• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğru olanı mı yaptım ?

yorum yapmadim zaten. ama konu bu evet. ogretmenlik yapmak isteyen idealist bir adayin anadilini boyle kullaniyor olmasi uzdu beni. selamlar.
Yazımda böyle yorum yapacağınız bir durum göremedim ben ayrıca çok iyi bir derece ile rüyanıza giremeyecek bir üniversite de okudum bu yorumu yapmak için benden çok iyi yerde olmanız gerekiyor değilseniz usulca uzaklaşın

Yazımda böyle yorum yapacağınız bir durum göremedim ben ayrıca çok iyi bir derece ile rüyanıza giremeyecek bir üniversite de okudum bu yorumu yapmak için benden çok iyi yerde olmanız gerekiyor değilseniz usulca uzaklaşın
hanımefendi, sakin.
1) konunuzu ozetleyelim: hayatınızdaki kisi ogretmenlik yapmanizi istemiyor. siz istiyorsunuz. “bosuna mi okudum, meslegimi yapmak istiyorum.” diyorsunuz. yani evet ogretmenlik yapmak isteyen birisi olarak yaziyorsunuz. dolayisiyla yazinizda boyle yorum yapacak bir durum var.
2) sizi elestirmek icin cok iyi bir kariyere sahip olmam gerekmiyor. bugun egitim ve egitimcilerin kalitesi hepimizi etkiliyor. atanana kadar kendinizi gelistirmenizi, dili daha duzgun kullanmanizi, insani iliskilerde ılımlı olmanizi, elestiri kaldirabilir hale gelmenizi dilerim.

Biz bunun gibilere halk arasında örümcek beyin diyoruz .
Erkek öğrencilere ders anlatmak haram(!) ne demek yahu ! Demek ki kendi minik beyninden böyle iğrenç düşünceler geçiyor öğrencilerine karşı ki sizi uzak tutmaya çalışıyor mesleğinizden. İnanılmaz sinir oldum ya bu adam gibiler öğretmen olamasa keşke .
Gül gibi mesleğiniz var sakın ola bırakmayın sakınn ! Ayrılmakla çok iyi etmişsiniz Allah bahtınızı yolunuzu açık etsin

Evlenme niyetiyle şaaapınca günah olmuyor, evlenince o günahlar siliniyor 😂 öyle düşünmüştür adam 😬
Gunahi aynidir ama sadece gonul eglendireyimle ciddi gorusmek bence farkli... ama burda okumus kiz aliyo calisma diyo. Yazik degil mi kizin emegine? Yani gunaha sevaba cok dikkat eden dedigin gibi 4 yil cikmaz

Gunahi aynidir ama sadece gonul eglendireyimle ciddi gorusmek bence farkli... ama burda okumus kiz aliyo calisma diyo. Yazik degil mi kizin emegine? Yani gunaha sevaba cok dikkat eden dedigin gibi 4 yil cikmaz
Ama bu söylediğimde ciddiyim ya. Vardı etrafımda bir iki çift. Ona haram buna haram. Sürekli eleştirirlerdi milleti. Bir arkadaşım kızdı bir gün. Neden sevgiliniz var o zaman diye. Biz evleneceğiz. El ele tutuşmadık. Safece seviyeli konuşuyoruz.evlenince zAten günahımız silinecek😑 böyle dediler. Hadi ya dedik nerde yazıyorsa bu . Babam annemin asla çalışmasına izin vermedi. Sana laf atarlar, bakarlar, taciz ederler vs vs. Meğer annemi aldatıyormuş sürekli. Boşa dememişler Dervişin fikri neyse zikri de odur diye

hanımefendi, sakin.
1) konunuzu ozetleyelim: hayatınızdaki kisi ogretmenlik yapmanizi istemiyor. siz istiyorsunuz. “bosuna mi okudum, meslegimi yapmak istiyorum.” diyorsunuz. yani evet ogretmenlik yapmak isteyen birisi olarak yaziyorsunuz. dolayisiyla yazinizda boyle yorum yapacak bir durum var.
2) sizi elestirmek icin cok iyi bir kariyere sahip olmam gerekmiyor. bugun egitim ve egitimcilerin kalitesi hepimizi etkiliyor. atanana kadar kendinizi gelistirmenizi, dili daha duzgun kullanmanizi, insani iliskilerde ılımlı olmanizi, elestiri kaldirabilir hale gelmenizi dilerim.
Haddiniz mi acaba beni eleştirmek oturup bunu düşünün sizi ilgilendirecek olan işe karışmayı inşallah öğrenirsiniz

Dini içeriklere sebebiyet verecek konular açmayınız lütfen ve hem konu sahibeleri hem yorumcular "site kuralları" ihlal edilmeden yapılan eleştirileri hakaret olarak nitelendirmeyiniz.
Eleştiriyle hakaret veya üslup sorunu çok başka şeylerdir.

Back