Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Doğtaş Vision Salon takımı nasıl sizce ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Sedef1

Benim hala umudum var..!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
595
1
66
İstanbul
oturucağımız ev kendi evimiz olucağı için şimdiden mobilya arayışlarına başladık..
Ben bu koltuk takımını beğendim ama sizlerinde tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi almak istedim.
Sizce nasıl bir salon takimı.. ?

$koltuk.webp
$koltuk2.webp
$koltuk2.webp

umarım resim yüklemeye başarmışımdır (:

Son düzenleme:
ben böyle yuvarlak hatları beğeniyorum ama renk seçimini farklı yapmak lazım sanki, ya da farklı renkte veya desenli yastıklarla takım biraz hareketlendirmek lazım gibi..

Gayet güzel ama farklı renkler daha güzel olur bence,yastıkları daha canlı renklerde olabilir..

$images (3).webp$6a00d83451e9a369e2010535f52a1e970b.webp$images (3).webp$images (4).webp yerinde olsam böyle cıvıl cıvıl bir konsept tercih ederdim yinede sen bilirsin:3:

Son düzenleme:
bendende bi tane fikir kendime düşünüyorum ama köşe takımı alcam galiba:))
salon için avangard mobilya tarzına bayılıyorummmm

$102-trend-koltuk-takimi-b[1].webp

Kızlar ben henüz daha sözlüyüm ama oturucağımız ev kendi evimiz olucağı için şimdiden mobilya arayışlarına başladık..
Ben bu koltuk takımını beğendim ama sizlerinde tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi almak istedim.
Sizce nasıl bir salon takimı.. ?

Eki Görüntüle 253220
Eki Görüntüle 253221
Eki Görüntüle 253222

umarım resim yüklemeye başarmışımdır (:

güzelim takım çok güzel gerçekten ama artık herkesin evi bu tonlarda vala bana bık geldi bu tonlarda döşenmiş evler görmekten...:37:ha benim evim farklı mı? hayır:27:
benim evim de siyah gri kahve bej tonlarında...ama bidahaki eşya alışıöda ki bu kaç yılı bulur bilmiyorum:32: farklı renkler olacak kesinlikle...:1:

tatlım ben mesela bir konsepti oturma odamda bir konsepti salonumda uygulamayı düşünüyorum..yatak odamda toz pembeli beyazlı gülkurulu olmalı...kendi evim oldugunda inş.şimdikiler çok büyük ve kahve rengi hep alışverişte annemlerin gazına geldim yok koyu olsun temizliği kolay olur felan neeee alakası var pisliği gizlemesi dahamı iyi..dimi ama şimdi şimdi hep böyle hem koyu hem kocccaamaaan mobilya düşünenlere önerilerim hep böyle açık renk mobilyalar felan oluyo..tabi koltuğun bembeyaz olmasada olur gülkurusuda güzel mesela.ama mobilyalarım kesinlikle bemmmbeyaz olmalı..

bendende bi tane fikir kendime düşünüyorum ama köşe takımı alcam galiba:))
salon için avangard mobilya tarzına bayılıyorummmm

Eki Görüntüle 254365

evet buda gerçekten cok hoş duruyor tarz güzelmiş (:..

güzelim takım çok güzel gerçekten ama artık herkesin evi bu tonlarda vala bana bık geldi bu tonlarda döşenmiş evler görmekten...:37:ha benim evim farklı mı? hayır:27:
benim evim de siyah gri kahve bej tonlarında...ama bidahaki eşya alışıöda ki bu kaç yılı bulur bilmiyorum:32: farklı renkler olacak kesinlikle...:1:

evet canım cok haklısın ama ben model olarak koydum bende açık tonlarda ve mümkünse beyaz istiyorum
açık renkler evi daha ferah ve aydınlık gösteriyor bu yüzden özelliklede salonum için beyaz oturma grubu ve üzerine renkli yastıklar olabilir ((:

tatlım ben mesela bir konsepti oturma odamda bir konsepti salonumda uygulamayı düşünüyorum..yatak odamda toz pembeli beyazlı gülkurulu olmalı...kendi evim oldugunda inş.şimdikiler çok büyük ve kahve rengi hep alışverişte annemlerin gazına geldim yok koyu olsun temizliği kolay olur felan neeee alakası var pisliği gizlemesi dahamı iyi..dimi ama şimdi şimdi hep böyle hem koyu hem kocccaamaaan mobilya düşünenlere önerilerim hep böyle açık renk mobilyalar felan oluyo..tabi koltuğun bembeyaz olmasada olur gülkurusuda güzel mesela.ama mobilyalarım kesinlikle bemmmbeyaz olmalı..

bencede canım sana katılıyorum, anneler hep koyu olsun temizliği zor diyor ama önemli olan sevip beğenerek içimize sinerek almamız biz temizlicez sonucta ((:
oturma odamı beyaz döşemeyi düşünüyorum, salonum fazla güneş almayacağı için hem daha ferah ve aydınlık görünür diye düşündüm
özellikle bu aralar senin koyduğun tarzda mobilyalalar cok moda, bende bu tarzlarda almayı düşünüyorum.

ben fazla beğenmedim sürekli oturucakmısın bu koltuklarda yoksa misafir için ayrı odayamı koycaksın?
sürekli oturmayı düşünüyosan yastıkların çok fazla rahat olacağını düşünmüyorum ama misafir odası içinse daha güzel bi rengini bu modelle düşünebilirsin bence..

Arkadaşlar köşe takımları görüntüsü kadar güzel değil.Kullanımları son derece rahatsız.Diğer yerlerdede en önemlisi uzun oturmak.Insan salon takımı ile olsa bazen uzun oturuş yapmak isteyebilir.O YÜZDEN BU AÇIDANDA BAKMALISIN İYE DÜŞÜNÜYORUM.

miss cruose un evinde vardı bu takımdan.
perdesi halısı çok şıktı.
onun evinin resimlerine bakarsın.

Back
X