Erkek arkadaşımın doğum günü süprizi?? Yorumlarinizi bekliyorum

mesela benim sürpriz anlayışım gerçekten sürpriz olması, yani fikrin de tamamen orijinal olması. açıkçası bu yazdıklarınızın hepsi standart romantik komedilerde olan sahneler zaten. yani ilk an elbette sevinir ama çok ta woouuww denecek bir hareket değil bence.

yani bunca uğraşınıza değmeyen sıradan bir sevinç görme ihtimaliniz çok bana göre.

bir de anneye söylemek ne alaka anlamadım. ve geçen konunuzdan yola çıkarak evlilik yolunda ilerlemek için annesine sevimli görünmeye çabaladığınızı düşündüm.

Okurken basim agridi valla. Bu kadar surprizi detayi iyi dusunmussunz.
Ben odun oldugum icin bu tur olaylara asla girmem 😂

cok sagolun biraz kafa yordum Evet haliyle birde daha onun sehrine 2 gun Sonra anca gelebilicegmi söyleyip beni aksam ustu evinde yakalicak dogum gununde :) ertesi gunde o isteyken vs gizli bulusup arklariyla son hazirliklai yapmaya calisicam onada aksam kucuk bi suprizim var bi yere gidicez diyip göstermicem giydigim kiyafet felan ama gözune baglicam bi atki... mekandada arklari olucak sessiz sessiz biz gelince supriz divekler fakat maskeli eglenceli olur diye dysunmustum onun fotosuyla🤣

Çok abartılı geldi program ama annesine söylemeyin bence. Zaten 1 gün sonra olacakmış bu parti ilk gün olsun anneleriyle. Annesinin partide ne işi var?

abartili defil aslinda sade ve samimi bi ortam olsun istiyorum ben biraZ fazla detay verdim. Annesine bastan diyimmi sebebim haberi olsun belki oyalama konusunda yardimi olursa diye ve birazda benim Onu ne kdr sevdigmi görsun fiye

mesela benim sürpriz anlayışım gerçekten sürpriz olması, yani fikrin de tamamen orijinal olması. açıkçası bu yazdıklarınızın hepsi standart romantik komedilerde olan sahneler zaten. yani ilk an elbette sevinir ama çok ta woouuww denecek bir hareket değil bence.

yani bunca uğraşınıza değmeyen sıradan bir sevinç görme ihtimaliniz çok bana göre.

bir de anneye söylemek ne alaka anlamadım. ve geçen konunuzdan yola çıkarak evlilik yolunda ilerlemek için annesine sevimli görünmeye çabaladığınızı düşündüm.

Hmm anliyorum sizi bilmiyorum burda baya kutlaniyor genelde öyle 20.30,40 yaslar özel olarak göruliyorki gecen senede sevgilim kendi arklariyla kutlamis ve ark ortamida kutluyor oyuzden tuhaf degil... bilmiyorum ben Baska yerden sehirden vs oldugum icin ve herseyi nasil ayarladigim icin sevinebilir diye dusundum gururlanabilir ama Bunu icimden geldigi icin yapiyorum basta Baska birsey degil... annesine gelince, belki oyalama icin uardima ihtiyacim olur diye dusundum ama öyle krndimi gödtermrk fln o degil illaki sebep Tabiki görmesinide isterim Sevgilimi ne kadar sevdigmi

Yani böyle maskeli fotoğraflı falan değildi bizimki.
Ben, kardeşim çok alkol almış filanca mekanda arıza çıkarmış polisler gitmeden oraya gidip onu toplar mısın diye alel acele aramıştım telaşlı gibi. :)Eşim mekana daldığında çocukluk arkadaşlarımız, üniden arkadaşlarımız müsait olan herkesi orda buldu. :) İlk 5 dakika hepimize sayıp sövmek, sonraki 5 dk sigara içip kalbini tutmakla geçti. Çok korkmuş. 😀 Ama ilerleyen saatlerde eğlencenin dibine vurduyduk. 🤣🤣

Cok güzel olmus cidden🤣🤣

Hmm anliyorum sizi bilmiyorum burda baya kutlaniyor genelde öyle 20.30,40 yaslar özel olarak göruliyorki gecen senede sevgilim kendi arklariyla kutlamis ve ark ortamida kutluyor oyuzden tuhaf degil... bilmiyorum ben Baska yerden sehirden vs oldugum icin ve herseyi nasil ayarladigim icin sevinebilir diye dusundum gururlanabilir ama Bunu icimden geldigi icin yapiyorum basta Baska birsey degil... annesine gelince, belki oyalama icin uardima ihtiyacim olur diye dusundum ama öyle krndimi gödtermrk fln o degil illaki sebep Tabiki görmesinide isterim Sevgilimi ne kadar sevdigmi

