Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polis tanıdıgım var doğuya atandılar diyarbakıra ancak ailecek gittiler. Yani öyle eş getirememe gibi bir durum olmadı. Lojmanda da kalıyorlar şuanda. Zaten lojmanlar evlilere cıkıyor.Merhaba kızlar eşım jandarma astsubay dogu tayinimiz geldi yeni evliyiz ben şuan çalışmıyorum eş götürelemez yer gelir mi yasayan var mı aranızda herkes ayrı şeyler söylüyor artık evlileri vermiyorlar felan sizce doğru mu var mi böyle bir şey?
İnşallah bizede çıkarpolis tanıdıgım var doğuya atandılar diyarbakıra ancak ailecek gittiler. Yani öyle eş getirememe gibi bir durum olmadı. Lojmanda da kalıyorlar şuanda. Zaten lojmanlar evlilere cıkıyor.
Eşinizin meslekteki süresi de onemli, ne zamandır meslekte?İnşallah bizede çıkar![]()
4 yıl oldu daha henüz hangi il belli değil kesin olarak çıktı tercih yazacağızEşinizin meslekteki süresi de onemli, ne zamandır meslekte?
Çıkar o zaman lojman.4 yıl oldu daha henüz hangi il belli değil kesin olarak çıktı tercih yazacağız
Sizin işiniz mesleğiniz uygun mu? Atandığı yere gidebilecek misiniz?Çıkar o zaman lojman.
Henüz tercih yazmadDoğuda neresi çıktı ? Hayırlısı hakkınızda
umarimÇıkar o zaman lojman.
Atamayi yapan kisinin vicdanina bagli tamamen, kuzenimin esi hakkariye tayin olmuştu, es goturulemeyen bir yerdi. İnşallah guzel bir yere tayin olursunuzMerhaba kızlar eşım jandarma astsubay dogu tayinimiz geldi yeni evliyiz ben şuan çalışmıyorum eş götürelemez yer gelir mi yasayan var mı aranızda herkes ayrı şeyler söylüyor artık evlileri vermiyorlar felan sizce doğru mu var mi böyle bir şey?
Bizim memlekete gelin4 yıl oldu daha henüz hangi il belli değil kesin olarak çıktı tercih yazacağız
Amin inşallahAtamayi yapan kisinin vicdanina bagli tamamen, kuzenimin esi hakkariye tayin olmuştu, es goturulemeyen bir yerdi. İnşallah guzel bir yere tayin olursunuz![]()
Neresi orasıBizim memlekete gelin![]()