ya ben artık cok yakın 3-4 arkadaşım dışında coğu kişininkini unutuyorum, daha doğrusu hatırlamaya çalışmıyorum, kutlamıyorum, cok yakın olmayanlardan da beklemiyorum. tüm arkadaşları kutlamaya daha doğrusu sizinki gibi çiçekli böcekli kutlamaya gerek var mı? bence yok.
yani benim bide herkesi kutlamak içimden gelmiyor. ben bu konularda cok içinden geldiği gib davranan biriyim. iyiki doğduğunu düşünmediğim birine iyiki doğdun demem. :)
siz de bence tüm yerine en yakın bikaç kişiye özen gösterin ve sadece onlardan bekleyin. artık hayat cok hızlı, cok meşguliyet var.
yakın arkadaşlarınız da kutlamadığında belli edin, siz de bozuluyorsanız onlar nasıl sizi kutluyorsa oyle kutlayın. herkes aynı sevme ve ilgi gösterme kapasitesinde değil.
bir de o kişilerle ilişkiniz önemli. benin en yakın arkadaşım o sene unutsa bikaç gün sonra arasa unuttum die asla bozulmam bilirim kötü niyet olmadığını gibi gibi. kimlerden ne beklentisi içinde olduğunuza dikkat edin bence öncelikle.
bana şu da cok itici geliyo mesela konudan biraz ayrı olcak ama senelerdir görmemeişim storyde nişanını gördüm ayy canım hayırlı olsun. yapamam mesela, zaten insta kişilerimin cogu sessizde. :)