ısrarla bunu yazanlara aynı cevabı veriyorsunuz ama ben bir daha şansımı deniycem :)

sorun 20/30 yaş kutlaması değil. tabi ki arkadaşlarıyla toplanıp kutlar ama sanırım her kutlamada gözler bağlanıp maskeler takılmıyordur. öyle bir anlıyorsunuz ki sanki sorun kutlamak diyoruz :)

sorun fikrin içeriği aslında. 30 yaş için bence çok çocukça. kendi gözlemlerime göre de bir erkeğin bu tarz bir sürprizden çok etkileneceğini sanmıyorum.
çok nasıl desem, tam hayalperest genç kız işi..
erkekler pek öyle bakmıyorlar olaya.
ama sevgilinizi siz tanıyorsunuz. size göre beğeneceği birşeyse ok.

ama misal bana böyle birşey yapılsa, kadın olarak bile romantik ve özel bulmam.

işte, kendinizi neden sevgilinizin annesine ispat çabasındasınız ? çünkü evlilik istiyorsunuz ama bu adam bu ihtimali bile göz önüne almıyor henüz.
ki böyle bir adamın annesini arayıp bu mevzuyu konuştuğunuzda kafasında direkt içeriden kaleyi fethetmeye çalışıyor düşüncesi olur. daha da çok uzaklaşır.

ısrarla bunu yazanlara aynı cevabı veriyorsunuz ama ben bir daha şansımı deniycem :)

sorun 20/30 yaş kutlaması değil. tabi ki arkadaşlarıyla toplanıp kutlar ama sanırım her kutlamada gözler bağlanıp maskeler takılmıyordur. öyle bir anlıyorsunuz ki sanki sorun kutlamak diyoruz :)

sorun fikrin içeriği aslında. 30 yaş için bence çok çocukça. kendi gözlemlerime göre de bir erkeğin bu tarz bir sürprizden çok etkileneceğini sanmıyorum.
çok nasıl desem, tam hayalperest genç kız işi..
erkekler pek öyle bakmıyorlar olaya.
ama sevgilinizi siz tanıyorsunuz. size göre beğeneceği birşeyse ok.

ama misal bana böyle birşey yapılsa, kadın olarak bile romantik ve özel bulmam.

işte, kendinizi neden sevgilinizin annesine ispat çabasındasınız ? çünkü evlilik istiyorsunuz ama bu adam bu ihtimali bile göz önüne almıyor henüz.
ki böyle bir adamın annesini arayıp bu mevzuyu konuştuğunuzda kafasında direkt içeriden kaleyi fethetmeye çalışıyor düşüncesi olur. daha da çok uzaklaşır.

guzel yorumunuz icin tesekurler.. ben begenicegni dusunuyorum ve daha önceden icimden gelen biseydi en yakin arklarindan yardim alip ona göre hareket ederim. Anne konusunda gelince Yok hic birsey söylemicem ve bu dogum gununden sokra herseyi akisina birakicam

Yazı gerçekten uzun olmuş bir kısımdan sonrasını okumadim
Yorumlarda gördüm maskeye fotoğraf basımı nolur yapmayın
Bana yapılsa ciddi söylüyorum panik atak krizi geçirip basım ellerimin arasında çığlık çığlığa ordan kacabilirdim
Resmen kabus gibi. Her yerde ben ve bir sürü
Uff düşününce bile içim kıyıldı of çok fena

Onun dışında annesine söylemeyin bence de
Hiç gerek yok

Arkadaslar benim 9aydir ciddi bi iliskim var, sevdigim adamla 400 km var aramizda is yerinden tanistik.. ayda 1 3-5 gun gidip geliyoruz birbirimize. O 1ay sonra 30 yaşina giricek ve beni daha önce samimi 5-6 arkadasiyla görusturdu iyi samimi insanlara benziyorlar.. Ben 2 yakin arkadasiyla irtibat kurdum onlarda baska arklariyla beraber messengerden grup yaptik toplam 15 kisi fln belki 3-5 kiz arklarinida getirirler. digerlerine anlattim kucuk bi davet yazdim ve yaklastikca daha fazla bilgiyle gelicegmi.. sevgilimin hic bisey den haberi yok... Simdi o samimi 5-6 kisiyi ekleyip faceden daha kucuk bi grup sohbet yapip bana bazi seylerde yardim edebilirlermi onu sorucam , muzik, icecek alma, organize fln etmeyi herseyi benimle beraber ve suslemeler vs.. dogum gunu komsu arkadasiyla beraber yakin bi teras var sitelerinde ucretsiz onu tuttuk ve sevgilimin evine yakin... benim sorunum, sevgilimin dogum gununden 1 gun Sonra olucak bu eglence.. Ailesiyle fln tanistim görustum bi kac kez, sizce annesine anlatmalimiyim böyle ark ortaminda süpriz dusundugmu yoksa kendimi dusurmus mu olurum? Ve yemek snacks fln hepdini ben ve arklari ayarlicak Zaten oyuzden herseyi o gun sevgilimden saklamaya calisicam bide annesi strese girip biseyler hazirlasin istemiyorum... Bide ben gittigimde sevgilimde kaliyorum, Simdi 1-2 gun öncesinden herseyi organize etmeye calisicagim icin arklariyla fln sizce 1gun öncesi onun dogum gununde gidip biraz hazirlaniyim o aksamda onu arayim onun sehrinde oldugmu söyleyim? Yada annesi gile pasta yemege gelirse Bende onlara haber verip sak zilimi calistim aksam? Aramizda söz nisan olmadigi icin ailesine karsi yanlis hareket dtmek istemiyorum... Ertesi gunu ztn gun icerisinde islerimin oldugnu onun yakin arklarinin eski kiz arkadasiyla görusycegmi fln söylicem ki Oda mutlaka iste felan olur... Sonra aksam ustunde görusucegmi bi yere gitme bi yere gidicez diye kandirip aksam icin güzel giydirip gözune bisey baglayip öyle gidicez mekana ordada arkadaslari onun fotolu maskesiyle bizi karsilicaklar... sizce annesine önceden haber veriyim mi hem samimiyetimizde artar ve oglunu ne kdr sevdigmi görsun istiyorum... sizin fikirleriniz?

