Doğru yer mi bilmiyorum ama yardımcı olur musunuz?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
Nereden başlasam bilemiyorum bunu yazmam ne kadar doğru keza onuda bilmiyorum ama artık birilerine anlatmam lazım çünkü bu hal normal değil... kimseye anlatamıyorum çünkü çekiniyorum... biraz özel ilişki olacak ama lütfen yardımcı olun.. aslında çekinelecek bir durum değil ama işte.. her neyse sadede gelim en iyisi... eşimle birliktelik durumu.. eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman eşim genelde oldu bittiye getiriyor ve bu beni rahatsız ediyor kendimi hem kötü hissediyorum hemde zevk almıyorum.. eşime bunu net anlatmadım sadece imada bulundum kadınlar hemen orgazm olmuyor onun için vakit lazım hem hemen yaptığın zaman ben geriliyorum vs diye ona göre o normal geliyor ama normal değil aslında...

Hemen dediğin nasıl? Önsevişme mi yok? Çabuk mu bitiyor? Senle mi ilgilenmiyor?
Önsevişme yok direk penisini rahmime sokuyor o kadar arada birde boynumu öpüyor 1-2 dakikayı geçmez ona göre normal yinede şevkatli davranıyor pili bitince burnumu öper eder sonra sarılır yatar uyur ona göre o birliktelik normal ama değil aslında

Önsevişme yok direk penisini rahmime sokuyor o kadar arada birde boynumu öpüyor 1-2 dakikayı geçmez ona göre normal yinede şevkatli davranıyor pili bitince burnumu öper eder sonra sarılır yatar uyur ona göre o birliktelik normal ama değil aslında
Kesinlikle normal değil
Belki de bilmiyor senin mutsuzluğunu
Açıkça konuşmalısın demekki
Sen durdurabilirsin, yönlendirebilirim mesela
Böyle sana eziyet olur sadece

Kesinlikle normal değil
Belki de bilmiyor senin mutsuzluğunu
Açıkça konuşmalısın demekki
Sen durdurabilirsin, yönlendirebilirim mesela
Böyle sana eziyet olur sadece
Açıkcası bir kaç kere demem gibi imalarda bulundum sen hemen böyle yapınca ben geriliyorum rahim ağızım hemen genişlemiyor gibi gibi ama direk o şekilde net bir şekilde söylemeyi çekiniyorum evet çekinelecek bir durum yok ama işte.. sırf bu yüzden ilişkiye giresim yok çocuk istiyor şubattan beri denemeler yapıyoruz olmuyor diye arada üzülüyor ama ben bu duruma bağlıyorum sağlıklı bir birlikteliğin olmamasına

Açıkcası bir kaç kere demem gibi imalarda bulundum sen hemen böyle yapınca ben geriliyorum rahim ağızım hemen genişlemiyor gibi gibi ama direk o şekilde net bir şekilde söylemeyi çekiniyorum evet çekinelecek bir durum yok ama işte.. sırf bu yüzden ilişkiye giresim yok çocuk istiyor şubattan beri denemeler yapıyoruz olmuyor diye arada üzülüyor ama ben bu duruma bağlıyorum sağlıklı bir birlikteliğin olmamasına
Ya açık söyleyeceksin ya da sen yönlendirip durduracaksın
Arkadaşın dediği gibi erkekler imadan anlamaz

Daha geçen gün açtım konu bu konu hakkında.. eşim sevişmeyi içine girmek zannediyor diye..
Sanırım türk erkeklerine özgü bir şey bu..
Biz eşimle anlaşma yaptık ben hazır olmadigim sürece girmeyecek diye..
Ön sevismeyi duşta tavsiye ediyorum...
Hatta ben eşime dedimki erkekler bir bacak görse ereksiyon olur ama kadınları bacak fln etkilemez ön sevişme okşama güzel söz lazım ufak dokunuşlar lazım.. ve bir kadın mutluysa sen daha da mutlu olursun...

Selam canım liderliği ele almalısın bence mesela penisini çıkarın ca acelemiz yok de ve sen ne istiyorsan onu yaptır ona inan bu onunda hoşuna gidecek

Ben söylüyorum valla. Mesela dün reglim bitti bugün defalarca söyledim bitti diye gittim giyindim kuşandım saç makyaj o biçim. Yattı malak gibi telefonla oyalanıyor gittim üstümü değiştirdim kapıları pat küt 😀 noldu dedi neyin var ne olcak malak gibi yattın oraya ne ilgileniyosun ne bişey canım şey istiyor hastalığım da bitti bu ne ya böyle mi kocalık yapcan dedim tıpış tıpış koştu peşimden ağlamayana meme yok demişler doğru demişler çekinme evlisiniz

Cekinme acikca konus ve konussan da bisey degiscegini sanmiyorum ipleri ele al canim aciyor de birde utanma forumun yarisi bu konuyla dolu 😣

