Doğrulamak istedim..

Face kullanmadigim için takip edemedim.
Arkadaşım güzel paylaşımlari atıyor bana ama :)
Bu paylaşımları yapan kişinin adı "M" ile mı başlıyor ? Eğer o ise aynı konudayız... Siz çok da takılı kalmayın ciddi diyorum, bazen çığrından çıktığını hissediyorum o kişinin... Hipnoz konusuna katılıyorum diğerlerinde araftayım...

Ya sizin bu Theta dediğiniz şey zaten psikolojinin kendisi :) İsmini alengirli yapınca dikkat çekiyo :)
Duydum bu yöntemi galiba sadece doktor size o hissi buldurmak için uğraşıyor siz bulup o hisle yüzleşiyorsunuz.
Yalnız çok sancılı ve zor diye biliyorum. Ama sonunda gerçekten çok rahatlıyorsunuz ve inanamıyorsunuz.

Çok mu sancılı hayatım yeterince sancılı iyilesmeden kafayı yemeyelim :KK43:

ben de takmıştım ona bir ara kadın kendinden oldukça emindi.
bir arkadaşın panik atak sorununu çzömüş . ieltişime geçtim minimum 3 seans dedi bana.
tabi istanbul da olduğu için acayip masraflı oluyordu deneyemedim.

Biz sorduk online görüntülü konuşma ile de seans oluyor dedi ama bana hiç mantıklı gelmemişti öyle.

Zaten bir seansı yani saati 150 tl ve benim için şu dönem ciddi bir para..
Bir de çok sabit fikirliyim.
Ben kendi duygularımın çok farkındayım zaten diye düşünüyorum sanki bana faydası olmayacak gibi geliyor.
Ama işte dinledikçe de acaba oldum. :)

Ya inan psikoloji öyle bişey değil :)
Bir derya bir deniz.
Sen kendini bilsen bile emin olsan bile gerçekten davranışlarının altında çok başka şeyler oluyor.
2 yaşında start alıyor insan. Hatta daha önce ama 2 yaş bir devrim.
Bu günkü halinin temelleri tuvalet eğitimde atılıyor mesela.
Bu yüzden her korkunun, her inancın, her davranışın, her mutluluğun veya rahatsızlığın geçmişte yaşadıklarınla bağlantılı.
Eğer bir şey seni rahatsız ediyorsa mesala o bakkaldan aldığın çikolatayı bir çocuğun çalmasıyla bağlantılı olabiliyor.
Evet küçük ama önemli detaylar bizi şekillendiriyor.
İyi bir doktor iyi bir adanmışlıkla çok iyi sonuçlar alırsın.

Bu paylaşımları yapan kişinin adı "M" ile mı başlıyor ? Eğer o ise aynı konudayız... Siz çok da takılı kalmayın ciddi diyorum, bazen çığrından çıktığını hissediyorum o kişinin... Hipnoz konusuna katılıyorum diğerlerinde araftayım...

Yok Y ile başlıyor bu :)
Tv programlarina da konuk oluyor.
Ama bir kişi daha vardı onun adını hatırlayamadım..

Adi theta mi bilmiyorum ama universitedeyken bir arkadasim bahsetmisti.
Ablasiyla birlikte gidiyorlardi, bir otelde seminer gibi diyecegim ama tam o sekilde degil herkese roller verilerek ilerleniyormus.
Ornegin yillar evvel cok eski gobekten buyuk babaannesi tecavuze ugramis onun yasadiklarinin etkileri senin simdiki yasamini etkilermis seklinde anlatmisti. Hatta vekaleten birinin yerine gidip onun yerine role girildigini soylemisti. Herkese rol verilince uyutuluyor, otomatik sen susun sen busun denilince gorevleri orda bulunanlar eksiksiz yerine getiriyor falan deyince tedirgin olmustum.
Otel? Uyutma? ve gorev? vs. ben de iyi izlenim birakmamisti o sebeple. Sordum ne gorevi ne yapiyor diye iyice anlamaya calistim, anlayamadim.
O dediğiniz aile dizimi. Ben de katıldım. Sadece izleyiciydim ama çok fazla şey kattı bana.

