• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 1 yas dogum gunu

evet cnm park yatak arıyorumdum ordan umarım ıstedıgın gıbı olur

cardak bulmasan bıle

mesela ucan balonlar masanın koselerıne bagla 4 kosesıne masaya cıcekler koy renklı masa ortusu cıceklı kıyafetler super olur gozumde canlandırdımda

ayy supersın cnm ya bunlarıda yapıcam mutlaka sen devam fıkırlerını paylasmaya 1 haftamız var haftaya pazar d.gunumuz

dogum gunumuzden bır kac kare $poyrazzzzz.jpg $P090512_20.30_[01].jpg $P100512_08.23.jpg $P100512_08.27_[02].jpg $P100512_08.25.jpg $P090512_18.11_[01].jpg

ay bayıldım bayıldımmm..
ne güzel şeyler yapmışsın böyle...
valla ellerine sağlık...
buarada kutlarım doğum gününü poyraz efe nin..
çocuğum olsada bende yapsam....

çok şık çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Poyraz efenin doğum günü kutlu olsun.
Bende evde yaptım ama çalıştığım için çok detayli şeyler yapamadım.

çok güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık bizimde 1. yaş günümüz yaklaşıyo araştırma içerisindeyim bana fikir verdiniz paylaşım için çok teşekkürler. yalnız afişteki parlak kağıt ne kağıdı anlayamadım iyiki doğdun yazan afişteki kağıtların üzerindeki yazıdan bahsediyorum cevaplarsanız sevinirim

cnm kusura bakma gec oldu

p parlak seyı alemınyum folyaylada yapabılırsın ben hazır su partı yazıları varya parlak olurlar onunde happy yazıyordu bana gore basıt bır susleme olacagı ıcın arkasını cevırdım parlak yuzeyıne harflerı cızdım ve kestım

nice mutlu yaşlara,hazırlıklar süpermiş valla.tebrik ediyorum sizi.

bu arada kelebekleri sizmi yaptınız,eğer elinizde format varsa yükleyebilirseniz buraya sevinirim.

cnm uzgunum yok sadece soyle yaptııgımı soylebılırım bır kelebek fotosu ındır netten sonra kes onu bırde bıraz kuculterek bır parmak kadar tekrar cızdım goz ucuyla onuda kestım dıgerınıde o sekılde 3 kelebek yaptım cnm yanı kısacası kafadan oldu yaanı

cnm uzgunum yok sadece soyle yaptııgımı soylebılırım bır kelebek fotosu ındır netten sonra kes onu bırde bıraz kuculterek bır parmak kadar tekrar cızdım goz ucuyla onuda kestım dıgerınıde o sekılde 3 kelebek yaptım cnm yanı kısacası kafadan oldu yaanı

ellerine sağlık,fikir için teşekkürler

çok güzel şeyler yapmışsınız elinize sağlık benim kızımında doğumgünü yaklaşıyor değişik fikirler arıyorum,benim ilk yaşım yazan çerçeveyi çok beğendim heryerde bulunurmu acaba:26:

gerçekten harika şeyler yapmışsınız... bayıldımmm... benimde oğlum 1 yaşına girdi. fakat kutlamayı ramazan dolayısıyla ertelemiştim. çok az kaldı. çok güzel fikirler verdiniz...

mrb. çok güzel bi parti olmuş ellerine sağlık...acaba keçeyi nerden aldın bende kızıma tütü yapmak istiyorum ama keçe bulamadım yardımcı olursan sevinirim...

cnm keceyı su bursa kumas pazarları varya ordan bulabılırsın ayrıca adını unuttum su ıp dugme satan yere ne dıolardı oralardada var :1:

sanırım tuhafiyeyi kastediyosun orayada sordum o nedemek diyolar kumaşçılarda bilmiyo dediğin gibi olmazsa bim bezini denerim iyi fikirmiş teşekkürler :3:

Back