Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 253827 Eki Görüntüle 253828 Eki Görüntüle 253827 Eki Görüntüle 253829 yerinde olsam böyle cıvıl cıvıl bir konsept tercih ederdim yinede sen bilirsin![]()
Kızlar ben henüz daha sözlüyüm ama oturucağımız ev kendi evimiz olucağı için şimdiden mobilya arayışlarına başladık..
Ben bu koltuk takımını beğendim ama sizlerinde tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi almak istedim.
Sizce nasıl bir salon takimı.. ?
Eki Görüntüle 253220
Eki Görüntüle 253221
Eki Görüntüle 253222
umarım resim yüklemeye başarmışımdır![]()
bendende bi tane fikir kendime düşünüyorum ama köşe takımı alcam galiba:))
salon için avangard mobilya tarzına bayılıyorummmm
Eki Görüntüle 254365
güzelim takım çok güzel gerçekten ama artık herkesin evi bu tonlarda vala bana bık geldi bu tonlarda döşenmiş evler görmekten...ha benim evim farklı mı? hayır
benim evim de siyah gri kahve bej tonlarında...ama bidahaki eşya alışıöda ki bu kaç yılı bulur bilmiyorumfarklı renkler olacak kesinlikle...
![]()
tatlım ben mesela bir konsepti oturma odamda bir konsepti salonumda uygulamayı düşünüyorum..yatak odamda toz pembeli beyazlı gülkurulu olmalı...kendi evim oldugunda inş.şimdikiler çok büyük ve kahve rengi hep alışverişte annemlerin gazına geldim yok koyu olsun temizliği kolay olur felan neeee alakası var pisliği gizlemesi dahamı iyi..dimi ama şimdi şimdi hep böyle hem koyu hem kocccaamaaan mobilya düşünenlere önerilerim hep böyle açık renk mobilyalar felan oluyo..tabi koltuğun bembeyaz olmasada olur gülkurusuda güzel mesela.ama mobilyalarım kesinlikle bemmmbeyaz olmalı..
Eki Görüntüle 253827 Eki Görüntüle 253828 Eki Görüntüle 253827 Eki Görüntüle 253829 yerinde olsam böyle cıvıl cıvıl bir konsept tercih ederdim yinede sen bilirsin![]()
güzel fakat daha bi güzel olabilir renk kırık beyaz tonu daha güzel olur sanki