Doğru yer mi bilmiyorum ama yardımcı olur musunuz?

Muhtemelen erken boşalıyor, önsevişme yaşasanız direk gidecek diye korkuyor.
Bu arada rahminize değil vajınanıza giryor da önsevişmesiz girmesi de gerçekten ilginç. Biraz olaya adapte olma, ıslanma vs gerekiyor diye düşünüyorum.

bence arkadas vajina ve rahim farkini biliyor ve penisin rahime uzanmasindan bahsediyor. zaten keyif almadigi bir iliski, muhtemelen cani aciyor. neyse arkadasim burada yardimci olmaktan ziyade nasil laf sokariz diye dusunen hemcinslerimiz var malesef. ben de yukarida yazan arkadasa katiliyorum erken bosalma sorunu olabilir. o yuzden mevzuya hemen girmek istiyor olabilir. bence sen de kendini dusunmelisin, once kendini zihinsel olarak hazirla, sonra sen talepte bulun bakalim. icine girmek istediginde " daha degil" diyip kendi istediklerini yap. umarim zaman icinde uyumu yakalarsiniz...

Canım benimde eşim arada öyle yapardı sen böyle yaptıkça içimden gelmiyor sadece kendini düşünüyorsun dedim o gün bugündür istediğim gibi oluyor ztn eşim arada beni düşünmüyordu yoksa normalde bı sıkıntım yok Onuda konuştum hallettim

Ne garip dünya benim eşimde saatlerce ön sevişme defalarca arka arkaya orgazm olmam için yalvarır ama ben istemiyorum biliyorum benim yaptığım normal değil ama umarım ilk fırsatta dr.a gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…