• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunu

Kişiselleştirilebilir bayrak seti aldım canım ismini istediğim şeyi yazıp asıcam balonlar var.. üç boyutlu tablo gibi bi süs var.. Şimdilik süsleme bu kadar gidip bi yerlerden de süsler almam lazım daha düşünmedim bu kadarlık şimdilik : )
Sticker icin bu nasil cnm bu sticker olursa boyle tshirt guzel olur demi 1550 mavi mickey sticker.webp images.webp

Eklentiler

• 1550 mavi mickey sticker.webp
    1550 mavi mickey sticker.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 85
Bn ucan balonlarla tavani suslemeyi dusunuyorum 1 yas temali bayraklr susler masaya mavi tullerle susliycm Hersey acik mavi olarak disundum

Olur canım emek verilen her şey güzel olur.. İlk yaş günleri güzel hatıra anı kalsın onlara.. Anna babası sevdikleriyle yaş gününde bi bol gülücüklü fotoğraf bile her şeye değer

Olur canım emek verilen her şey güzel olur.. İlk yaş günleri güzel hatıra anı kalsın onlara.. Anna babası sevdikleriyle yaş gününde bi bol gülücüklü fotoğraf bile her şeye değer
Esime kalsa kutlamiyck ne gerek varmis bn ilk yas gunu ozel olsun istiyorum bn onun dogumunu dort gozle bekledim onun icin herseye deger

Esime kalsa kutlamiyck ne gerek varmis bn ilk yas gunu ozel olsun istiyorum bn onun dogumunu dort gozle bekledim onun icin herseye deger

Öyle tabi canım... Benim eşim de fazla abartıyı her zaman gereksiz görür boşver üzülme de takma da onlar da istero gün en çok mutlu olanlardan birisi de babası olur emin ol : ) Benim bu kadar hazırlık yaptığımdan henüz haberi bile yok ona başta şunu bunu yapcam desem gözünde büyürdü çoğu şeyi hallettim bile..

Tesekkur ederim cnm yardimin gene aldiklarini bnmle paylasirsan sevinirim bnde yuklerim fikir olur birbirimize

İnşallah canım.. Kıyafet olarak da böyle bişi düşünüyoruz..
TAKIM.webp

Bu kıyafetler de çok güzel ama markasını felan detayını bulamadım.. Sadece ilk ikisini biliyorum
kıyaft1.webp kıyaft2.webp kıyaft3.webp kıyf4.webp

Biraz ön araştırma yaptım ama tam anlamıyla bugün akşam bakmaya başlayacağım. Gündüzler malum bebek olunca dolu oluyor bakılmıyor. Ben konsept olarak nemo olsun istiyorum . Oğlum balıkları çok seviyor. Önce menüyü oluşturuyorum .Becerebilirsem http://www.creativeprintables.org/finding-nemo.html buradaki etiketleri düzenleyeceğim. Nemolu duvar kağıtlarının çıktılarını alıp balık resimlerini çöp şişlere yapıştırmayı düşünüyorum. Yiyeceklere kürdanlı etiketler , Peçete sargısı pipet etiketi gibi şeyler yapmayı düşünüyorum. Arkasınada afiş mi yaptırsam yoksa renkli harflerden yazı mı yazsam bilemedim . Afiş biraz maliyetli oluyor. Ama zengin duruyor :) Ben 2 ay önce diş buğdayı yapmıştım o biraz yordu beni . Hayırlısıyla 1 yaş doğumgününüde atlatsak ohh dicem :)

Biraz ön araştırma yaptım ama tam anlamıyla bugün akşam bakmaya başlayacağım. Gündüzler malum bebek olunca dolu oluyor bakılmıyor. Ben konsept olarak nemo olsun istiyorum . Oğlum balıkları çok seviyor. Önce menüyü oluşturuyorum .Becerebilirsem http://www.creativeprintables.org/finding-nemo.html buradaki etiketleri düzenleyeceğim. Nemolu duvar kağıtlarının çıktılarını alıp balık resimlerini çöp şişlere yapıştırmayı düşünüyorum. Yiyeceklere kürdanlı etiketler , Peçete sargısı pipet etiketi gibi şeyler yapmayı düşünüyorum. Arkasınada afiş mi yaptırsam yoksa renkli harflerden yazı mı yazsam bilemedim . Afiş biraz maliyetli oluyor. Ama zengin duruyor :) Ben 2 ay önce diş buğdayı yapmıştım o biraz yordu beni . Hayırlısıyla 1 yaş doğumgününüde atlatsak ohh dicem :)
Kolay gelsin cnm simdiden guzel olur valla bnce harfler daha guzel duruyo bnde suan mikey mouse lu yapmayi planladim stickerleri begendim tshirt siparis ettim yavas yavas bakladim bakalim hadi hayirlisi :)

internette partisepeti diye bi yer var oradan bakabilirsin

ben kızımın 1. yaş gününde minnie mouse konsepti yaptım
kızıma minnie kıyafeti aldık ben ve eşimde kırmızılı beyazlı siyahlı giyinip papyon taktık uyumlu olalım diye ve tabakları bardakları vs kullan at olanlardan minnie mouselu aldık
balonlar da tabii
süslemeleri eşim ve bir arkadaşı yaptı
yemek de browni kurabiye kalpli kurabiye sarma börek pide kek mercimek köfte yaptık ve tabii minnie mouse pastası

bunlar da fotolar

Eklentiler

• IMG_4675.webp
    IMG_4675.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_4678.webp
    IMG_4678.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_4679.webp
    IMG_4679.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 111
ciddi yorgunluk oluyor hele bi de kalabalık çağıracaksanız Allah kolaylık versin diyorum
kızımın 1. yaşgününde sonunda ayak bileklerimin ağrısından ayakta duramadım Allahtan kızım da yorgundu da birlikte girip uyuduk :)
amaaaaa buna rağmen hayatının en güzel anısı olarak da kalıyor iyiki yapmışım diyorum hala yine olsun alasını yaparım diyorum
beni çok mutlu eden bir gün oldu doğum haricinde hiçbir yorgunluk beni bu kadar mutlu etmemişti :)

Back