(Ağır taşı ne yel kaldırır nede sel)Sen bir karar vermişsin arkana dönüp bakma evet çok üzülür,ağlar,uykun kaçar ama 2 ay sonra herşey normale dönmeye başlar...
senin kıymetini bilen insanlarla paylaş bu hayatı seni devamlı yarı yolda bırakacağını düşündüğün bir insanla değil...Senden bi tane daha yok...
Cinsellik diyorsunuz ve evlilik diyorsunuz ?
Bu zamanda , çok az sözünün eri erkek, cinselliği yaşadığı kadınla evlenir.
Hemen hemen diyebiliriz ki, hiçbir erkek cinselliği yaşadığı kadınla evlenmek için acele etmiyor.
Sizi, nasılsa cinselliği yaşıyoruz diye bekletir bekletir, sonra bir bakmışsınız başkasıyla evlenmiş. Hem de cinselliği hiç yaşamadığı biriyle.
Ama ne kadar cinsellik bilmiyorum tabi.
Gerçi artık şu kanıdayım ki bir şeyler yüzeysel bile olsa, erkeklerdeki fikir şu: İlerleyen zamanlarda hepsi olur nasılsa...
Adam evlenmek istemiyor, adam sizi istemiyor.
Uzatmamanız iyi olmuş bence...
sevgi ve aşkı hiçe sayarsak evet dediklerinizde çok haklısınız..kendime itiraf edemediğim şeyi siz söylediniz..
ben 24 yaşındayım ve 2-3 sene evlenmeyi düşünmüyorum çünkü bende evlilikten korkuyorum aynı evde yaşamaktan korkuyorum..ama bu ilişkiye evleniriz gözüyle devam ediyordum , ben de ilerde bırakıp gidebilirim..ama o zemin hazırlıyor resmen..bu zaman kadar beklediğim için kızıyorum kendime
Adamın niyeti zaten sizle evlenmek değilmişyanii evlensekte 1. gün iyi 2. gün iyi 3. gün sıkılırım diyen adam sizi sevmiyor demektir. Sizi sevse değer verse zaten kendisi sizikaybetmek istemez ve bir kaç yıl sonra olsada evliliği düşünür.Şuan düşünmüyorum ama bir kaç yıl sonra bana uygun der.üzgünüm ama bu böyle
Siizi sadece cinsellik için kullanmış.Bir beklentinizde olmasın diye ben evlenmem 40 ımdan sonra evlenirim demiş.
Bence bir daha barışmayın bu adamla , hayatınıza daha iyi biri girecektir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?