doğru mu yapıyorum acaba???

ingilicce

az sabır!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2.572
374
merhaba kızlar

bilen bilir 2 ay kadar önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim. Nedeni ise onun beni sanal ortamda bir kızla sadece sanal ortamda aldatmasıydı...

kendim bilgisayar programcılığı okuyorum sevgilimin hesabına ulaşıp kızla olan konuşmalarına şahit oldum kendi gözlerimle... sevgilisinin olmadığını, şuanda bulunduğu şehri, çalıştığı yeri doğru bilgiler vererek konuşmuşlar eğitim bilgilerinden vs. bahsetmişler...

kız "sevgilin var mı?" diye bir soru yöneltmiş o da hayır yok yalnızım demiş...

en son olarak kıza numarasını vermiş ve yarın görüşürüz canım deyip kapatmışlar o gece...

ertesi gün kızlar arkadaş olduğunu gördün fakat kızın arkadaşı olmadığım için profiline ulaşamadım...

aslında niyetim konuşmasını daha da bekleyip suç üstü yakalamaktı... dayanamadım...

kendisi hem e-posta adresinden gelen bildirimleri temizlemiş hem de facebook hesabından sadece o kızın mesajlarını silmiş...

öncelikle belirtmek istiyorum ki benim tanıdığım kişi bana eğer benden şüphelense der ki senin yaptığını biliyorum beni neden deniyorsun vs.

tabi kesinlikle ben denemedim konuştuğu kızla hiçbir bağlantım yoktur belirteyim...

velhasıl kelam suçu bana atmaya çalıştı sen yaptın gibilerinden... tabi ki kendimi savunarak yakalayana kadar bir bilgimin olmadığını söyledim... ve kendini savunmak ya da özür dilemek yerine yine tartıştık ve konuşmadık...

1 hafta boyunca sadece tartıştık ve nihayet 9 eylül günü ben kendim ayrıldım tabiki büyük acılar çektim, üzüldüm...

15 ekimde resmi olarak ikimizde ayrıldık ve bana ona geri dönmemi engelleyecek cümleyi kurdu:"Barışsakta eskisi gibi olamayız." dedi...

kesinlikle aldatıldığım için ayrıldığımdan dolayı yani bir pişmanlık, geri dönüş istediği vs. duymuyorum inşallahta duymam...

şans bu ya diploma almak için 16 ekimde erzuruma gittim 17 ekimde de kızlarla canlı müziğe gittik... fotoğraflar çekindik falan.

kız arkadaşlarımdan birisi resmi kendi hesabından paylaşmış....

bir arkadaşı resmi görüp beni, ne iş yaptığımı vs. sormuş daha sonra da benimle konuşmak istediğini tanışmak istediğini belirtmiş...

ben tabiki erken olduğunu düşünürek kabul etmedim ve reddettim....

ve o bu süre boyunca devamlı ısrar edip konuşmak istediğini belirtmiş... en sonun da 1 kasımda tamam konuşalım dedi...

15 gündür konuşuyoruz, birbirimizi tanıyoruz daha doğrusu henüz sevgili değiliz belirteyim...

bu arada 3 kasım doğum günüm aynı zamanda eski sevgilimde de yıldönümümüzdür. ve kendisi o tarihte 5 kere meşgule attığım çağrılarından başka bir adım atmamış ve bayram da onun ailesiyle konuşmama rağmen benim ailemi ve beni kutlama için aramadı.

geçen zamana dair hiç bir özür ya da af dileme olayımız olmadı ki kendisi benim gözümde zaten suçlu..

bekledim özür dilemesini af dilemesini ama bunların hiç birini yapmadı asla...

3 gün önce ne kadar resmimiz, hediyemiz mektubumuz yüzüğümz varsa hepsini sobaya koydum ve yaktım..

biraz olsa da hafifledim.

şuanki konuştuğum çocuğun maddi manevi hiç bir sıkıntısı yok...

ama bazen şöyle düşünüyorum: fark etmesemde intikam duygusu ile mi hareket ediyorum bu çocuğu duygusal anlamda üzer miyim?

hem eski sevgilimle hemde şu ank çocuğu karşılaştırıyorum ister istemez...

ve inanır mısınız ilk zamanları ikisininde o kadar farklı ki...

yani sizce acele mi ediyorum???

yoksa ilişkimiz (eskisi yani) çoktan duygusal anlamda ve araya mesafeler girdiği için bitti de o yüzden mi aldatıldım... son zamanlarımız hep kavga gürültüyle geçiyordu çünkü...

yorumlarınız ve göz emeğiniz için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
ben hep senin gibi kızlara hayran kalmışımdır çünkü hayatımda hiç yapamadığım şeydir kısa zamanda başkasına adapte olabilmek

doğru mu yaptın yanlış mı yaptın bunu zaman gösterir belki de hayatının en doğru kararıdır

eskiyi düşünüp kendi kendini yıpratma bence ona geri dönmemen iyi olmuş

sanırım uzun zamandır göremediğim ilgiyi bi anda görünce şuanki adama dğru biraz kaydığımı hissediyorum çünkü bana değer verdiğini görebiliyorum...

bazen bende öyle düşünüyorum acaba onun değerini anlamak için 4 yılımı eskisine vermeli miydim diyorum..

belki bu daha hayırlıdır. zaman gösterir değil mi??

