A aysel kar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Eylül 2021 996 352 18 27 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aysel kar #101 mucizeanne20 .!.: şimiden sana böyle davranan birini ne olur sende arama sorma sonradan çok üzülürsün bırak o senın arkanda koşsun uğraşsın emek versin müge anlının bir lafı var sal ipini gitsin Genişletmek için tıkla... zaten barışmak degil niyetim sadece onca yılın hatrı bu muydu bu kadar mı deger vermedin demek
mucizeanne20 .!.: şimiden sana böyle davranan birini ne olur sende arama sorma sonradan çok üzülürsün bırak o senın arkanda koşsun uğraşsın emek versin müge anlının bir lafı var sal ipini gitsin Genişletmek için tıkla... zaten barışmak degil niyetim sadece onca yılın hatrı bu muydu bu kadar mı deger vermedin demek
M mucizeanne20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2021 575 535 53 33 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aysel kar #102 aysel kar .!.: zaten barışmak degil niyetim sadece onca yılın hatrı bu muydu bu kadar mı deger vermedin demek Genişletmek için tıkla... dememelisin af edersin bi tarafını kaldırma zaten o tercihini yapmış sende yoluna bak ayrıca bazen susmak en büyük cezadır anlayana
aysel kar .!.: zaten barışmak degil niyetim sadece onca yılın hatrı bu muydu bu kadar mı deger vermedin demek Genişletmek için tıkla... dememelisin af edersin bi tarafını kaldırma zaten o tercihini yapmış sende yoluna bak ayrıca bazen susmak en büyük cezadır anlayana
A aysel kar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Eylül 2021 996 352 18 27 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aysel kar #103 mucizeanne20 .!.: dememelisin af edersin bi tarafını kaldırma zaten o tercihini yapmış sende yoluna bak ayrıca bazen susmak en büyük cezadır anlayana Genişletmek için tıkla... işte o bana susmus oldu ben kendimi hirpaladigimla kalmış oldum
mucizeanne20 .!.: dememelisin af edersin bi tarafını kaldırma zaten o tercihini yapmış sende yoluna bak ayrıca bazen susmak en büyük cezadır anlayana Genişletmek için tıkla... işte o bana susmus oldu ben kendimi hirpaladigimla kalmış oldum