benım erkek arkadasım var 30 yasında evlılık dusunuyoruz tabi ki ben evlendima ayrıldım sımdı sorum su kızlar erkek arkadasım anası olacak kişi kıllık yapıyor acayip sinir oluyorum bazı sebeplerden dolayı erkek arkadaşım üzerine birşey alamıyor arabası evi var fakat ya annesini üsütüne ya babasının geçen akşam annesine demiş ben kız arkadaşımın üstüne evi yapacağım evlenecğim onunla diye garanti istiyor diye annesi kesinlikle vermem o neymiş öyle madem evlilik programını çıksın evi arabası olsun diye demiş sen alabiliyorsan üstüne sana veririm demiş ama sevgilim üstüne birşey alamıyor hiççç bende sırf benim üstüme gerekmiyor kendine al daha iyi ama sonradan yaş tahtaya basmayalım dedim kavga ettik annesi vermem güvenmiyorum ona demiş böyle birşey var mı ya kadına bak acayip sinir oldum oldum olası kaynanalar nefret ederim oğlanı yönetmeye çalışıyor bu tavır doğru mu evlndikten sonra alırız diyor ama herşey dereyi geçtikten sonra bilirsiniz bu işleri bende olmaz o ev olacak diye inat ettim şimdi karışık sizce doğru mu onun bu yaptığı)))