkan vermeden plan yaparız..

Bunu ona açıkça ifade ettiniz mi?
Dün arkadaşının pc dükkanında işi vardı. Ek olarak orada da çalışıyor.
Bugün buluşsaydık bari dedim, işim vardı dedi ama akşam 9 da arkadaşlarıyla takıldı. Kendimi önemsiz hissettiğimi söyledim. Ama baktımki konu tartışmaya gidecek çok uzatmadım.

Back
X