Pek birşey anlayamadım ama sizin yaş daha ufak sanırım beyfendiden? Aşırı detay düşünmüşsünüz bence. Alt tarafı bir doğumgünü. Pek şımartmayın da ne bileyim. Anneyi de karıştırmayın bence.

Yazı gerçekten uzun olmuş bir kısımdan sonrasını okumadim
Yorumlarda gördüm maskeye fotoğraf basımı nolur yapmayın
Bana yapılsa ciddi söylüyorum panik atak krizi geçirip basım ellerimin arasında çığlık çığlığa ordan kacabilirdim
Resmen kabus gibi. Her yerde ben ve bir sürü
Uff düşününce bile içim kıyıldı of çok fena

Onun dışında annesine söylemeyin bence de
Hiç gerek yok

maske kismini belki atlarim, sevgilimede o supriz gununden 1gun önce aksam ustu dogum gununde ona gelicem supriz diye yada evinin anahtari var supriz diye arayabilirim.. ertesi gun parti gunundede gun icerisinde ordan tanidigim 1-2 ark var ordan tanidigim onlarla göruducem diyip gizli arklariyla hazirliga devam edicem sonrada eve gelip hic bi yere gitme kücük bi suprizim var diyip hem ben kendim hazirlayip hem ona gömlek fln biseyler giydiricem... nasil?

Pek birşey anlayamadım ama sizin yaş daha ufak sanırım beyfendiden? Aşırı detay düşünmüşsünüz bence. Alt tarafı bir doğumgünü. Pek şımartmayın da ne bileyim. Anneyi de karıştırmayın bence.

hakkisiniz ilk 30 yas özel olsun istedim hem yaz zamani hem sevdigi dostlarla fln ve Evt ztn arklari yardim edicek organize etme konusunda. Annesinede bisey demicem

30 yasindaki adama baby shower tadinda eglence pek gitmez bence. Alin adami gidin guzel bir yere aksam yemegine yahu,elalemi ne topluyorsunuz basiniza hele de anasini falan cok komik

herkes yanlis anlamis sanirim annesini cagirmicaktim sadecd haber vericektim böyle böyle diye ama yapmicam. Zaten teras gibi güzel bi mekanda toplanicaz ve onun evine yakin oraya yemek vs siparis ettik pasta snacks muzik vs

30 yas için çok gereksiz yaptıklarını z. Başbaşa bir yemek yeterli. Bir aksam da sevdiği birkaç arkadaşı da gelir sohbet vs oldu bitti. Hiç mi işin yok tatlım bu kadar ugrasiyorsun. Küçük kızım var ona bile böyle birşey yapmam komik olur.

Ne gerek var bunca seye? Basbasa kutlamak yeterli,18lik delikanli degil ki bu,cok gereksiz. Bu kadar tepenize cikarmayin sonra indiremezsiniz

Arklarina söyledim artik Zaten oyuzden vazgecmek biraz gec ama Evet Haklisiniz fazla tepeme cikarmak icin degil icimden geldigi icin neyseki en yakin arklarindan yardim alirim buda ztn son kez öyle buyuk biseye..

30 yas için çok gereksiz yaptıklarını z. Başbaşa bir yemek yeterli. Bir aksam da sevdiği birkaç arkadaşı da gelir sohbet vs oldu bitti. Hiç mi işin yok tatlım bu kadar ugrasiyorsun. Küçük kızım var ona bile böyle birşey yapmam komik olur.

Ark ortaminda yapiyolar Böyle seyler oyuzden ve en yakin arklarida onayladi güzel bi ani olsun istiyorum Zaten toplanip yemek fln yenir pasta vs bir iki aktivite fln öyle

X