- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
O zaman eşine tarzının değiştiğini gümüş değil altın sevdiğini söyleyecek adam anlamamis tarzını değiştiğiniAma o gümüş takamaz kiğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman eşine tarzının değiştiğini gümüş değil altın sevdiğini söyleyecek adam anlamamis tarzını değiştiğiniAma o gümüş takamaz kiğğğ
Hediyenin gereklisi gereksizi olmaz. Hediye hediyedir.Bunun yerine daha gerekli birşey alsaydın daha mutlu olurdum derim diye korkuyorum. Sanırım fşi görmek bi işaret oldu, hazırlıklı ol diye
Benim istediğim gibi düşünülmemek değil de, beni çok iyi tanıdığı halde bu tarz birşey alma ihtimali üzer sadeceDüşünülmek güzel değilmiş, sizin istediğiniz gibi düşünülmek güzel olan!
Ben mi abartıyorum siz mi ? Yazdıklarınızı başkasının gözüyle okursanız anlarsinizAbartmayın
Bak öyle olursa kullanabilirim.Cebinden fiş çıktı diyince aldatıyor sanmıştım tüh ekşınlı konu değilmiş
Altın rengi gümüş takı da olabilir bu arada.
Altın almış başını gitmiş ne gerek var altın almaya gümüş alayım demiştir. Adam düşünmüş almış sen çok çalışta kendi paranla adama altın alırsın doğum gününde.Ben de 2 senedir artık gümüş takmadığımı, takı konusunda tarzımı değiştirdiğimi söylüyorum. Siz bana incilerin mi dökülür diyorsunuz
Valla başta bende öyle zannettimCebinden fiş çıktı diyince aldatıyor sanmıştım tüh ekşınlı konu değilmiş
Altın rengi gümüş takı da olabilir bu arada.
Sizin bence altın takıntiniz var rengi önemli olduğuna göreBak öyle olursa kullanabilirim.
Malesef meşhur fişlerden çıkmadı, çok şükür
Eşim erkeğe haram olduğu için altın takmıyor. Ayrıca tercih etseydi elbette ki ben de ona alırdım.Altın almış başını gitmiş ne gerek var altın almaya gümüş alayım demiştir. Adam düşünmüş almış sen çok çalışta kendi paranla adama altın alırsın doğum gününde.
Yani biz doğuda yaşıyoruz, evlenince biraz daha altına yönelik oluyor takılar babamın evinde de vardı altın künye kolye ama takmıyordum. Düğünde annem bilezik yaptı onlarıEvlenince birden bire bu kadar değişmeniz, zevklerinizin evlenince degişmesi filan garip değil mi? Konuda tek dikkatimi çeken saat tarzinizin dahi evlenince değişmesi.
Eşiniz ne almış bilmem ama babanizin evinde altın mı vardi da simdi gumuse uzuluyorsunuz diyeyim bari ben.
Tercihler değişebiliyor ya Ben de ne kadar sarı altın varsa, beyaza çevirdim. Şimdi deli gibi gümüş alıyorumEvlenince birden bire bu kadar değişmeniz, zevklerinizin evlenince degişmesi filan garip değil mi? Konuda tek dikkatimi çeken saat tarzinizin dahi evlenince değişmesi.
Eşiniz ne almış bilmem ama babanizin evinde altın mı vardi da simdi gumuse uzuluyorsunuz diyeyim bari ben.
Gerçekten çok kötü bir muhabbet bu hediyenin para ile bir değeri olmamalı ve böbürlene böbürlene anlatılmamalı bu.Eşim erkeğe haram olduğu için altın takmıyor. Ayrıca tercih etseydi elbette ki ben de ona alırdım.
Onun doğum gününde çok beğendiği markalı bir saat almıştım, hatta o da üzülmüştü niye bu kadar masraf ettin diye hediye alınca üzülen insanlarız sanırım biz
Doğru diyosun zuzucum altın başını aldı gittiÇeyrek olmuş 1.125TL bence altın hayalinizden vazgeçin belki gümüş ama altın kaplama birşey almıştır öyle düşünebilirsiniz
Markalı pahalı ürünler seviyorsunuz demek ki siz ucuz hediye aldı diye üzülürken adam pahalı hediye aldı diye üzülmüş sizi düşünmüş . Ama sizde ucuz hediye almış olsaydınız uzulseydi evet hediye alınca üzülen insanlarız lafına hak verirdim (ucuz hediye alınınca )Eşim erkeğe haram olduğu için altın takmıyor. Ayrıca tercih etseydi elbette ki ben de ona alırdım.
Onun doğum gününde çok beğendiği markalı bir saat almıştım, hatta o da üzülmüştü niye bu kadar masraf ettin diye hediye alınca üzülen insanlarız sanırım biz
Arkadaş çok istiyorsan sen eşine al dediği için açıkladım böbürlenmek ile ilgili değilGerçekten çok kötü bir muhabbet bu hediyenin para ile bir değeri olmamalı ve böbürlene böbürlene anlatılmamalı bu.
Ya eşimin aldığı ucuz mu Allah aşkına 400 TL vermiş adam. Gerçekten bazen öyle saçma yorumlar yapıyorsunuz ki. Ben takmadığım kullanmadığım birşeye para vermesine üzülürüm yazmışım okuyn önceMarkalı pahalı ürünler seviyorsunuz demek ki siz ucuz hediye aldı diye üzülürken adam pahalı hediye aldı diye üzülmüş sizi düşünmüş . Ama sizde ucuz hediye almış olsaydınız uzulseydi evet hediye alınca üzülen insanlarız lafına hak verirdim