• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu DOĞTAŞ mı başka mobilyacı mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
yemek odası, yatak odası ve oturma grubunu DOĞTAŞ'tan beğendim ancak çok şikayet var. Nereden alabiliriz bildiğiniz kaliteli, modern mobilya satan yer var mı?

Şu ara benimde kafamı en çok karıştıran konu.İstikbaldende baktım ama sadece internet üzerinden baktım.AÇıkcası hem bütçeyi zorlamıyacak hemde kaliteli bir mobilya nereden bulunabilir???

Doğtaş İstikbal gibi markaların garantisi var ama çok çabuk sorun çıkıyor, eskiyor vs. Masko, Modoko'dan almak da garanti açısından güven vermiyor sanki. Nereden almalı?

Doğtaş İstikbal gibi markaların garantisi var ama çok çabuk sorun çıkıyor, eskiyor vs. Masko, Modoko'dan almak da garanti açısından güven vermiyor sanki. Nereden almalı?

evet haklısın bu firmalar satıyorlar fakat daha sonrası yok ben ankaradan sitelerden yeni sipariş verdim imalattan yani çok kişiye sordum hem kaliteli hem uygun fiyat bir kere aldım azım çok yandı büyük firmalar kesinlikle tafsiye etmem ben

Back
X