Dogmamis bebegine beddua eden oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hep ediyorum ama vicdanımı susturamiyirum

Bence sokak hayvanı besle, özellikle yavru kedi/köpek görünce bak, anne kedilere bak, yavrularına bir süre bak sonra sahiplendir. Maddi ve manevi elinden geleni, kendini zora düşürmeden yapmaya çalış.

Haklısın yapmamam gerekirdi hep tövbe ediyorum kurban onun için kessem olurmu acaba bayramda
Pek bir bilgim yok bu konuda.
Ama gerçekten pişmanlıkla yapılan dua ya da gözyaşının karşılığını bulduğuna inanıyorum.

Haklısın yapmamam gerekirdi hep tövbe ediyorum kurban onun için kessem olurmu acaba bayramda
Bayramda kurban kessen olur mu sence?

Estağfurullah tövbe cekin, çocuk sevindirin. Bişey olmaz elbette ama sinirlerinizi kontrol edin gerçekten çocuk büyütmek zor nelerle karşılaşacaksiniz

Haklısınız ztn ilk ve son oldu Rabbım korusun evlatlarımızı bize bağışlasın insallah

Bayramda kurban kessen olur mu sence?

Estağfurullah tövbe cekin, çocuk sevindirin. Bişey olmaz elbette ama sinirlerinizi kontrol edin gerçekten çocuk büyütmek zor nelerle karşılaşacaksiniz

Ben aslında her çocukla anlasan bi insanım beni de çok severler ztn hele kendi cocuguma gözüm gibi bakarım ama bu bedduayı ettiğimden beri vicdanım sızlıyor acaba kabul olirmi diye umarım olmaz bol bol tövbe ediyorum Rabbım tovbemizi kabul etsin

İnsan olarak hepimiz hata yapabiliriz, dilimizin ayarı olamayabilir, buna bu açıdan bak.. Ama tekrar etmemesi gerekir. Zaten vicdanen duyduğun rahatsızlık bu yüzden..
Sen iyi bir anne olacaksın. Bebeğin seninle ve seni seçti O hissetmiştir senin kalpten demediğini.
Vicdanını rahatlatmak için sadaka verip birisini sevindirebilirsin ya da 2 rekat namaz kılabilirsin eğer inançlı isen..
Sen buraya pişmanlığını dile getirmek içini rahatlatmak için konu açtın ama daha da kötü hissedersin; linç fırsatını kaçırmayanlar sayesinde..

Şu an hamile misin ben tam anlayamadım? Ne dedin?

Ya içimi öyle rahatlatır beni o kadar iyi anladın ki Rabbım senden razı olsun çok sagolunnnn

Bu ne saçmalık, eşinle doğmamıs bebegının ne alakası var allah allah
Anlık oldu ztn kimse evladına beddua etmek istemez hele dogmamis bebeğine vicdanim sızlıyor ztn ben burda dertleşmek için yazdım cocgum için napabilirimm tovbeden başka onları öğrendim yani hemen suçlamadan önce bi düşünün pişman oldugumu

Ya ben bebeğime sinirliyken beddua ettim çok pişmanım vicdanim sızlıyor sizce kabul olmaz demi yatamıyorum gözüme uyku girmiyor başına gelenler bilgi verir mi anlık oldu çok pismanim
Sinirlendin diye doğmamış bebeğe beddua ediyosan doğunca neler yaparsın acaba. Çocuk yetiştirmek kolay mı çooook sinirlenceksin. Yazık yavruya üzüldüm.

benim annem bana çocukken hep beddua ederdi en fazla ettiği beddua yediğini çıkaramayasın içinde kalsın tarzı bir şeydi, ianın ben 40 dakika tuvaletten çıkamadığımı, lavmanla çıkarabildiğimi, ilaçla gittiğim zamanları bilirim ki hala da bunun içi tedavi alıyorum. ne olursa olsun bedddua etmeyin ve henüz 20 li yaşlardayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…