- Emoji Skoru
- 25.888
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Kesinlikle, onemli olanda ders alabilmek zaten.bu surecte hep kendimi gelistirim diye ugrastim.İşte bu sürecin kaderin bir parçası olduğuna inanıyorum, arkadaşınız o dönem size söylememiş, tanıştırmamış çünkü eşinizle tanışmadan önceki dönemde tek başına almanız gereken dersler, tecrübeler varmış, belki de hayat size istemeniz ve mücadele etmeniz için pay bırakmış. Siz alacağınız dersi alınca da mucizeler sizi bulmuş.
Yaaa kendi adıma da böyle olduğuna inanıyorum diyorum ki İnan, pozitif düşün, iste ve bekle. Şu an alman gereken dersleri al ve hibene at hepsi ama hepsi sana lazım olacak, bunlar seni olgunlaştıracak. Ben de kendime böyle bir terapi yöntemi uygulamaya çalışıyorum.
Bu sıralar düştü modum gibi ama inanıyorum yine toparlayacağım :)
İnşallah dediğiniz gibi ilerde böyle bir mutluluğu yakalar ve ben de başkalarına ümit olur da karamsarlığa kapılma derim:)
Tekrardan Allah mutluluğunuzu daim etsin
Bende inaniyorumki sizde beklemediginiz anda hayatinizin askinimi diyim yoksa hayat arkadasinizmi diyim siz nasil tanimlarsaniz onunla tanisacaksiniz
Insallah ama tum kalbimle diliyorum sizin gibi guzel kalpli biriyle hayatinizi guzellestirirsiniz