Yatak Odası Dekorasyonu Doğtaş Dream Yatak Odası

Miranda_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
466
22
318
İstanbul
Arkadaşlar msj sayım az olduğu için resim ekleyemiyorum. Bu yatak odasını alan var mı acaba. Alıp da memnun kalan yada aldım ama bu kadar para verdiğime değmedi diyen var mı aranızda :26:

hımmmmmmmmm canım almışsın zaten çok gzel güle güle kullan ama benim için pahalı bi takım maalesef sen almışsın durumunda varsa çok iyi yapmışsın çok güzel bi seçim.

harika bi yatak odası yaa yemek odası da mükemmel bunun bizde bakmıştık ama çoooook tuzlu geldi bize toplam fiyat doğtaşın bu yatak odası 8.500 biz tüm mobilyalar 7.500e aldık ve yine marka oldu:1:

ama alacaksan harika bi takım mağazada gördümm allah gönlünüze göre verir inşallah:nazar:

amin canımm çok sağol. ya öle bişey ki görür görmez aşık oldum gibi bişey. erkek tarafı alır mı almaz mı bişey derler mi diye günlerce düşündüm. sağolsunlar hiçbişey demediler, görümcem çok güzel çok beğendim bile dedi. umarım içleinden bana kızmıyolardır :26:
ama öle bişey ki başka hiç bi yatak odasını beğenemedim bunu kadar.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. daha iyileri sizlerin olsun inş. rabbim gönlünüze göre versin

amin canımm çok sağol. ya öle bişey ki görür görmez aşık oldum gibi bişey. erkek tarafı alır mı almaz mı bişey derler mi diye günlerce düşündüm. sağolsunlar hiçbişey demediler, görümcem çok güzel çok beğendim bile dedi. umarım içleinden bana kızmıyolardır :26:
ama öle bişey ki başka hiç bi yatak odasını beğenemedim bunu kadar.

ama harika canım ya beğenmemek elde değil ki anlıyorum seni benim nişanlım ödeyeceği için bizi aşıyodu kıyamadım ben alamadım sen al bari:34: belki ileride fiyatı düşerseeee alırım ama aklım ondaa:52:

ama harika canım ya beğenmemek elde değil ki anlıyorum seni benim nişanlım ödeyeceği için bizi aşıyodu kıyamadım ben alamadım sen al bari:34: belki ileride fiyatı düşerseeee alırım ama aklım ondaa:52:

dimi yaa aliyim ben onu :) . inş canım alırsın sen de, düşer fiyatı bana kalırsa, yani sanırım. doğrusu biz ödeyecek olsak ben de güvenemezdim büyük ihtimalle, ama onlar da bişey demeyince ben de o olsun dedim yani :34:

Back
X