Erkek arkadaşımın doğum günü süprizi?? Yorumlarinizi bekliyorum

Ben olsam söylemezdim ciddi birşey olmadığı için arada gözüme girmeye çalışıyor falan diye düşünebilir.İnsanoğlu belli olmaz.

Ay çok yorucu bir iş asla böyle durumlara girmezdim yani
Bi de çok heveslisiniz belli ki umarım gönlünüzce geçer hersey
Böyle durumlarda beklentiler karşılanmıyor ya da karşı taraf beklenen tepkiyi veremeyebiliyor
Bence annesine haber vermeyin

iyi dusunmussunuz ama asiri abarti degil mi?
ben arkadaslarini falan duzgun tanimadan istemem boyle bir sey yapmayi.

bilmiyorum güzel ve hoslanicagni dusunuyorum cunku ark ortaminda sosyal vs, arklarini bi kac kez gördum Bazilarini oyuzden az cok tahmin diyorum nasil olduklaeini ve gayet samimi dacrandilar bu sekilde Bende daha cok ortama giderim ve Insallah güzel bi hatira olur

Böyle durumlarda beklentiler karşılanmıyor ya da karşı taraf beklenen tepkiyi veremeyebiliyor

En zor olan dogum gununde orda oldugmu ona haber verip vermicegim konusu ... bide gizli evine girmek istemiyorum belki hos karsilamaz diye bilmiyorum tam. Aksam ustu dogum gunude arklsrina bagli habgi gun hazirliklari yapalim derlerse ona göre hareket edicem. Eger ayni parti gunu derlerse o gun susleuelim herseyi alalim o halde bi gun öncesinden gider aksam ustu sevgilimle olurum basbasa ertesi gunude bi bahane bulurum aksamada onu kandiririm

Insallah hevesim kirilmaz güzel olur

X