Doğru mu yaptım?

Bir de. Yüz yüze görmeden daha. Bunlar bana normal gelmedi . Ama hastalığı dolayısıyla da kırmaktan/ üzmekten korktum…

Bir de. Yüz yüze görmeden daha. Bunlar bana normal gelmedi . Ama hastalığı dolayısıyla da kırmaktan/ üzmekten korktum…
Siz kırmaktan/üzmekten korkarken kafasında senaryo kurup gerçek hayatta zarar vermeye kalkabilir. Ya bu ülkede bir kızcağız yolda yürürken şizofren biri tarafından kılıçla öldürüldü. Canınızın değerini bilin.

Yokmuş. Benimle birlikte öğrendiler . Onları da engelledi kendisi.
Burada bir üye vardı. Kocası saklamış şizofren olduğunu. Ailesi de. Evlendikten sonra bazı hareketlerinden farkedip boşanmıştı.
Aslında tepki alacaklarını düşünüp saklıyorlar daha sonra başka kötü sonuçları oluyor böyle. Keske önlenebilir olsa

çok doğru söylüyorsunuz.

Keşke keşke bir çaresi olsa. Ona iyi geleceğimi söylemişti.Ama ben ilaç değilim . Beni yüz yüze görmedi . Artı psikiyatri ve ya psikolog da değilim . Çok karmaşık çok…

Ancak hasta olmadığını bunun bir ihtimal olduğunu ve yalnız kaldığı zaman beyninin senaryolar kurduğunu söyled

Kafasında kurması hasta olduğunu net açılıyor. süslü cümlerle durumunu yumuşatmaya çalışmış. Sakın kanmayın. Ona karşı vijdan yapmayı bırakın. Kendisi hasta olduğu halde bu kadına nasıl gelecek verebilirim diye hiç düşünmemiş çünkü. Böylelerine evlilik önerilmiyor.

Nasıl öğretmenlik yapıyor anlamış değilim.
Belki hafif gösteriyor hastalığını ama atak dönemleri de oluyor bu tür hastaların. Gerçekten çok ilginç..

Ayrıca genetik ama tebrik ederim ama dürüst davranmış. Çocuğunuz olsa onda seyri daha fazla da olabilir hayatını tek iadem ettirmez vs vs. Vicdan yapmayın boşuna

Hastalığından dolayı, yalnız kaldığında kafasında sizi epey kurmuş, evlilik hayalleri falan kurmuş iki günde. Düşünsenize, iki haftada size buraya konu açacak kadar suçluluk hissettiren bir şizofreni hastası, evlenseniz dünyayı dar eder. Kaçın, uzaklaşın.
(Bu arada, nasıl öğretmen olmuş acaba bu tanıya rağmen?)

anladığım kadarıyla siz ona karşı bir şey hissetmiyorsunuz. Ayıp olmasın diye adamla mı evleneceksiniz Çerkes misiniz yoksa

Kanma daha ısrar ederse polise başvuracağını söyle.Bir de zorla tanıştıran insanlara karşı biraz dikkatli ol.Bilemezlerdi deme en azından önceki ilişkisi ve bitişi hakkında fikir sahibi olduklarını düşünüyorum.Pek güven verici gelmedi.......

Doğru söylüyorsunuz. Yok daha zaten tövbe . İyi ki de istememişim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…