Burda bir arkadasi okumustum adam hakli mucuk muck islak yapis yapis opmek ne yazmisti onu hic unutamiyorum 😂😂

Nereden başlasam bilemiyorum bunu yazmam ne kadar doğru keza onuda bilmiyorum ama artık birilerine anlatmam lazım çünkü bu hal normal değil... kimseye anlatamıyorum çünkü çekiniyorum... biraz özel ilişki olacak ama lütfen yardımcı olun.. aslında çekinelecek bir durum değil ama işte.. her neyse sadede gelim en iyisi... eşimle birliktelik durumu.. eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman eşim genelde oldu bittiye getiriyor ve bu beni rahatsız ediyor kendimi hem kötü hissediyorum hemde zevk almıyorum.. eşime bunu net anlatmadım sadece imada bulundum kadınlar hemen orgazm olmuyor onun için vakit lazım hem hemen yaptığın zaman ben geriliyorum vs diye ona göre o normal geliyor ama normal değil aslında...
sorununuz var, adama doğru düzgün derdinizi anlatmayıp ima ediyorsunuz ki burda bile kendinizi zor ifade edişinizden ben ettiğiniz imadan da şüpheliyim, ama çözüm bekliyosunuz.biz burdan napabiliriz hanımefendi kocanızla konuşsanıza :işsiz: :işsiz:

Konuşmaniza gerek de yok aslında, o yanaştıgi zaman siz de onu öpün koklayın, bi şeyler yapın o aradaki süreyi uzatın. Yavaş yavaş onun da hoşuna gider alışır belki. Yani o size yanasinca öylece yatıp hiç müdahale etmiyorsunuz sanırım, geliyor boynumu öpüyor sonra mevzuya giriyor deyisinizden öyle anladım. Siz ne yapıyorsunuz o arada gercekten merak ettim, ilgilenmenize rağmen mi karşılık vermiyor?

Konuya girişiniz konudan daha uzun.🤦‍♀️Ben de absürt birşey diyeceksiniz sandım gayet normal bir konu bu..

Cinsellik iki tarafın karşılıklı istekleri ve haz almasıyla olur Siizn ki sadece erkeğin ihtiyacını karşılaması gibi birşey.Burada en önemli görev sizde siz yönlendirileceksiniz.Ben açıkça söylerdim daha gevşemedim şimdi olmaz diye.Yada ben orgazm olmadan bittiyse kendimi kullanılmış gibi hissederdim ve söylerdim.Sonucta bizim de haz almamız gerekir.
Bunu açıkça söylemeniz belirtmeniz gerekiyor.Hatta eğer ki beni rahatlamayacaksan ilişki istemiyorum bile diyebilirsin.

Yani eşine de böyle çekinerek anlatıyosan anlamaz. Rahmime sokuyor Ne demek? Pili biter ne demek?
Açık açık söyle. Elle okşa sev de. Çık üstüne, tut onun elini nerenden zevk alıyorsan oraya götür. Erkeklere her şeyi açık açık söylemek zorundayız, anlamıyorlar başka türlü

Ben söylüyorum valla. Mesela dün reglim bitti bugün defalarca söyledim bitti diye gittim giyindim kuşandım saç makyaj o biçim. Yattı malak gibi telefonla oyalanıyor gittim üstümü değiştirdim kapıları pat küt 😀 noldu dedi neyin var ne olcak malak gibi yattın oraya ne ilgileniyosun ne bişey canım şey istiyor hastalığım da bitti bu ne ya böyle mi kocalık yapcan dedim tıpış tıpış koştu peşimden ağlamayana meme yok demişler doğru demişler çekinme evlisiniz
Haha benim de bazen böyle isyanlarım oluyor :KK70:

Rahminize degil vajinaniza sokuyor. Rahimle isi yoktur penisin. Siz biraz kendinizi egitin youtube ogretici iceriklerle dolu. Sonra esinize öğretin. Ama once siz ogrenin. Her seyi ama her seyi okuyun. Daha vajina nerde rahim nerde bilmiyorsunuz. Klitoris diye bir sey var bunj ogretin ona. Oral seksi ogretin siz ogrenin once. Ona yapin. 69 pozisyonuna geçin sonrasinda bir sey diyemesin uymak zorunda kalsin.

Siz yönlendirin, sevişin yani. Öpün, hosunuza giden yerlere dokunmasını saglayın. Oral seks yapın sonraki gün de size yapılmasını rica edin. Hosunuza giden seyleri bulmaya calısın. Anlattığınız sevişme sekli bir garip 🙈öle ruhsuz anlatmıssınız ki zaten acık acık konusmaktan cekiniyorsanız kendinizi geliştirmeniz gerekli karsılıklı. Duygusal, cinsel içerikli filmler izleyin hatta beraber.

X