Evet canım dogru yapıyorsun eskiyi beklemekle ömür geçermi ? her şerde bi hayır vardır buna derler işte...

sana değer veriyosa içine sindiyse bu çocuk ki yazdıklarından öyle görünüyo dert etcek bişe yok bence

kendini şanslı görmelisin aksine çok kısa sürede karşına çıktıgı için

aldatılmışsın haksızlıga ugrayan sensin doğal olarak ayrılmışsın ve yeni bir ilişkiye başlamışsın gayet normal bence :))

Özür dilese ne olacaktı ki ?
İyi ki de ayrılmışsınız
Şimdiden sanalda olsa aldatan ilerde neler yapmaz
Mesafe bi sebep olamaz, sende aynı şekildesin sne niye aldatmadın ona bakılırsa ?

Biraz erken olmuş ama bi sorun görmüyosan
Tanımaya devam edin
Bazı şeyler nasip kısmet, tarihi sen belirleyemiyosun
Oldu oldu, olmadı devam etmezsiniz

Kıyas yapma, sadece ders almak için eskiden örneklere bak
Mutluluklar

teşekkür ederim farklı birinden yorum almak ilaç gibi geldi

Öncelikle çok güçlü bir bayan ve de bir çok insanın yapamadığı şeyi yaptığınız için tebrik ediyorum sizi
Bence yanlış yapmıyorsunuz sizin gibi akıllı ve olgun bir bayan bununda üstesinden gelir mutluluklar

Evet canım dogru yapıyorsun eskiyi beklemekle ömür geçermi ? her şerde bi hayır vardır buna derler işte...

teşekkürler kızlar...

sanırım özür dileyip kötü hissettiğini görmek istedim o yüzden dilemesini bekledim yoksa zaten barışmak gibi bir niyetim yok...

gerçekten de nasip kısmet bu işler...

teşekkür ederim canım yorumun için

zaten kendimi tanıdığım için böyle emin konuşabiliyorum Allahtan yani

unutabileceğimi-unuttuğumu biliyorum fakat karşı taraf bir hamlede bulunmadığı için herhalde üzüldüm

Erzurummmmm biraz erken davranmışsın sanki aklın hala eski sevgilinde. Ama iyi vakit geçiriyorsan ne sakıncası var konuşsanda olur.Yalnız kalsan eskisi daha çok aklına gelebilir

Erzurummmmm biraz erken davranmışsın sanki aklın hala eski sevgilinde. Ama iyi vakit geçiriyorsan ne sakıncası var konuşsanda olur.Yalnız kalsan eskisi daha çok aklına gelebilir

hele ilk başlarda görmeliydin the walking dead gibi sürünüyodum evde

ama sadece 1 defa ağladım buna bende şaşırdım tabi

şu anda çok iyi zaman geçirdiğimizi ve anlaştığımızı söyleyebilirim...

teşekkürler kızlar...

sanırım özür dileyip kötü hissettiğini görmek istedim o yüzden dilemesini bekledim yoksa zaten barışmak gibi bir niyetim yok...

gerçekten de nasip kısmet bu işler...

Rica ederim

Maddi manevi sıkıntısı yok demişsin yeni adayın
Peki kalbin ne diyo

Devam et o zaman görüşmeye çivi çiviyi söker demişler :)) erkek arkadaşında mı erzurumdaydı? uzak mesafe ilişkisi miydi yoksa?

Rica ederim

Maddi manevi sıkıntısı yok demişsin yeni adayın
Peki kalbin ne diyo
kalbim ne demiyo ki

etkilendim yani ister istemez fiziki ve ruhsal anlamda yakışıcağımızı düşünüyorum.. en önemlisi mutlu etmeyi kesinlikle biliyor...

Devam et o zaman görüşmeye çivi çiviyi söker demişler :)) erkek arkadaşında mı erzurumdaydı? uzak mesafe ilişkisi miydi yoksa?

ikimiz beraber erzuruma geldik canım üniversite okumak için.

ben de erzurumdayım :)) devam et sen diğeriyle devam devam :))

ben burada yanlış birşey göremedim canım yani senin durumun hakkında zaten sevgili değilmişsiniz henüz yani acele etme konusunda da zamana bırakın zaman ne gösterecek umarım hakkında hayırlısı olur bu arada bende bilgisayar programcılığı bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…