Günaydın arkadaşlar..
Bugünlerde kafama takılan bir konu var.
Bir arkadaşım bana theta diye bir terapi yönteminden bahsetti.
Hayatımızda yaşadığımız tüm sıkıntıların sebebi aslında biziz dedi ve beni benden aldı.
Thetaya göre aşkı bulmak isteyip bulamayan biri aslında bilinçaltında onu aşktan uzak tutan bir duyguyu besliyormuş.
Örneğin anne ve babasının bosanmasına ve acı çektiğine şahit olan biri kendine "Aşk acı verir. " diye bir inanç oluşturmuştur ve farkında olmadan hayatında bunun etkisiyle aşkı yakalayamıyordur.

Çocuk isteyip de çocuk sahibi olamayan birinin bilinçaltında çok derinlerde bir yerde çocuk istemesine engel bir inancın olduğunu ve bu inancı değiştirerek her şeyin düzelebilecegini savunuyor.

Bazı sıkıntıların kendi yasadiklarimizdan bazılarının ise ailemizin yaşadıklarından bize aktarildigini söylediğinde ise kaldım.
Buna göre örneğin annemiz babamızı bir konuda affedemiyor diyelim ki bu duyguyu besleyerek bunu evlatlarına kadar aktarıyor ve aynı sorunu kendi kızı da kocasında yaşıyormuş böylece.

Çözümün temelinde ise taa anneye gitmek gerekmiş. O kocasını gerçek anlamda affettiğinde çocuğunun hayatı düzene girecekmiş.

Şimdi ben bu sıkıntıları kendim mi yaşamak istedim ya da istiyorum bırak Allah aşkına diyerek dinlemeye başladım onu aslında.

Ama dinledikçe etkilenmeye başladım.
Çok sayıda örnek verdi çünkü ve sanırım birinde kendimi yakaladım.

Sizlerle de paylaşmak istedim hem doğrulamak adına hem de belki sizlere de bir faydası olur konunun diye.

Belki kendi hayatımızı değiştirmenin yolu buradan geçer belli mi olur..

Theta hakkında bilgisi olan var mı?
Sizce mantıklı mı?
Yakın çevrenizde bununla hayatını iyileştiren oldu mu?
Ben bu tip şeylere inanıyorum. Dene derim ama öncelikle iyi araştır. Yapan kişi profesyonel olsun.

Yok Y ile başlıyor bu :)
Tv programlarina da konuk oluyor.
Ama bir kişi daha vardı onun adını hatırlayamadım..
Ha tamam o zaman farklı kisilerden ama aynı konulardan bahsediyoruz. Zaten bu kişiler birbiri ile bağlantılıdır... Ama dediğim gibi temkinli olun. Ben bu tarz insanlara pek güvenmem... Kendimle bir sorunum olursa ilk tercih edeceğim kişi psikolog olur sonra bu alternatifleri düşünürüm... :)

Ya inan psikoloji öyle bişey değil :)
Bir derya bir deniz.
Sen kendini bilsen bile emin olsan bile gerçekten davranışlarının altında çok başka şeyler oluyor.
2 yaşında start alıyor insan. Hatta daha önce ama 2 yaş bir devrim.
Bu günkü halinin temelleri tuvalet eğitimde atılıyor mesela.
Bu yüzden her korkunun, her inancın, her davranışın, her mutluluğun veya rahatsızlığın geçmişte yaşadıklarınla bağlantılı.
Eğer bir şey seni rahatsız ediyorsa mesala o bakkaldan aldığın çikolatayı bir çocuğun çalmasıyla bağlantılı olabiliyor.
Evet küçük ama önemli detaylar bizi şekillendiriyor.
İyi bir doktor iyi bir adanmışlıkla çok iyi sonuçlar alırsın.

Evet haklısın.
Ama ben kendimi ne kadar bırakabilirim ondan emin olamadım.
Fazla sorgulayan tipim.
Yine de bir gün denerim belki hayatımı yoluna koymanın tek yolu buysa..

Yaşadığımız bazı sıkıntıların kaynağı evet biziz,burda görüyoruz her türlü şiddeti gören kadın boşan demeyin diyo ne diyelim peki, otur mucize bekle

Ama çocuk isteyip olmaması falan kader kısmet işi,bu konuda Yaradanın planının devreye girdiğini düşünüyorum o elimizde değil

Sabah mahmurlugu daha yuzumu yikamadan yazinca net yazamadim. :KK48:
Iste gecmisi unutup, ben seni affettim demek icin o toplanti/seminer her neyse oraya gelenler o ani canlandiriyor.
Bu noktayi anlamadim iste bende. Arkadasimin ornegi ile gidiyorum yola (zamaninda ona da demistim) babaannenin tecavuzu mu canlandirilacak diye. Acikcasi buyuk sacma bulmustum.

