- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Merhaba kizlar oglum kasimda yasina girck rabbim omur verirse iki defa kutluycaz komsularla ve akrabalarla o yuzden yavas yavas basliyayim diyorum suslemelere arastirmalara sorularima gelince
1. Keceden tshirt bide hediyelik magnet istiyorum instegram yada face de bildiginiz kisiler var mi
2. Nasil ikramliklar yapabilirim kolay basit bildiginiz tarifler varsa yazarmisiniz
3. Eger yaptiysaniz oglunuza dogum gunu fikir amacli fotoraf koyarmisiniz
Yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba kizlar oglum kasimda yasina girck rabbim omur verirse iki defa kutluycaz komsularla ve akrabalarla o yuzden yavas yavas basliyayim diyorum suslemelere arastirmalara sorularima gelince
1. Keceden tshirt bide hediyelik magnet istiyorum instegram yada face de bildiginiz kisiler var mi
2. Nasil ikramliklar yapabilirim kolay basit bildiginiz tarifler varsa yazarmisiniz
ben ilk dogum gununde arı maya konsept yaptırmıştımMerhaba kizlar oglum kasimda yasina girck rabbim omur verirse iki defa kutluycaz komsularla ve akrabalarla o yuzden yavas yavas basliyayim diyorum suslemelere arastirmalara sorularima gelince
Ewt cnm seni hatirliyorum cok guzel olmus bi goz gezdircm hmn ne kadara geldi peki biz 50 kisi filan oluruz heralde
daha birsuru zaman var magnetlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.
ikramlik hakkinda pek bir bilgim yok ama kesinlikle cakepopslar yapmalisiniz cok tatlilar :)
Cnm kendim yapmak isterdim cok ama oglum cok hareketli gunduz yarim saat uyuyo aksam 8 9 gibi uyuyo ben cok yoruluyorum o yuzden almak istedim ewet cakepopslar olabilir tesekkur ederim cnmdaha birsuru zaman var magnetlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.
ikramlik hakkinda pek bir bilgim yok ama kesinlikle cakepopslar yapmalisiniz cok tatlilar :)
Nasıl hazırladın süslemeleri bana da anlatır mısınben ilk dogum gununde arı maya konsept yaptırmıştım
5 . yas dogum gunundede cok detaylı spiderman konsepti yaptırmıştık.
bütün süslemeleri ben kendim hazırladım.
kece tshırt fıkrını sevmıyorum ben acıkcası o yuzden mutlaka olacaksa kostüm olmalı
Cnm kendim yapmak isterdim cok ama oglum cok hareketli gunduz yarim saat uyuyo aksam 8 9 gibi uyuyo ben cok yoruluyorum o yuzden almak istedim ewet cakepopslar olabilir tesekkur ederimdaha birsuru zaman var magnetlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.
Ne guzel bnde isterim kendim yapmak ama bnm oglan la olucagini zannetmiyorum bilmm bnm hosuma gidiyo keceden zevkler ve renkler meselesi galiba cnm :)ben ilk dogum gununde arı maya konsept yaptırmıştım
5 . yas dogum gunundede cok detaylı spiderman konsepti yaptırmıştık.
bütün süslemeleri ben kendim hazırladım.
kece tshırt fıkrını sevmıyorum ben acıkcası o yuzden mutlaka olacaksa kostüm olmalı
Baya iyi fiyati cnm bnm aklimda keceden cerceve magnetler var ya onlardan vardi ama bi bakicm suslemeler icin arastirma yapiyomusunCanım ben 16 tane magnet, 16 tane magnet hediye paketi, 55 tane orta boy sticker toplamda yaklaşık 55 tl tuttu... Davetiyeyi de kendim bi tasarım sitesinden yaptım fotoğrafçıda çıkartıcam renkli zarflara koyucam zarfların üzerine de birer tane sticker yapıştırıp öyle dağıtıcam..
Baya iyi fiyati cnm bnm aklimda keceden cerceve magnetler var ya onlardan vardi ama bi bakicm suslemeler icin arastirma yapiyomusun
Nasıl hazırladın süslemeleri bana da anlatır mısın
Hersey cok guzel olmus cnm bizimdr kasim 21 daha var ama basliyayim dedim oglun cok mutlu olmustur ama cnm onlar icin degera101 aldıgım colaları dokup ıcıne kendım yaptıgım vısne suyundan koydum
2. resım cupcake kurdanları
3. sehpa uzerındekıler perde suslerı peceteler ve (pecetenın uzerındekı halkalar)pecete halkaları
4. resım yemek tanıtım kartları ve pıpetler
5.resım pasta kurdanları
6.resım banner
7.resım popcorn kutusu ve lolipop stickerlerı
magnet yaptırdım ve kıtap ayracı
son resımdede kıtap ayracını gosterdım
sonuc olarak 2 ay kadar bı surede hazırlandımbır daha doguım gunu yapmıcam yoruldum :)
tabı cok sevınmıstı haftalarca beraber kesıp bıcmıstık guzel degıyor ama valla bır daha ugrasmıcam ya yeterHersey cok guzel olmus cnm bizimdr kasim 21 daha var ama basliyayim dedim oglun cok mutlu olmustur ama cnm onlar icin deger
Bn ucan balonlarla tavani suslemeyi dusunuyorum 1 yas temali bayraklr susler masaya mavi tullerle susliycm Hersey acik mavi olarak disundumKişiselleştirilebilir bayrak seti aldım canım ismini istediğim şeyi yazıp asıcam balonlar var.. üç boyutlu tablo gibi bi süs var.. Şimdilik süsleme bu kadar gidip bi yerlerden de süsler almam lazım daha düşünmedim bu kadarlık şimdilik : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?