Dogmamis bebegine beddua eden oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadım beddua olarak ne dediniz?

Doğmamış bebeğe anlık sinirle beddua eden doğduktan sonra napar ben onu merak ediyorum. Bunun uykusuzluğu var,ağlama nöbetleri var,herşeye hayır dedikleri,yerlere yatıp tepindikleri sendrom dönemleri var... O zaman ne yapacaksınız? Anlık sinirle bebeğime vurdum çok pişmanım diye mi konu açacaksınız? Öfke kontrolünüz yok gibi geldi. Başka türlü kocaya kızıp doğmamış bebege beddua etmeye bir açıklama bulamadım.

Olmayan vicdanın ömrün boyunca sızlasın, bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü olsun Rabbim onu başta senden sonra tüm kötülüklerden korusun İnşaallah
Daha ana rahmindeki sübyana beddua eden insan değildir anne hiç değildir benim gözümde
Ne o kocaya sinirlenmişmiş o bedduayı kocana etseydin madem sübyandan ne istedin
Ama yok kocaya gık demeye bi tarafları yemez doğmuş doğmamış masumdan çıkarırlar öfkelerini, doğunca da kocana kızıp kızıp döversin artık mazlumu
Beddua öyle edilmez böyle edilir seyreyle bundan sonrasını elbet o mazlumun sahibi ödetecek bunun bedelini

burada insanların ne demesini bekliyorsunuz? allah mıyız biz "günah" ya da "günah değil ok" diyelim?
işin dini boyutunu geçtim gereksiz bir hareket yapmışsınız yani. ben inançlı bir insan değilim umrumda da olmaz bir şeyin günah olup olmaması ama aklıma eşimle kavga edince çocuğuma beddua etmek de gelmez yani. biraz davranış bozukluğu gibi geldi bana.
anne olmak için yeterli duygusal olgunlukta olduğunuza inanmamakla birlikte, her şeye rağmen sağlıklı bir gebelik ve aile hayatı diliyorum.

Ben burda ztn pişmanlık duyduğum için konuyu açtım az da olsa rahatlamak için sizin gibi linç insanlarını unutmuşum kim çocuğuna bile isteye beddua eder bence siz anne değilsiniz beddua sahibini bulur.ben geleyim anı sinirlendim ve birden anlık oldu ve pişmanım ztn sizi Allaha havale ediyorum beddua ettiğiniz için daha beni tanımıyorsunuz vicdanim rahat olmadığını anlattım bebegim hissetmiştim kalben soylemedigimi neyse sizi Allaha havale ediyorum başkada bisi demiyorum

Az da olsa benim durumumu yaşayan olmuştur rahatlatmak için kendimi ondan konuyu açtım

Sinirlendin diye doğmamış bebeğe beddua ediyosan doğunca neler yaparsın acaba. Çocuk yetiştirmek kolay mı çooook sinirlenceksin. Yazık yavruya üzüldüm.
Ben kendimden emin olduğum sürece burdakilerin ne dediği umrumda bile değil sizler çocuklarınıza önce bi üzülün.burda beni lincleyenler kendi hayatlarını dört dörtlük sanar ben ztn pişmanlık duyuyorum cocuguma da gözüm gibi bakarım burda sizler benim anneciğim anneligimi en son sorgulayacak kisilersiniz beni tanıyanlar ztn iyi bi anne olacağıma inanıyor çok şükür benim için de önemli olan bu

Biz bunları bileceksin çocuk istedik cnm ve annelik ztn kutsaldır ben burda her annenin olduğu gibi anlık sinirle yaptım ve hatamı da kabul ediyorum hamileligimde sinirlerim geriliyor arada ama ilk ve son oldu bu

Yazık bebeğe, doğduğun ev kaderindir ...
Asıl size yazık sizin gibi linç edenleri görende dört dörtlük insan sanır ztn açıkladım ilk ve son olduğunu ve pişman oldugumu sırf yorum yapmak için yorum yapmayın

O mazlumun Sahibi pişman olup tövbe edenlerin tövbesini kabul edeceğini vaadediyor. Sana mı kaldı O'nun işine karışmak ?

Konu sahibinin yaptığı şey doğru değil ama karşılığı da bu değil.

Sizin gibi insanlar yüzünden kimse konu açamaz hale geldi. Tek bildiğiniz yargılamak, ego tatmin etmek, şakşakçı toplamak..

Öfke kontrol sorununuz varsa çocuk doğmadan bi terapi alın bence. Eşinize sinirlenmeniz geçmeyecek ki doğumdan sonra daha çok sinirleneceksiniz. Öfkenizi birilerine, özellikle kendi çocuğunuza beddua etmeden yönlendirmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Sabrınız anne olunca daha çok sınanacak çünkü. Online terapiler daha uygun fiyatlı, isterseniz bakın bi

Anlamadım beddua olarak ne dediniz?

Rabbim hep sizin gibi anlayisli bilen gören insanlara denk getirsin buradaki mesajlar yüzünden psikolojimi iyice altüst ediyorlar ki ben anne olmayı çok istediğim için gebeyim.ve anlik sinirle yaptigim cok yanlis biliyorum az da olsa stres edip bebehime gecmesin diye ve az da olsa rahatlamak icin konu actim .beni bu durumda bile aglattilar hicbisi demiyorum vicandalariyla baş başa bırakıyorum

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla konumun kapatılmasını istiyorum

Eşinizi cezalandırma yönteminiz daha şimdiden bebeğiniz olursa o iş sıkıntı. Acilen bu kodlamayi bilinc altından çıkartmalısınız

Ben tam da senim gibi sinirlenince çocuklarına beddua eden söven döven bir anneyle büyüdüm. Umarım dediğin gibi olur ben sana değil bebeğine üzüldüm ben de hamileyim çünkü. Çok da zor şeyler yaşadım bir kere bile bebeğime kötü bir laf etmedim.

Değil çocuğuma canımı yakan bir insana bile beddua etmedim edemem de çünkü beddua döner dolaşır senide bulur derler nasıl vicdanınız el verdide dudaginizdn beddua döküldü daha doğmamış bebege valla şaşırdım önce bir destek alın ondan sonra çocuk düşünün lütfen çünkü daha cokkkk sinirleniceksiniz ofkeleneceksiniz ve bu yapinizla bunları hiç kaldıramayacağıniz ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…