- Konu Sahibi caresizlikzor
-
sutyen denemek yasak degil mi kiyafetin ustunden turunca da tam dogru olmuyorGidiyorsun bir iç çamaşırı mağazasına, deniyorsun ve rahat olduğunu satın alıyorsun.
Aynı markada modelden modele bile beden değişebiliyor, sütyen denenmeden alınmaz. Denedikten sonra da bedenin bir önemi yok zaten.
Yoo değil.sutyen denemek yasak degil mi kiyafetin ustunden turunca da tam dogru olmuyor
abla 1 yildir her soruma yanit veriyosun sagolasinGidiyorsun bir iç çamaşırı mağazasına, deniyorsun ve rahat olduğunu satın alıyorsun.
Aynı markada modelden modele bile beden değişebiliyor, sütyen denenmeden alınmaz. Denedikten sonra da bedenin bir önemi yok zaten.
Rica ederimabla 1 yildir her soruma yanit veriyosun sagolasin
bir de ilerde sarkma sorunu yasamamak icin tercih etmem gereken bir model var mi bilginiz var miYoo değil.
Gidiyorsun bir iç çamaşırı mağazasına, deniyorsun ve rahat olduğunu satın alıyorsun.
Kızıma deneyip almak istedim yasak denildi kıyafet üstünden deneyecektik zaten başka yerden deneyip aldık değişiyor her mağaza izin vermiyorYoo değil.
M&S ' dan al en duzgun marka turkiyede bulabilecegin rahatca da denersin orda ve en önemlisi kaliplari olmasi gerektigi gibi askilar saglam göğsünde deformasyon yaratmıyor uzun vadede.bir de ilerde sarkma sorunu yasamamak icin tercih etmem gereken bir model var mi bilginiz var mi
tesekkurlerrM&S ' dan al en duzgun marka turkiyede bulabilecegin rahatca da denersin orda ve en önemlisi kaliplari olmasi gerektigi gibi askilar saglam göğsünde deformasyon yaratmıyor uzun vadede.
yasadigim yerde yok sanirim penti nasil sutyen konusunda bilginiz var miM&S ' dan al en duzgun marka turkiyede bulabilecegin rahatca da denersin orda ve en önemlisi kaliplari olmasi gerektigi gibi askilar saglam göğsünde deformasyon yaratmıyor uzun vadede.
İlerde sarkma sorunu yaşamamak için sütyen takmamalısınbir de ilerde sarkma sorunu yasamamak icin tercih etmem gereken bir model var mi bilginiz var mi
Hiç denk gelmedi bana, hep deneyerek alıyorum.Kızıma deneyip almak istedim yasak denildi kıyafet üstünden deneyecektik zaten başka yerden deneyip aldık değişiyor her mağaza izin vermiyor
Ben hem rahatlıktan hem de sarkmamasi için sutyen kullanmıyorum, çok çok nadir yani kıyafetine göre lazımsa kullanırım sadece. Ayıptır söylemesi füze gibiler yıllardırbir de ilerde sarkma sorunu yasamamak icin tercih etmem gereken bir model var mi bilginiz var mi
Hesaplamalara göre 75 c alman lazım ama d cup sınırındasın, d alsan daha rahat edersin. 75 giyen biri için 85 beden sutyenin sırta oturmaması çok normal, arada 10cm fark var. En bulamadığın zamanda bile 80den yukarısını asla alma ki sana 80 de büyük gelir. Büyük göğüsler için en kullanışlısı balenli sutyenler, 80d kullanan ve genelde bulamayan biri olarak balenli kol altı ve çatal kısmı geniş modeller tercih etmeni öneririm. Yaka kısmı kalp şeklinde olunca kesinlikle taşma yapıyor.gogus alti 73 gogusun orta kismindan 92 cikti 75d falan oluyor sanirim gecen 85c almistim bedenimi bilmeyerek dar gelmisti sutyenin alt kismi gogusumden dolayi havadaydi bedenimi dogru biliyor muyum?
Arada duzgunleri çıkıyordur ama genel olarak kalitesiz cabuk deforme oluyor. Deneyebilirsin pentide en azından.yasadigim yerde yok sanirim penti nasil sutyen konusunda bilginiz var mi
D cup biri sutyen takmazsa ilerleyen yıllarda pantolonun içinde onlara da yer açması gerekir canım, keşke senin kadar şanslı olsaydık.Ben hem rahatlıktan hem de sarkmamasi için sutyen kullanmıyorum, çok çok nadir yani kıyafetine göre lazımsa kullanırım sadece. Ayıptır söylemesi füze gibiler yıllardırkendi kaslari daha çok çalışıyor bu şekilde ama çok iri göğüslerde D cup falan sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?