Doğru yer mi bilmiyorum ama yardımcı olur musunuz?

Muhtemelen erken boşalıyor, önsevişme yaşasanız direk gidecek diye korkuyor.
Bu arada rahminize değil vajınanıza giryor da önsevişmesiz girmesi de gerçekten ilginç. Biraz olaya adapte olma, ıslanma vs gerekiyor diye düşünüyorum.

bence arkadas vajina ve rahim farkini biliyor ve penisin rahime uzanmasindan bahsediyor. zaten keyif almadigi bir iliski, muhtemelen cani aciyor. neyse arkadasim burada yardimci olmaktan ziyade nasil laf sokariz diye dusunen hemcinslerimiz var malesef. ben de yukarida yazan arkadasa katiliyorum erken bosalma sorunu olabilir. o yuzden mevzuya hemen girmek istiyor olabilir. bence sen de kendini dusunmelisin, once kendini zihinsel olarak hazirla, sonra sen talepte bulun bakalim. icine girmek istediginde " daha degil" diyip kendi istediklerini yap. umarim zaman icinde uyumu yakalarsiniz...

Nereden başlasam bilemiyorum bunu yazmam ne kadar doğru keza onuda bilmiyorum ama artık birilerine anlatmam lazım çünkü bu hal normal değil... kimseye anlatamıyorum çünkü çekiniyorum... biraz özel ilişki olacak ama lütfen yardımcı olun.. aslında çekinelecek bir durum değil ama işte.. her neyse sadede gelim en iyisi... eşimle birliktelik durumu.. eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman eşim genelde oldu bittiye getiriyor ve bu beni rahatsız ediyor kendimi hem kötü hissediyorum hemde zevk almıyorum.. eşime bunu net anlatmadım sadece imada bulundum kadınlar hemen orgazm olmuyor onun için vakit lazım hem hemen yaptığın zaman ben geriliyorum vs diye ona göre o normal geliyor ama normal değil aslında...
Canım benimde eşim arada öyle yapardı sen böyle yaptıkça içimden gelmiyor sadece kendini düşünüyorsun dedim o gün bugündür istediğim gibi oluyor ztn eşim arada beni düşünmüyordu yoksa normalde bı sıkıntım yok Onuda konuştum hallettim

Daha geçen gün açtım konu bu konu hakkında.. eşim sevişmeyi içine girmek zannediyor diye..
Sanırım türk erkeklerine özgü bir şey bu..
Biz eşimle anlaşma yaptık ben hazır olmadigim sürece girmeyecek diye..
Ön sevismeyi duşta tavsiye ediyorum...
Hatta ben eşime dedimki erkekler bir bacak görse ereksiyon olur ama kadınları bacak fln etkilemez ön sevişme okşama güzel söz lazım ufak dokunuşlar lazım.. ve bir kadın mutluysa sen daha da mutlu olursun...
Ne garip dünya benim eşimde saatlerce ön sevişme defalarca arka arkaya orgazm olmam için yalvarır ama ben istemiyorum biliyorum benim yaptığım normal değil ama umarım ilk fırsatta dr.a gideceğim

X