• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Doğum günü cicileriniz ve pastanız nasıldı resimli...

Canım benim,evet sizin pastanızda süperdi..bizim odamızın süsleri dahil winnie the pooh karakterleriyle dolu olduğu için böyle bir pasta seçtim..Pigletin kulakları onlar:)))boynuz gibi durmuş gerçekten:))
benim doğumgünümde bu ay.kendim içinde güzel bir pasta istiyorum ama daha model beğenemedim:))sonra onuda koyarım..

ayyy ilahi ben :utangac:
yüzüstü yatıomuş o
ben sırtüstü yatıo gibi gördüm
töbe töbeee
-tatlicadiarzu-

senin de pastanı beklioruz o zaman
yine şeker hamurlu
beyaz,üstünde kibar çiçekleri olan sade incili mincili bir pasta güzel olur

Bende şık bir model beğenmeye çalışıyorum,fikir verdiğin için sağol canım..gerçektende hoş olur..öpüyorum..

viola pastanız çok güzelmiş gerçekten
bende megime katılıyorum
gözümde canlandı hatta, beyaz üstünde zarif küçük çiçekler
harika olur, kalp şeklinde de olabilir
bu arada çözdün artık resim ekleme işini, senin pastanı da görmek isteriz
unuturum belki doğumgünün de şimdiden kutlu olsun
eşinle oğlunla sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah

viola pastanız çok güzelmiş gerçekten
bende megime katılıyorum
gözümde canlandı hatta, beyaz üstünde zarif küçük çiçekler
harika olur, kalp şeklinde de olabilir
bu arada çözdün artık resim ekleme işini, senin pastanı da görmek isteriz
unuturum belki doğumgünün de şimdiden kutlu olsun
eşinle oğlunla sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah

Canım benim,çok sağol..Sayende çözdüm gerçekten ya..Önceleri gözüme çok zor gözüküyordu resim eklemek ama oldu valla..doğumgünüm daha 29 mayısta..o zaman gelsin pastamın resmini mutlaka eklerim:) (görmemiş gibi olmaz di mi)

yok canım olur mu?
bayılıyoruz zaten böyle cici farklı şeylerin resimlerine bakmaya
herkes eklese daha da mutlu olurum ben:))

profilimdeki albümlerimde doğumgünümüzle alakalı bazı resimler var bakmak isteyen olursa bilgilerinize :)

kızımın diş hediğinde yaptırdığım pastayı koymak istiyorum ama beceremiyom dün diş hediği yaptık baya güzel oldu ekleye bilirsem koyucam

KIZLAR BU DA BıZıM DOĞUM GÜNÜ PASTAMIZ....KIZIMIN RESMı OLMASI ÇOK HOŞUMA GıTTı PASTADA...

resim025j.jpg
[/URL][/IMG]

DOĞUM GÜNÜ ŞEKERLERıMıZ.....

pr01168min.jpg
[/URL][/IMG]

BıZDEN KÜÇÜK BıR ANIIIIII.....

işte bizim pastamız ve ecrinin resmi ......ben çoğunlukla video çektiğimden fazla görüntümüz yok ....
ama bahsetmek istiyorum biraz...

misafirlerimizi saat 11 diye çağırdık ve 11 de geldiler sağolsunlar...11 geçerekten kızım için mevlut okunuldu ardından yemek masaları hazırlanıldı...menümüz klasikti çünkü öğlen yemeğine davet etmiştik misafirlerimizi ve çorbamız salatamız dan ttalımıza kadar her şeyimizi yaptık hazırladık koyduk sofralara ve afiyetle yenildi çocular hariç aşağı yukarı 40 kişi vardı çocuğumuzda baya bi çoktu onlarla sanırım 50 geçmiştir...yemeklerden sonrada pastamıza biraz bekledik ve babamızla beraber ecrin ve tabi ben doğum günü maytapları ve mumla süslenmiş olan pastamızı üfledik foto yok video var ne yazıkki ama çok güzeldi, doğum günü maytaplarıyla bence daha güzel oluyor tavsiyeederim arkadaşlar...ve sonrasında kestik pastamızı meşrubatlaralaa afiyetle yadiler misafirlermiiz oynandı gülündü eğlenildi gelen her çocuğa balonlar verdik oyuncakalr verdik ecrin biraz huzursuz oldu ağladı durmadı ama sonradan alıştı ....çok yorulduk ama değdi yani çok güzeldi her şey...akşamda devamettik ve büyük maytaplardan patlattik bahçede biraz eğlendik ve bitirdik sonrasında herkes evine dağıldı...
hediyelerimize baktık birbirinden güzel oyuncakalr ve kıyafetler gelmiş ...darısı artık sizn başınıza...

Son düzenleme:
KIZIM VEE BEN.....HEDıYE YASTIĞIMIZ......SÜSLEMELERıN ÇOK AZI ..... ....

000019b.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
BU DA KIZIMIN GıYDıĞı CıCıSı NıŞANLIĞI.....
pict0202x.jpg
[/URL][/IMG]

BUDA BOLEROSUUUU......

pict0201e.jpg
[/URL][/IMG]

KIZIMIN AKSESUARLARI VE AYAKKABISI.......
pict0204f.jpg
[/URL][/IMG]

BUNLARDA HEDıYE GELEN BAZI OYUNCAKLARIMIZ DıĞERLERıNı ÇEKMEDıM KIYAFETLERıNı VS....

pict0206r.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Allah bağışlasın bebişlerinizi..sağlıklı bir ömür dilerim..hepinizin pastasıda süper olmuş..bizim daha doğumgünümüze war ama fikir edinmiş oldukopuyorumnanaktan

BUDA KIZIMN BAHÇEDE ÇOCUKLARLA KOŞUŞTURDUĞU VE ARTIK RESıM ÇEKEBıLMEK ıÇıN MECBUREN YERE OTURTTUĞUM BıR AN.....

resim054r.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Prenses gibi olmuş annesi maşallahh..Nice mutlu yıllar diliyorum güzel kızına..

karamsar herşey çok güzel olmuş
nice yaşlara inşallah
bu arada pastamızın üstündeki süslemeler aynı
ben sakladım onlrı, internette gördüm bir anne çerçeve süsleyip d.günü resmini koymuş
ondan yapacağım, resmini eklerim burayada

evet canım aynıı nasıl bişey kii hiç görmedim sen yapta artık ayıp olmaz ise senden bakıp bende yapayım......kaydirigubbakcemile3
karamsar herşey çok güzel olmuş
nice yaşlara inşallah
bu arada pastamızın üstündeki süslemeler aynı
ben sakladım onlrı, internette gördüm bir anne çerçeve süsleyip d.günü resmini koymuş
ondan yapacağım, resmini eklerim burayada

Back