- Emoji Skoru
- 38.013
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi kitapkurdu21
Anlamadım beddua olarak ne dediniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen
Sen sana cevap verenlerede beddua edecek gibisin
sana cevap verenlerede beddua edecek
Olmayan vicdanın ömrün boyunca sızlasın, bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü olsun Rabbim onu başta senden sonra tüm kötülüklerden korusun İnşaallah
Daha ana rahmindeki sübyana beddua eden insan değildir anne hiç değildir benim gözümde
Ne o kocaya sinirlenmişmiş o bedduayı kocana etseydin madem sübyandan ne istedin
Ama yok kocaya gık demeye bi tarafları yemez doğmuş doğmamış masumdan çıkarırlar öfkelerini, doğunca da kocana kızıp kızıp döversin artık mazlumu
Beddua öyle edilmez böyle edilir seyreyle bundan sonrasını elbet o mazlumun sahibi ödetecek bunun bedelini
Az da olsa benim durumumu yaşayan olmuştur rahatlatmak için kendimi ondan konuyu açtımburada insanların ne demesini bekliyorsunuz? allah mıyız biz "günah" ya da "günah değil ok" diyelim?
işin dini boyutunu geçtim gereksiz bir hareket yapmışsınız yani. ben inançlı bir insan değilim umrumda da olmaz bir şeyin günah olup olmaması ama aklıma eşimle kavga edince çocuğuma beddua etmek de gelmez yani. biraz davranış bozukluğu gibi geldi bana.
anne olmak için yeterli duygusal olgunlukta olduğunuza inanmamakla birlikte, her şeye rağmen sağlıklı bir gebelik ve aile hayatı diliyorum.
Ben kendimden emin olduğum sürece burdakilerin ne dediği umrumda bile değil sizler çocuklarınıza önce bi üzülün.burda beni lincleyenler kendi hayatlarını dört dörtlük sanar ben ztn pişmanlık duyuyorum cocuguma da gözüm gibi bakarım burda sizler benim anneciğim anneligimi en son sorgulayacak kisilersiniz beni tanıyanlar ztn iyi bi anne olacağıma inanıyor çok şükür benim için de önemli olan buSinirlendin diye doğmamış bebeğe beddua ediyosan doğunca neler yaparsın acaba. Çocuk yetiştirmek kolay mı çooook sinirlenceksin. Yazık yavruya üzüldüm.
Doğmamış bebeğe anlık sinirle beddua eden doğduktan sonra napar ben onu merak ediyorum. Bunun uykusuzluğu var,ağlama nöbetleri var,herşeye hayır dedikleri,yerlere yatıp tepindikleri sendrom dönemleri var... O zaman ne yapacaksınız? Anlık sinirle bebeğime vurdum çok pişmanım diye mi konu açacaksınız? Öfke kontrolünüz yok gibi geldi. Başka türlü kocaya kızıp doğmamış bebege beddua etmeye bir açıklama bulamadım.
Asıl size yazık sizin gibi linç edenleri görende dört dörtlük insan sanır ztn açıkladım ilk ve son olduğunu ve pişman oldugumu sırf yorum yapmak için yorum yapmayınYazık bebeğe, doğduğun ev kaderindir ...
O mazlumun Sahibi pişman olup tövbe edenlerin tövbesini kabul edeceğini vaadediyor. Sana mı kaldı O'nun işine karışmak ?Olmayan vicdanın ömrün boyunca sızlasın, bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü olsun Rabbim onu başta senden sonra tüm kötülüklerden korusun İnşaallah
Daha ana rahmindeki sübyana beddua eden insan değildir anne hiç değildir benim gözümde
Ne o kocaya sinirlenmişmiş o bedduayı kocana etseydin madem sübyandan ne istedin
Ama yok kocaya gık demeye bi tarafları yemez doğmuş doğmamış masumdan çıkarırlar öfkelerini, doğunca da kocana kızıp kızıp döversin artık mazlumu
Beddua öyle edilmez böyle edilir seyreyle bundan sonrasını elbet o mazlumun sahibi ödetecek bunun bedelini
Anlamadım beddua olarak ne dediniz?
O mazlumun Sahibi pişman olup tövbe edenlerin tövbesini kabul edeceğini vaadediyor. Sana mı kaldı O'nun işine karışmak ?
Konu sahibinin yaptığı şey doğru değil ama karşılığı da bu değil.
Sizin gibi insanlar yüzünden kimse konu açamaz hale geldi. Tek bildiğiniz yargılamak, ego tatmin etmek, şakşakçı toplamak.
Rabbim hep sizin gibi anlayisli bilen gören insanlara denk getirsin buradaki mesajlar yüzünden psikolojimi iyice altüst ediyorlar ki ben anne olmayı çok istediğim için gebeyim.ve anlik sinirle yaptigim cok yanlis biliyorum az da olsa stres edip bebehime gecmesin diye ve az da olsa rahatlamak icin konu actim .beni bu durumda bile aglattilar hicbisi demiyorum vicandalariyla baş başa bırakıyorum
Mune abla konumun kapatılmasını istiyorumRabbim hep sizin gibi anlayisli bilen gören insanlara denk getirsin buradaki mesajlar yüzünden psikolojimi iyice altüst ediyorlar ki ben anne olmayı çok istediğim için gebeyim.ve anlik sinirle yaptigim cok yanlis biliyorum az da olsa stres edip bebehime gecmesin diye ve az da olsa rahatlamak icin konu actim .beni bu durumda bile aglattilar hicbisi demiyorum vicandalariyla baş başa bırakıyorum
Eşinizi cezalandırma yönteminiz daha şimdiden bebeğiniz olursa o iş sıkıntı. Acilen bu kodlamayi bilinc altından çıkartmalısınızDaha hiç gebelik yaşamadım ilk ve anlık sinirdi suçlamayı bırakın da yazdığıma bakın anlık oldu ve bu yüzden çok pişmanım kimse çocuğuna ne beddua eder ne de beddua edilmesine razı gelir ben bilinçsizce anlık çıkıverdi ağzımdan ztn kızıyorum kendime ama Rabbım biliyor anlık istemsizce çıktı agzimdan
Ben tam da senim gibi sinirlenince çocuklarına beddua eden söven döven bir anneyle büyüdüm. Umarım dediğin gibi olur ben sana değil bebeğine üzüldüm ben de hamileyim çünkü. Çok da zor şeyler yaşadım bir kere bile bebeğime kötü bir laf etmedim.Ben kendimden emin olduğum sürece burdakilerin ne dediği umrumda bile değil sizler çocuklarınıza önce bi üzülün.burda beni lincleyenler kendi hayatlarını dört dörtlük sanar ben ztn pişmanlık duyuyorum cocuguma da gözüm gibi bakarım burda sizler benim anneciğim anneligimi en son sorgulayacak kisilersiniz beni tanıyanlar ztn iyi bi anne olacağıma inanıyor çok şükür benim için de önemli olan bu