Yasadiklarimizin gunumuze, gelecege elbette etkisi/yansimasi olur ama bunu unutmanin yoluda bu degil.

Bir baska arkadasimda bio enerjicilere gidiyordu. Adam ope, sarila (yeyip,bitirip) bir de ustune para aliyordu.
Tabii gidene bir sey denemez, kendini iyi hissettikten sonra kisiyi baglar.
Yok onu canlandırmıyorlar. Babaannesi rolündeki kadın o an hissettiklerini anlatıyor. Uyutulma kısmını anlamadım ama. Benim gittiğimde öyle bir şey yoktu.

Yaşadığımız bazı sıkıntıların kaynağı evet biziz,burda görüyoruz her türlü şiddeti gören kadın boşan demeyin diyo ne diyelim peki, otur mucize bekle

Ama çocuk isteyip olmaması falan kader kısmet işi,bu konuda Yaradanın planının devreye girdiğini düşünüyorum o elimizde değil

Iste o kadın neden boşanmayı bir seçenek olarak göremiyor bilincaltinda beslediği bir inanç yüzünden. . :)
Bu konu bununla ilgili..

Şu kadının adını bana özelden yazar mısınız ? Yada grubun adını.
Face kullanmadigim için takip edemedim.
Arkadaşım güzel paylaşımlari atıyor bana ama :)

Ohaaa o da çok manyakmiş.
Arkadaşım canlandırma demedi de ölmüş birini bile affedemiyorsan hayal ederek onunla konuşup affetmelisin demişti.

Anneye inmek annenin babayı affetmesi falan...bana saçma geldi

Bak ben burda baba diye ölen bir tipim babam 10 numara insan 100 numarada babaydı ama bence iyi bir eş değildi,anneme de burda pat pat yazdığım gibi boşan demiştim ama annem bu deveyi güderim ama atabeskimden de ödün vermem dedi,babam vefat etti annem babamı ister affetmiş olsun ister affetmemis olsun o benim babamdı kahramanımdı hayatta tanıdığım en kral insandı

Ben iki yıl önce gittim, aynı mantık ama ismi "kuantum"du. Her seansta ben izledim onlar beni ve köklerimi canlandırdılar. Özgürleştirmeler falan yapıldı. O zamanın parasıyla 1500 lira vermiştim. Gözle görülür bir işe yaramadı, alışverişe harcasam daha çok tatmin duygusu yaşardım açıkçası.
Sana tavsiyem olumlama yapman. Para vermen gerekmiyor ve mucizelere tanık oluyorsun. Yakın zamanda yaşadığım bir tanesini kime anlatsam şoka giriyor. Bak bu linki oku: https://holyharmony.wordpress.com/2011/10/12/kuantum-olumlama-r-sanal/

Anneye inmek annenin babayı affetmesi falan...bana saçma geldi

Bak ben burda baba diye ölen bir tipim babam 10 numara insan 100 numarada babaydı ama bence iyi bir eş değildi,anneme de burda pat pat yazdığım gibi boşan demiştim ama annem bu deveyi güderim ama atabeskimden de ödün vermem dedi,babam vefat etti annem babamı ister affetmiş olsun ister affetmemis olsun o benim babamdı kahramanımdı hayatta tanıdığım en kral insandı

Anladigim kadariyla iyi bir eş olmasa da annen babanı gönülden affetmiş. Onun iyi bir eş olmayişınin altında yatan sebepleri görmüş anlayabilmiş. Bu nedenle sorun yok en azından senin için. .
Sevindim..

Yok onu canlandırmıyorlar. Babaannesi rolündeki kadın o an hissettiklerini anlatıyor. Uyutulma kısmını anlamadım ama. Benim gittiğimde öyle bir şey yoktu.
Uyutulma belki hipnoz olabilir uzun zaman gecti ustunden. Ama bilincli sekilde degil oncelikle rol dagilimi oluyor sonra insanlar verilen o rolle guya ne yapiyorlarsa yapiyorlarmis. Kimi yerde oyle saatlerce yatiyor dedi, detay bilmiyorum tabii.
Komutla mi hareket ediyorlar uyuduklari icin irade yok sanki anlamadigim icin anlatamadim da, karismisti kafam simdi yine ayni oldu :KK66:

X