- 9 Eylül 2013
- 11.957
- 27.429
- 798
O nasıl işmiş yahuya aslinda gercekten kendimi anlayisli biri olarak gorurum. benim derdim yogun calismasi degil. ahh keske oyle olsa. yalnizligim onun tavriyla ilgili. calismasi ise o aptal is yuzunden. bu kadar çalışması normal mesaili bir is olsa birsey demem calisiyor derim. asgari ucretle fabrika da bile calissa gurur duyarim. makam mevki cok para kazanmasi gibi dertlerim yok asla.
soyle soyleyeyim detay olmasin diye. firmalara danismanlik gibi bir is diyeyim isine. tam olarak oyle de degil. ortagi vs var. isin buyuk bolumunu kendi yapiyor evden. aldigi para asgari ücretten daha az. o da surekli degil. calisiyor ama odeme alamiyor. is saatleri belirsiz. hatta 7/24 nerdeyse. asla bir plan birsey yapamayiz. bazen 2-3 gun yeni is almak icin ugrasir hazirlar. onla beraber ben de stres olurum. ama isi alamaz elinde kalir. bazen bir firmayla calismaya baslar 2-3 ay sonra firma birakir. cunku firmalarinda surekli butce ayiracagi bir alan degil.
ve bu isi sirf sevdigi icin yapmak istiyor. ha bir de bu isten koseyi donecegini dusunuyor. 6 yildir donecek.
iste ben bu aptal is icin yalniz kalmaktan biktim. bari cocuklar konusunda yalniz kalmasam. gecen kendim ve kucuk olan icin iki hastaneye gittim. birisi cok uzak bir hastane. tek gittim. o evde calsiiyordu. isi yogun diye gel demedim onda geleyim demedi. otobuslerle gittim. yanimda bebekle doktor bile nasim muayene edecegini bilemedi. biriktirdigim cok sey var. dengesizligim bundan.
sadece isle ilgili kismi okuyup cevap yazdim. digerlerine de yazicam
Doğru düzgün asgari ücretli bile olsa mesaisi belli bir işe girsin
Çok kızıyorum evi çoluğunu çocuğunu düşünmeden sırf öyle istiyor diye macera gibi işlere kalkışanları