• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
Merhaba sevgilimin doğum günü var ve başbaşa kutlamak istemiyorum. Arkadaşlarıyla kutlama yapsam fazla kız arkadaşı yok tek kız ben kalıcam aralarında ne yapmalıyım bilmiyorum bi erkek doğum gününde ne ister sizce ya da bir doğum günü Nasıl eğlenceli olur? Sevgilim ağır başlı bir tip ama içkiyi eğlenmeyi de sever

Erkekler sever kankalarını. Onların kız arkadaşları yokmu. Veya sizin kız arkadaşlarınızı tanımıyor mu?

Bende de ayni dert var , elimde pasta kapısına dayanmak planim çünkü aksam 9 d yorgun bir halde evde oluyor.

Merhaba sevgilimin doğum günü var ve başbaşa kutlamak istemiyorum. Arkadaşlarıyla kutlama yapsam fazla kız arkadaşı yok tek kız ben kalıcam aralarında ne yapmalıyım bilmiyorum bi erkek doğum gününde ne ister sizce ya da bir doğum günü Nasıl eğlenceli olur? Sevgilim ağır başlı bir tip ama içkiyi eğlenmeyi de sever

Cogul kızdan iyidir azinlik. Buna sevin.
Güzel bi mekanda kutlayın işte ickili falan. Ya da musait bir arkadas evi de olur. Aklima baska gelmiyor

Back