İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar dogru sutyen bedenimi bulamiyorum?

caresizlikzor

Üye
Kayıtlı Üye
gogus alti 73 gogusun orta kismindan 92 cikti 75d falan oluyor sanirim gecen 85c almistim bedenimi bilmeyerek dar gelmisti sutyenin alt kismi gogusumden dolayi havadaydi bedenimi dogru biliyor muyum?

Kızıma deneyip almak istedim yasak denildi kıyafet üstünden deneyecektik zaten başka yerden deneyip aldık değişiyor her mağaza izin vermiyor

bir de ilerde sarkma sorunu yasamamak icin tercih etmem gereken bir model var mi bilginiz var mi
Ben hem rahatlıktan hem de sarkmamasi için sutyen kullanmıyorum, çok çok nadir yani kıyafetine göre lazımsa kullanırım sadece. Ayıptır söylemesi füze gibiler yıllardır kendi kaslari daha çok çalışıyor bu şekilde ama çok iri göğüslerde D cup falan sorun olabilir.

gogus alti 73 gogusun orta kismindan 92 cikti 75d falan oluyor sanirim gecen 85c almistim bedenimi bilmeyerek dar gelmisti sutyenin alt kismi gogusumden dolayi havadaydi bedenimi dogru biliyor muyum?
Hesaplamalara göre 75 c alman lazım ama d cup sınırındasın, d alsan daha rahat edersin. 75 giyen biri için 85 beden sutyenin sırta oturmaması çok normal, arada 10cm fark var. En bulamadığın zamanda bile 80den yukarısını asla alma ki sana 80 de büyük gelir. Büyük göğüsler için en kullanışlısı balenli sutyenler, 80d kullanan ve genelde bulamayan biri olarak balenli kol altı ve çatal kısmı geniş modeller tercih etmeni öneririm. Yaka kısmı kalp şeklinde olunca kesinlikle taşma yapıyor.

Belladonna Bella Donna Dantelli Toparlayıcı Minimizer Sütyen Ekru Yeni Sezon Fiyatı, Yorumları - Trendyol örnek olarak bu modeli atabilirim, alt yanlarda ekstra desteği var ve çatal kısmı oldukça yüksek. Bu şekilde olanlar çok rahat ettiriyor, hatta çok güzel minimize de ediyor. Denemeni öneririm

D cup biri sutyen takmazsa ilerleyen yıllarda pantolonun içinde onlara da yer açması gerekir canım, keşke senin kadar şanslı olsaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…