hepsi harika olmuş Allah tüm çocuklara sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah herşeyin başı sağlık buarada güzelresim arkadaşım oğlunun gömleğine bayıldım nereden aldın acaba? viola cnm oğluşunu öp benim için çok çok sarıl ona maşallah hepsine maşallah :)
merhaba arkadaşlar bu bölümü görünce bende yazıp resimlerimizi eklemek istedim. 3 sene gecti ama olsun hala daha dün gibi nerdeyse:)) Biz evimizde kücük bir parti yaptık oglum senenin ilk günlerinde doğdugu için ben takvim yaptırdım resimlerinden oluşan misafirlerimize onu verdik. 1 şeklinde pastamız ve kumaş pantolon gömlek yelek ve papyondan oluşan takımımız vardı. Bizim için unutulmaz bir gündü. birde cd hazırladık resimlerinden oluşan onuda misafirlerimize verdik.Ayrıca evin heryerini süsledik.
Dogum günü hediyesi olarakda kendi adına kitap yaptırdık. Oğlumun ve bizim isimlerimiz geciyor ve o günün anısınada not yazdık. Ayrıca batunun en sevdiği kitabı. nerdeyse her akşam okuyoruz:))) ılk yaş günü hediyesi olarak tavsiye edebirim.Çok güzeldi hala her doğumgünümüz ayrı bir güzel geçiyor. Allah her anneye bu duyguları yaşatsın...
Davetiyemiz:)
Kıyafetimiz:)
Pastamız:)
Masamız:))
Biz:)
Oğlumuzun adına bastırdıgımız ilk doggumgünü hediyemiz Kitabımız:)))