• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogru yapmismiyim? bundan sonra ne olur?

yaptığım davranışla kendimi küçük dusurdum. hakli olmama rağmen defalarca aradım açsın diye resmen ısrar ettim mesajlar attim. birde çok uzun zaman oldu. cok kez ayrılıp barıştık. onca yılın kıymeti bu olmamaliydi. üzüldüğüm bu insan ayrılırken bile en azindan onca yılın hatrına bu olmamaliydi aramak yerine akşamına o da beni engellemis
Canım keşke yapmasaymışsın ama olmuş artık. Olmuş ile ölmüşe çare yoktur. O yüzden artık kafanda ölçüp tartma bunu. Sadece ders al ve cebine koy. Bu bu kadar hızlı kaçtı senden dönecektir mutlaka. Ama sen döner mi diye bekleme hayatına devam et.

oo istediği gibi davranır, davranacak da
engeli kaldırınca siz yine yardırırsınız mesajları
en son yine siz özür diledikten sonra barışırsınız merak etme, üzme kendini.
açıkçası ben üzülmekten yoruldum tekrar barışmak gibi niyetim yok cok canım yandı. gururumu çiğneyip bir de haklıymış gibi kendi engel atması zoruma giden sindiremediğim o

Canım keşke yapmasaymışsın ama olmuş artık. Olmuş ile ölmüşe çare yoktur. O yüzden artık kafanda ölçüp tartma bunu. Sadece ders al ve cebine koy. Bu bu kadar hızlı kaçtı senden dönecektir mutlaka. Ama sen döner mi diye bekleme hayatına devam et.
bunca yılın karşılığı hemen engel atınca o zoruma giden sanki kendi haklıymış gibi üzülmemim önemi yok gibi

açıkçası ben üzülmekten yoruldum tekrar barışmak gibi niyetim yok cok canım yandı. gururumu çiğneyip bir de haklıymış gibi kendi engel atması zoruma giden sindiremediğim o

zaten biraz ironi vardı mesajda
bence o kadar barışma niyetiniz var ki size bir adım atsa siz koşarsınız o derece yani.

değersiz hissetmek cok kotu işte isteğim pişman olsun

Neyin pismanligi? Üzgünüm ama adam seni sevmiyor. Beraber oturmak zevk alincak bisey. Bu emek degil ki. Beraber oturmayi emek olarak görmende tuhaf.

Bu hamleyi daha önce yapmaliydin. Ilk önce sen kendine deger vermelisin, kendine emek vermelisin. Bunu yapmayinca tabiki baskalarda yapmaz. Seni sevmeyen biri ile yillarca beraber olman senin seçimin. Hepimiz hata yapariz, sonrada gözümüz açilir,..

Ancak hatanin neresinden dönsen kardir derler. Bu adam aliskanliktan baska bisey degil. Simdi önünü göremiyorsun çünkü onun ile hayata alistin. Onsuz hayatta var. Daha kimler hayatina girecek. Bu adami bekleme, çok mutsuz bir hayatin olur. Olmayan seyleri zor ile oldurmaya çalisma.

onca zaman oldu kıymet vermeden umursamadan boyle yapınca o zoruma gidiyor pişman olur mu sizce
Hala pisman olur mu diyorsunuz sence olurmu ben size soruyorummm????? Deger verse bunu zaten yapmazdi onunuze bakin size deger vermeyene siz neden deger veriyorsunuz affetdiyorsunuz eger affederseniz cok pisman olursunuz bu seferr siz deger verdikce o kisiyi yükseltiyorsunuz farkindamisniz cevap vermiyor umursamiyor siz arkasindan kosuyorsunuz tabiki oda boyle yapar

Neyin pismanligi? Üzgünüm ama adam seni sevmiyor. Beraber oturmak zevk alincak bisey. Bu emek degil ki. Beraber oturmayi emek olarak görmende tuhaf.

Bu hamleyi daha önce yapmaliydin. Ilk önce sen kendine deger vermelisin, kendine emek vermelisin. Bunu yapmayinca tabiki baskalarda yapmaz. Seni sevmeyen biri ile yillarca beraber olman senin seçimin. Hepimiz hata yapariz, sonrada gözümüz açilir,..

Ancak hatanin neresinden dönsen kardir derler. Bu adam aliskanliktan baska bisey degil. Simdi önünü göremiyorsun çünkü onun ile hayata alistin. Onsuz hayatta var. Daha kimler hayatina girecek. Bu adami bekleme, çok mutsuz bir hayatin olur. Olmayan seyleri zor ile oldurmaya çalisma.
sonucta cok zaman geçti o da soyle seviyorum sensiz olmuyor diyerek hep barıştık ilk defa karşılıklı engelledik birbirimiz ve hatalı olan kendisi olmasına rağmen aramaması birde haklıymış gibi engel atması sindiremiyorum

Hala pisman olur mu diyorsunuz sence olurmu ben size soruyorummm????? Deger verse bunu zaten yapmazdi onunuze bakin size deger vermeyene siz neden deger veriyorsunuz affetdiyorsunuz eger affederseniz cok pisman olursunuz bu seferr siz deger verdikce o kisiyi yükseltiyorsunuz farkindamisniz cevap vermiyor umursamiyor siz arkasindan kosuyorsunuz tabiki oda boyle yapar
ilk defa birbirimizi karsilikli engelledik. soyle seviyorum boyle seviyorum derdi cok kez ayrilip baristik.hakli olmama rağmen bu şekilde üstüne kendi engel atması onu sindiremiyorum

bende bilmiyorum bu şekilde yapınca zoruma gitti aşırı

sizce bana değer vermiyor degil mi

pişman olur mu sizce

benim yaptigimda onun zoruna gitmiştir degil mi
HAYIR
HAYIR
HAYIR
hepsinin cevabı hayır. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu adamdan kurtulmak olur. Pişman mı diye düşünmek size bir şey kazandırmaz. Ayrıca pişman olsa ne olacak? Aynı senaryo başa sarar. Kendinize değer verin. Peşinden koşmayın.

Back