doğrayıcı için yardım

melankolik28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
97
2
36
Diğer
kızlar bana yardımcı olur musunuz.?ben şöyle içinde etide parçalayacak,sebzeleride parçalayacak bir doğrayıcı arıyorum.kullandığınız çok iyi dediğiniz markalar var mı?etide kıysın dememin sebebi benim büyük oğlan yeme özürlü.doğru düzgün yemek yediremiyorum.hani köfte yaparsam içine sebzede karıştırıp çekerim hiç olmazsa sebzede yer diye düşündüm.bana yardım lütfen

Homend yeni çıktı piyasaya istersen o markaya bir bak yeni bir marka olduğu için ürünleri de kaliteli olur diye düşünüyorum ben mini doğrayıcısını aldım internetten araştırarak aldım çok iyi yorumları var..

kızlar bana yardımcı olur musunuz.?ben şöyle içinde etide parçalayacak,sebzeleride parçalayacak bir doğrayıcı arıyorum.kullandığınız çok iyi dediğiniz markalar var mı?etide kıysın dememin sebebi benim büyük oğlan yeme özürlü.doğru düzgün yemek yediremiyorum.hani köfte yaparsam içine sebzede karıştırıp çekerim hiç olmazsa sebzede yer diye düşündüm.bana yardım lütfen

Et kıysın istiyorsan kıyma makinesi alacaksın. Ama kıymanın içine sebze karıştırayım belli olmasın diyorsan Tupper'ın rondoları sebzeleri ezmeden suyunu çıkarmadan bıçakla kesilmiş gibi kıyıyor. Tupperware'ın 3 boy doğrayıcısı var; super şef I, super şef II ve rondo. Özelden mesaj atarsan sana satış sayfamdan ürünleri fiyatlarıyla gösterebilirim. Rondo hem katı gıdaları doğruyor, hemde sıvıları karıştırıyor (kopüklü ayranı harika oluyor :)

Ben de kiymama bazen sebze eklerim degisiklik olsun tadi degissin diye vs.. Tupper kullaniyorum super sefini boyutunu kendin secebilirsin elbette. Ben satisini da yapiyorum ilgilwnirseniz %20 indirimle veriyorum. İnternetten de siE en yakin uyeye ulasabilirsiniz;€)

Back
X