Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Doğum günü cicileriniz ve pastanız nasıldı resimli...

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
Kızlar bebeğimin doğum gününne az kaldı hem fikir amaçlı hemde doğum gününüzü nasıl geçtiğini göstermek amaçlı resimlerinizi koyabilir misiniz.....

Kızımın doğum gününe yaklaşık 2 ay var.
Planlarımı paylaşabilirim.

* Kendim bir davetiye tasarlayacağım. Doğduğu gün ve son fotoğrafı olacak üstünde :)
Davetiyelerimi bir fotoğrafçıda yaptırıp 2 hafta önce dağıtmayı düşünüyorum.

* Pastası şeker hamurundan olacak bununla ilgili bir konu açmıştım bakabilirsin.
ılk doğum günü olduğu için "1" rakamı olsun istiyorum.

* Kıyafet eğer olabilirse birbirimize benzer kıyafetler giymek istiyorum. Olmaz sa da kızım çok şık olmalı, peri gibi...

KURABıYELER

PASTA

Daha büyükte yaptırabilirsin.
Şeker hamuru pasta görüntü olarak çok güzel oluyor...

Davetiye dediğimde böyle bişey olacak.
Pembe bir zarf aldımmı tamamdır...

senace süper olmuş davetiye kaç kişi düşünüyorsun kalabalıkmı olucak. şeker hamuru cok güzel pasta yapanlar var bloggerlar takip ediyorum bende..

senace çok yaratıcısın her zamanki gibi
pastaya da bayıldım ama şeker hamuru fiyatı 2ye katlıyormuş
megilaracım söylemişti, 100ü geçiyormuş
biz resimlerimizi paylaşmıştık, karamsar görmüşsündür zaten
1 yaş şekerleri yapıp dağıttım gelenlerle
her misafirimiz defneyle fotoğraf çekildi
onları da photoscapele süsleyip, tarih falan yazıp basırıcam, gelenlere vereceğim

Evet canım çok hoşuma gitti baktım ....darısı bizim başımıza....

senace bayıldım canoo super fıkırlerr .. bende hazır kartlardan alıcaktım kendım yapayım davetıyelerımızıııı .. bugunden yapmaya başlamalıı...

doğum günü pastamız misafirlerimiz için hatıra olucak magnetler kızımın kelebek kanatları ve kızımın doğum günü kıyafeti sizleri fikir olur umarım

İkra çok tatlı maşallah..Doğumgünü kutlu olsun..bende eğer becerebilirsem yiğitin doğumgünü pastasının resmini eklemek istedim..

doğum günü pastamız misafirlerimiz için hatıra olucak magnetler kızımın kelebek kanatları ve kızımın doğum günü kıyafeti sizleri fikir olur umarım

aman yarabbi ne şeker olmuş o öyle maşallah
herşeyi çok cici annesi
nice yıllara inşallah

İkra çok tatlı maşallah..Doğumgünü kutlu olsun..bende eğer becerebilirsem yiğitin doğumgünü pastasının resmini eklemek istedim..

pastası harika olmuş canım yaaaa
hem de üstünde ipeğin en sevdiği çizgi film kahramanı var (Piglet)
onu saklasın yiğit,tatilde izmire gelince alsın ipek:))
ama bu arada piglete boynuz gibi bişi yapmışlar,piglet bir domuz,gergedan değil ki hihoyyyt
bizim pastamızda pigletliydi
ayy ben de ekliiim bi sn

teşekkür ederim canım sizin pastanızda harika olmuş bayıldım şeker hamuruyla daha güzel duruyo ama bizim babamız istemedi

Canım benim,evet sizin pastanızda süperdi..bizim odamızın süsleri dahil winnie the pooh karakterleriyle dolu olduğu için böyle bir pasta seçtim..Pigletin kulakları onlar:)))boynuz gibi durmuş gerçekten:))
benim doğumgünümde bu ay.kendim içinde güzel bir pasta istiyorum ama daha model beğenemedim:))sonra onuda koyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…