- Konu Sahibi green olive
-
Bende ankarada arıyorum arkadaslar bir tek elcin polattan fiyat aldım 500-650 arası .bildiginiz varsa cok sevinirim.
Bende ilk doğum fotoğrafçısı konusunu ilk burda gördüm ve gereksiz biz çekeriz dedim. fakat fotoğrafları gördükten sonra bu işin bizi aştığını gerçek bir ustalık gerektirdiğini çok iyi anladım ve araştırmalara başladım. Fiyat vermeyen büütün fotoğrafçıları bile tek tek aradım. önce sadece cd alıyım ben albüm yaptırırım dedim fakat Gamze Canseven hanımın özenerek hazırladığı albümleri görince onu da yaptırmaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu gerçekten mucize gibi fotolar çeken mucize atölyesi sahibesi Gamze hanıma fotoğrafları çektirmeye karar verdim. 200 den fazla resim içeren basklı cd+ 30*30 albüm+7 renkli 7 siyah beyaz fotoğraf+ internette size özel şifreli 10 resmin yayınlanması+ süpriz hediye sepeti+ gamze hanımın güler yüzü=550 tl sizce nasıl? fikirlerinizi bekliyorum:)
bende doğum fotoğrafçısı düşünüyorum..şu anda araştırmalarım devam ediyor :) bu fiyat bence gayet uygun genelde 600 -1300 arasında değişiyor fiyatlar.bende çok açılmak istiyorum ama 650 gibi bir rakam düşünüyorum.ama hangisi daha iyi nasıl olur bilmiyorum.bu konuda bir kaç araştırmam oldu ama hala karar veremedim.syşe yılmaz ve esra altan var şimdilik kafama yatan ama gamze hanımın sitesini de bir inceleyeceğim.bu konuda gelişmelerden birbirimizi haberdar edersek daha güzel sonuçlar elde edebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?