- Emoji Skoru
- 21.768
- Puanlar
- 228
- Konu Sahibi kitapkurdu21
-
Evet hep ediyorum ama vicdanımı susturamiyirum
Umarım olmaz ancak ben anlık sinirle de olsa bazı konularda çenemizi tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Siz yine de bundan sonrası için kendinizi geliştirin. Bebek büyütmek inanın çok zor. Tahammül sınırlarınız her zorlandığında bunu mu yapacaksınız? Umarım hayat size bunu öğretmek için sizi bu yönden sınamaz. Arkadaşlar yazmış. Elinizden ne gelirse hayır yapabilir, tövbe edebilirsiniz. Birde bebeğinizle de konuşun. Onu sevdiğinizi bunun ilk ve son olduğunu anlatın. haklısınız
Pek bir bilgim yok bu konuda.Haklısın yapmamam gerekirdi hep tövbe ediyorum kurban onun için kessem olurmu acaba bayramda
TmmKuş besle. Bulgur dök uygun yerlere bahçeye vs.
Hayvanlar için su kabı koy etrafa.
Bayramda kurban kessen olur mu sence?Haklısın yapmamam gerekirdi hep tövbe ediyorum kurban onun için kessem olurmu acaba bayramda
Bayramda kurban kessen olur mu sence?
Estağfurullah tövbe cekin, çocuk sevindirin. Bişey olmaz elbette ama sinirlerinizi kontrol edin gerçekten çocuk büyütmek zor nelerle karşılaşacaksiniz
Ya içimi öyle rahatlatır beni o kadar iyi anladın ki Rabbım senden razı olsun çok sagolunnnnİnsan olarak hepimiz hata yapabiliriz, dilimizin ayarı olamayabilir, buna bu açıdan bak.. Ama tekrar etmemesi gerekir. Zaten vicdanen duyduğun rahatsızlık bu yüzden..
Sen iyi bir anne olacaksın. Bebeğin seninle ve seni seçtiO hissetmiştir senin kalpten demediğini.
Vicdanını rahatlatmak için sadaka verip birisini sevindirebilirsin ya da 2 rekat namaz kılabilirsin eğer inançlı isen..
Sen buraya pişmanlığını dile getirmek içini rahatlatmak için konu açtın ama daha da kötü hissedersin; linç fırsatını kaçırmayanlar sayesinde..
Şu an hamile misin ben tam anlayamadım? Ne dedin?
Evet hamileyim 6 aylikŞu an hamile misin ben tam anlayamadım? Ne dedin?
Anlık oldu ztn kimse evladına beddua etmek istemez hele dogmamis bebeğine vicdanim sızlıyor ztn ben burda dertleşmek için yazdım cocgum için napabilirimm tovbeden başka onları öğrendim yani hemen suçlamadan önce bi düşünün pişman oldugumuBu ne saçmalık, eşinle doğmamıs bebegının ne alakası var allah allah
Sinirlendin diye doğmamış bebeğe beddua ediyosan doğunca neler yaparsın acaba. Çocuk yetiştirmek kolay mı çooook sinirlenceksin. Yazık yavruya üzüldüm.Ya ben bebeğime sinirliyken beddua ettim çok pişmanım vicdanim sızlıyor sizce kabul olmaz demi yatamıyorum gözüme uyku girmiyor başına gelenler bilgi verir mi anlık oldu çok pismanim
Sen sana cevap verenlerede beddua edecek gibisinRabbim cocugu en dogru zamanda verir asil Sizin gibi insanlar dan allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?