bir de kaynanan kendisi çalışıyor mu? bu nasıl bir laf ya oğlumun parasını yedirmem diye, daha neler duyacağız kim bilir.... Allah böylelerinden korusun...
kayınpederim onu emekli yapmış zamanında maaşı var yani...ben de kızıma hamile kalınca işten ayrıldım çalışmakta istemiyorum kızımı kendim büyütmek istiyorum ...ama sürekli kazanç yemekle suçlanıyorum...Eşim maaşı getirip benim elime vermez ki..Evin ihtiyaçlarını alır bana da belli miktar harçlık verir...
çok geçmiş olsun arkadaşım bende anneyim bir oğlum var böyle bir kayınvalide olucağıma o günü hiç görmeyim daha iyi bu insanlığa sığmaz allah vicdan versin.
eşin çok hatalı kesinlikle neredeyse hiç tepki vermemiş o haklı olanı seni koruyup kollamazsa tabi sana bunları yapmayı hak görürler.ben onlarıda silsin demiyorum ama tavır koymalıydı.eşime yapılan bana yapılmıştır demeliydi .
Büyük konuşmak istemem ama benim eşim bu şekilde davransaydı boşardım...
Ayrıca ailende çok tepkisiz kalmış benim annem babam olsa beni hemen o evden götürürlerdi eşim şiddet uygulamış sayarlardı ve babam kesin saldırırdı kayınvalideme kayınpederime o halimi görünce
allah sana sabır versin