- 25 Mart 2013
- 131
- 176
Hanımlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Almış derken web sitesinden sipariş vermiş benim bildiğimi bilmiyor eşimle konuşmuşlar. Arabayı da gördüm ama bebek arabaları konusunda bilgimiz yok travel sistem olanlar iyi galiba öyle duydum. Sipariş verdiği de travel sistem fakat bugün biraz baktım içime sinen arabalar 2000-2500 tl arasında değişiyor. Yanlış anlaşılmak istemiyorum hediye beğenmemiş gibi görünmek hiç istemiyorum ama mesela biz eşimle kız da olsa erkek de olsa gri, füme, bej gibi renkler tercih ederiz diye konuştuk. Bir de ikisi de travel sistem olmasına rağmen biri 2000 tl iken diğeri 700 tl nasıl oluyor ne fark var arasında bilmiyorum. Araba geldiğinde umarım bana sormaz nasıl diye.. kırılmasını istemiyorum.
İyi niyetinizi hissettim burdan çok teşekkür ederim :) ben de ana ürünlerde sorarım karşı tarafa beğenip severek kullanacağı bir şey olsun diye. Kayınvalidemde de art niyet yok ama dediğiniz gibi hem tez canlı hem de mantığı o an ne derse onu yapıyor. Tez canlılık bende de var mesela ama ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim.. şuan daha temkinli, bir şeyler yolunda gittikçe ve netleştikçe hareket ediyorum. Umarım kırmadan atlatırım bu süreci.
Art niyet olmadığı kesin ama hem tez canlı hem de panik galiba kv'niz.
Yeğenimin araba koltuğunu ben almıştım. Erkek kardeşime sormuştum, "var mı aklınızda bir model" diye. O da "arabasını concord aldık, koltuk da o olacak mecbur" dedi. Paşalar gibi almıştım, doğuma da 1,5 ay falan vardı.
Kıyafet, oyuncak vs gibi bir şey alırken kendi zevkime göre alırım da mesela hala ayakkabı alırken sorarım "şu mu bu mu" diye zira bizimkinin ayaklar etli (babası kılıklı) her ayakkabı olmuyor.
Kıssada hisse: Henüz alışveriş için çok erken. Zamanı gelince (ki bence en erken 6 aylık hamilelik iyidir) size sorarak alışveriş yapılması en mantıklı olanı. Zira sizin içinize sinmeli..
Not: Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı can-ı gönülden dilerim.
İyi niyetinizi hissettim burdan çok teşekkür ederim :) ben de ana ürünlerde sorarım karşı tarafa beğenip severek kullanacağı bir şey olsun diye. Kayınvalidemde de art niyet yok ama dediğiniz gibi hem tez canlı hem de mantığı o an ne derse onu yapıyor. Tez canlılık bende de var mesela ama ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim.. şuan daha temkinli, bir şeyler yolunda gittikçe ve netleştikçe hareket ediyorum. Umarım kırmadan atlatırım bu süreci.