- Konu Sahibi green olive
-
benim bunları okuyunca aklıma bişey geldi kızlar.akşam kocamı yanıma alcam oglumuz ıcın evdekı kameranın onune gecıp bır konusma hazırlıcaz.sonra kıyafetlerıni utulerken kısa bı cekim yaparız hatta hastane çantasını falan cekcem.bunları oglusuma yıllar sonra izletmek istiyorum.ilk dogum gununu falan herkez cekiyo ama bunları hep atlıyoruz.kamerası olmayanlar cep tel.bıle cekebılır bence.şu an saçma gelen bircok sey uzerınden zaman gecınce anlam kazanıyo.
Benim 750 tl nin içinde video çekimleride var. Sadece fotoğraf değil. Klip yapılacak sonra.
Şengül pallı bu işin ehli gerçekten. Ama benim ajansta ondan geri kalır yanı yok.
Düğün iiçin bu kadar para verildiyse çocuğum için haylı hayli veririm. Ben öyle çok zengin biride değilim. Bebeğimin oda takımını bile 650 tl ye aldım. Ama fotoğraflar için bırak 750 yi 1000 tl bile veririm.
Herşeyin üstünde bir olay doğum çünkü...
Merhaba,
evet bu siteyi önceden de görmüstüm gercekten cok güzel fotograflari var. Bende kismetse tutmayi düsünyüyorum. Ama bizim hastane baska kabul etmiyor doguma sadece anlasmali olani. Bide burda baska fotografcilar var ama sadece fotograf cekiyorlar. Bizim hastanenin hem video hem fotograf oluyor. Oda güzel bence. Fotograflar artik belki bunlar kadar güzel olmayabilir onu bilemicem ama benim baska secenegim yok.
ben kent hastanesınde dogum yaptım oranın anlasmalı dogum fotocu var.dogumhatirasi olarak geciyor internetde. birkac ay önce bebegim dergide her ilcenin dogum fotocular vardı oda güzeldi izmirdede baya var artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?