ben hep senin gibi kızlara hayran kalmışımdır çünkü hayatımda hiç yapamadığım şeydir kısa zamanda başkasına adapte olabilmek
doğru mu yaptın yanlış mı yaptın bunu zaman gösterir belki de hayatının en doğru kararıdır
eskiyi düşünüp kendi kendini yıpratma bence ona geri dönmemen iyi olmuş
sanırım uzun zamandır göremediğim ilgiyi bi anda görünce şuanki adama dğru biraz kaydığımı hissediyorum çünkü bana değer verdiğini görebiliyorum...
bazen bende öyle düşünüyorum acaba onun değerini anlamak için 4 yılımı eskisine vermeli miydim diyorum..
belki bu daha hayırlıdır. zaman gösterir değil mi??
sana değer veriyosa içine sindiyse bu çocuk ki yazdıklarından öyle görünüyo dert etcek bişe yok bence
kendini şanslı görmelisin aksine çok kısa sürede karşına çıktıgı için
aldatılmışsın haksızlıga ugrayan sensin doğal olarak ayrılmışsın ve yeni bir ilişkiye başlamışsın gayet normal bence :))
Evet canım dogru yapıyorsun eskiyi beklemekle ömür geçermi ? her şerde bi hayır vardır buna derler işte...
Özür dilese ne olacaktı ki ?
İyi ki de ayrılmışsınız
Şimdiden sanalda olsa aldatan ilerde neler yapmaz
Mesafe bi sebep olamaz, sende aynı şekildesin sne niye aldatmadın ona bakılırsa ?
Biraz erken olmuş ama bi sorun görmüyosan
Tanımaya devam edin
Bazı şeyler nasip kısmet, tarihi sen belirleyemiyosun
Oldu oldu, olmadı devam etmezsiniz
Kıyas yapma, sadece ders almak için eskiden örneklere bak
Mutluluklar
Öncelikle çok güçlü bir bayan ve de bir çok insanın yapamadığı şeyi yaptığınız için tebrik ediyorum sizi
Bence yanlış yapmıyorsunuz sizin gibi akıllı ve olgun bir bayan bununda üstesinden gelir mutluluklar
Erzurummmmmbiraz erken davranmışsın sanki aklın hala eski sevgilinde. Ama iyi vakit geçiriyorsan ne sakıncası var konuşsanda olur.Yalnız kalsan eskisi daha çok aklına gelebilir
teşekkürler kızlar...
sanırım özür dileyip kötü hissettiğini görmek istedim o yüzden dilemesini bekledim yoksa zaten barışmak gibi bir niyetim yok...
gerçekten de nasip kısmet bu işler...
hele ilk başlarda görmeliydin the walking dead gibi sürünüyodum evde
ama sadece 1 defa ağladım buna bende şaşırdım tabi
şu anda çok iyi zaman geçirdiğimizi ve anlaştığımızı söyleyebilirim...
kalbim ne demiyo kiRica ederim
Maddi manevi sıkıntısı yok demişsin yeni adayın
Peki kalbin ne diyo
Devam et o zaman görüşmeye çivi çiviyi söker demişler :)) erkek arkadaşında mı erzurumdaydı? uzak mesafe ilişkisi miydi yoksa?
kalbim ne demiyo ki
etkilendim yani ister istemez fiziki ve ruhsal anlamda yakışıcağımızı düşünüyorum.. en önemlisi mutlu etmeyi kesinlikle biliyor...
kalbim ne demiyo ki
etkilendim yani ister istemez fiziki ve ruhsal anlamda yakışıcağımızı düşünüyorum.. en önemlisi mutlu etmeyi kesinlikle biliyor...
ikimiz beraber erzuruma geldik canım üniversite okumak için.
Ooo süper
O zaman boşver erken tanışmanız nasip kısmet
Mutluysan devam :123:
ben de erzurumdayım :)) devam et sen diğeriyle devam devam :))
sağolun kızlar
işin ilginç yanı ayrıldığım eskiyle de yine bir ayrılıktan sonra tanışmıştık o yüzden korkuyorum kadere bak